Testy
zboku je to bmw 3 [odkaz] a pod kapotou zase motor z mercedesu..... v podstate ide o taky mackopopes hrajuci sa na premiu....
necitim z toho ziadnu charizmu .... to uz aj optima ma lepsi imidz ( usa )
necitim z toho ziadnu charizmu .... to uz aj optima ma lepsi imidz ( usa )
Ty si nemůžeš vykopat mělkej hrob, pořád prohlubuješ...za chvilku budeš nosit vápno 😄
Len tak aby som sa aspoň pokúsil ťa pochopiť😒br />
-> videl si to auto naživo?
-> viezol si sa už v tomto aute?
Alebo ako tradične, hodnotíš niečo podľa toho, čo si niekde prečítaš a potom to pozliepaš dokopy?
A už len na okraj - čo si ty predstavuješ pod pojmom "charizma"? 😄
-> viezol si sa už v tomto aute?
Alebo ako tradične, hodnotíš niečo podľa toho, čo si niekde prečítaš a potom to pozliepaš dokopy?
A už len na okraj - čo si ty predstavuješ pod pojmom "charizma"? 😄
Bmw uz nie je to co byvalo. Kvalita interieru je porovnatelna z cinskymi autami. Samozrejme v pripade ze si priplatite cca.20percent z hodnoty auta za dekory je to porovnatelne napr. s Fordom. Hluk od naprav pri prejazde cez nerovnosti. No fuj. BMW je len marketing a obdivovatelia ktori si nevidia na koniec svojho nosa.
Infiniti rozhodlo ustoupit😄
Zdá se, že jejich víc😊
V každom prípade, podľa mňa to predaje nijako dramaticky neovplyvní. Na fóre majiteľov sa môžeš presvedčiť, že skúsenosti s riadením po drôte sú v drvivej väčšine prípadov pozitívne: [odkaz] -- a to väčšina z nich mala predtým G35/37. Ale ak má niekto skalopevný názor a pritom auto videl len na obrázku, ťažko ho o niečom presviedčať.
[odkaz]
Ale máš pravdu, mám skálopevný názor, že hydraulický posilovač je lepší volba než
ovládač typu playstation. A playstation mám doma, takže mám i osobní zkušenost.
Samozrejme, že dobre naladený hydralulický posilňovač je lepší ako elektrický alebo úplne digitálny, ale dovolím si tvrdiť, že keby si so zaslepenými očami krútil volantom v trojke alebo štvorke od BMW a v Q50 s DAS, nevedel by si povedať, čo z toho je playstation.
Škoda, že jsi nedosáhl na tu 435i. Poznal bys opravdu schopné auto.
btw.
[odkaz] 😉
Kylla
Ja
Da
Ano 😉
Škoda, že japonci za posledních 7let postavili jen dvě nadpozemsky dobrá auta (obě vynesl do nebes nejeden renomovaný plátek). Snad nová NSX řady rozšíří. Rád bych o Infiniti četl jasněji lepší recenze, ale byla by to lež ;-\
Ale nechci být liška, která chválí svůj ocas >😁
BTW, za 3 týdny mi má dorazit Golf R a já se jen bojím, že nebude o 600tis horší než 435xi. Tam vidím jediný problém roztočené vrtule. 4bávo ve "fulu" atakuje základní cenu 6er. Asi proto jich moc nepotkávám...
Nechválim si svoj chvost v každej diskusii o Q50. Nechválim vlastne nič. Tiež by som bol radšej, keby tam bola hydraulika. Vyjadril som sa len v 2 (slovom: dvoch) diskusiách, proti dookola omieľaným floskulám od e😜ertov, ktorí to auto videli iba na obrázku. Píšem zásadne o tom, s čím mám osobnú skúsenosť 😉
Neviem, čo myslíš pod slovom "nedosáhl", ale 435i som mal na víkend a nejako ma neoslovila.
BTW, videl a čítal som na nete x porovnávacích testov s kadečím. Raz Q50 prehrá, inokedy vyhrá: [odkaz]
Napsal jsem na začátku, že mně pobavila chvála řízení, od kterého se Infiniti samo odklání. A ty mi ty truhlíku začneš psát, že jsem auto neřídil a že mám držet hubu.
Dává ti to smysl? Kdo z nás dvou je za blba?
A ano, do každé diskuse o Infiniti Q50 přijdeš
a začneš vyřvávat, že ho máš doma a ostatní mají
držet hubu, protože tomu nemůžou rozumět.
Nikde som nepísal, že máš držať hubu a neznížim sa k tomu, aby som Ti nadával 😉
Mně je úplně jedno, kdo to auto řídil nebo ne!!!!!!!!! Sleeper ten článek odněkud převzal,
a jeho původní auto to auto taky nikdy neřídil, neřídil ho nikdo jiný na celém světě než
ty a proto bys měl napsat nový článek!!!!!
kkte. já se klidně snížím
"To netvrdím. Ale faktom je, že filozofuješ o niečom, čo si videl akurát na obrázku"
Toto se opakuje ve všech diskuzích pod Infiniti Q50. Auto nikdo neřídil, redaktor, jiný novinář, nikdo z diskutujících jenom on. A proto má on jediný právo o něm diskutovat.
Já jsem v původním příspěvku ani nenapsal, že to řízení je špatné, napsal jsem, jaký
je paradox, že v testu chválí řízení, od kterého Nissan sám odstupuje zpět směrem
k hydraulickému.
Když tady budeme diskutovat jenom o autech, které jsme řídili, potom tady nebudou
žádné diskuse. Já mám za to, že pokud se některé převzaté informace pravidelně
opakují, něco pravdy na nich bude.