Novinky
Za V8 zaslouží :yes: :yes: :yes:
Na jednu stranu urcite, ale kdybychom nechali hovorit pouze cisla, tak skok z objemu 6,3 na 4 litry je vetsi, nez ze 4 na 3 u bavoraku.
Líbí se mi jak ses donedávna rozplýval nad tím, že si MB zachovává atmosféru.
Zdá se mi, že i kdyby ti u MB nas.rali do klobouku, řekl bys: kaviár to není, ale i tak dobrý :yes:
Zdá se mi, že i kdyby ti u MB nas.rali do klobouku, řekl bys: kaviár to není, ale i tak dobrý :yes:
No to se mi taky líbilo a líbí, ač už doznívá definitivně. Doba pokročila. Nicméně jsem třeba přišel na chuť 45 AMG motoru. Vyzkoušel jsem krátce v A, 2 dny v CLA a nakonec koupil v GLA. Je výborný. A tento nový V8 (viz článek) je z velké části složený ze dvou těchto motorů.
GLA? Co umi GLA navic oproti Acku?
Je pohodlnější, o něco lepší přehled, více místa vzadu a větší kufr. Řekl bych, že stejně jisté, rychlé a pěkné, ale navíc praktičtější. Více pro rodinu. Každé má trochu jiný účel.
😉
dobre, dajmetomu že si teda naklonený inému koncernu... 😉
kúpil - znamená už prevzial, alebo len podpísal objednávku? Zaujímali by ma tvoje osobné postrehy z motora ako takého - väčšinou sa o ňom píše ako o veľmi vydarenom, s poriadným stredným pásmom a aj nejakou špičkou výkonu, ale kritizovaná je tá turbodierka pod 2000 rpm. - ono pri tak malom objeme a veľkom turbe sa niet čomu diviť, len ma zaujíma, ako je to v reálnom živote. Napríklad - ustálených 80 km/h, tipujem 5ka, alebo 6ka, dáš "lehce po plynu" a čo sa deje - či treba dlho, alebo extra dlho čakať, kým sa trochu nafúka 😉 Nehovorím o podlahe, kedy by sa udial kickdown... :-!
a potom po zabehnutí daj vedieť aj spotrebu pri tej-akej jazde 😉
dobre, dajmetomu že si teda naklonený inému koncernu... 😉
kúpil - znamená už prevzial, alebo len podpísal objednávku? Zaujímali by ma tvoje osobné postrehy z motora ako takého - väčšinou sa o ňom píše ako o veľmi vydarenom, s poriadným stredným pásmom a aj nejakou špičkou výkonu, ale kritizovaná je tá turbodierka pod 2000 rpm. - ono pri tak malom objeme a veľkom turbe sa niet čomu diviť, len ma zaujíma, ako je to v reálnom živote. Napríklad - ustálených 80 km/h, tipujem 5ka, alebo 6ka, dáš "lehce po plynu" a čo sa deje - či treba dlho, alebo extra dlho čakať, kým sa trochu nafúka 😉 Nehovorím o podlahe, kedy by sa udial kickdown... :-!
a potom po zabehnutí daj vedieť aj spotrebu pri tej-akej jazde 😉
Vraťte se k přirozeným větám, k normální, pěkné češtině. Nápověda😒br /> "Evropskou automobilovou scénu „souží“ cosi jménem downsizing."
Když už, tak "je sužována", nikoliv "soužena", ale i tak je to pasivum nesmyslné.
To bude pěknej souboj mezi C 63 a M3. Těším se. :yes:
375kW spalovací popelnice to překoná i MODEL S [odkaz] s 310kW ale za jakou cenu?? spotřeba 8L/100km >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 spíš 15L/100km >😁 >😁 >😁