Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
-------
Čtyřválec posílil na 130 kW, 350 Nm, zrychlení na stovku 8,2 s :no😒br />
Pod kapotou CLA 45 AMG přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec, jehož výkon je 265 kW,
z 0 na 100 km/h zrychlí za 4,6 s :yes: ,
maximální hodnota dosahuje 450 N.m v rozmezí 2250 až 5000 min :-! :-! :-!
Pod kapotou CLA 45 AMG přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec, jehož výkon je 265 kW,
z 0 na 100 km/h zrychlí za 4,6 s :yes: ,
maximální hodnota dosahuje 450 N.m v rozmezí 2250 až 5000 min :-! :-! :-!
Kdo nám to vylezl z díry? Zalez tam zase bl-be. A nebo se už konečně nauč česky, pitomo.
Přitom je to právě on (Adá) 😉
Zatím je tedy jednoznačný názor, že diesel není se silnějším motor ;-\
Jsi už pitomio :yes:
Zatím je tedy jednoznačný názor, že diesel není se silnějším motor ;-\
Jsi už pitomio :yes:
To je samo vrchol, pro ty co mají rádi jadrnější zvuk. Pěkně se s tím jezdí...
Protože moje další auto bude už jedině benzín. :-! :yes: :-!
PS:- Je tam také článek, že co píše 220 CDI se silnějším dieselem? :no:
PS:- Je tam také článek, že co píše 220 CDI se silnějším dieselem? :no:
Tak to je podle potřeby. 220 CDI je dobrý motor. 45AMG lepší.... pokud nejsi taxikář nebo nenajezdáš denně stovky km.
220 CDI to ovšem dobrý to je normální motor :yes: takže diesel nepatří sportovní 😉
PS:- najezdím denně i stovky km je to jasná volba normální motory s dieselem 😉
PS:- najezdím denně i stovky km je to jasná volba normální motory s dieselem 😉
Já si také myslím, že normální motory jsou diesely. :-!
Klaudius
...to auto na fotke vyzerá hrozne. Jak plasťák z čínskeho obchodu. Všetko ostatné môže byť OK, ale z tohto pohľadu vyzerá desivo.
pallas
To bol moj prvý dojem, keď som uvidel CLA.
Na délku je větší než minulá C Klasse tedy střední třída. Pro mě to auto malé není. A mluvit o Áčku s kufrem mi přijde taky úsměvné. V tom případě je Octavia Golf s kufrem. Kdo není slepý, tak vidí, že to auto je jiné, má jinak tvarovanou kastli, masku, světla, kapotu.... sdílí jen platformu a techniku.
Dinar
počin Mercedesu v historii. 8-s :no:
S tím mohu pouze souhlasit, bohužel...
Tak zrovna já, jako fanda M-B s tím nesouhlasím. To auto vypadá pěkně, minimálně pro mne. Co se mi ale nelíbí, je fakt, že Medík se vydává cestou kolegů z D3, a tudíž uniformita. Audi ani já jako "znalec" nerozeznám od sebe ( myslím tím jako v rozdílu třídy, ne třeba A1 od A8 >😁 ). Co se týče BMW, ty jdou od sebe rozeznat také dost stěží, ale už jde poznat 7 od 5...někdy. Mercík měl vždy jiné modely, ale nyní vše vypadá jako nová generace Éčka. Což je naprosto v pořádku, po stránce designu. Ale uniformita se mi příčí. U domácí mladoboleslavské automobilky jsou detaily dobře odlišné, Octávie másvětla od masky, Rapid nalepené na masce, Fabia zase vypadá trochu jinak než Rapid, Superb je trošku jinak řešený než Octavia... A tak i u VW, Opelu, no a konečně i u všech jiných automobilek, snad vyjma Jaguaru a D3. A to mi fakt vadí.
Souhlasit s tím pochopitelně nemusíš, bez ohledu na to, jestli jsi/nejsi fanda M-B.
Ani MB neměl designově vždy jiné modely a jistá mezi třídní podobnost nebyla/není ani u M-B nic zcela výjimečného. Poměrně dlouhé období, kdy mělo hlavně Ečko dělené přední světlomety skončilo. Pokud "znalec" nerozezná např. současnou A6 od A8, není to znalec. 😉
Ani MB neměl designově vždy jiné modely a jistá mezi třídní podobnost nebyla/není ani u M-B nic zcela výjimečného. Poměrně dlouhé období, kdy mělo hlavně Ečko dělené přední světlomety skončilo. Pokud "znalec" nerozezná např. současnou A6 od A8, není to znalec. 😉
Ale tento motor je čistokrevný mercedes, teď Ti žilka ještě praskat nemusí ... >😁
JÁ MYSLÍM !! JÁ JSEM NEJLEPŠÍ MYSLITEL Z VÁS VŠECH DOHROMADY a NAČTVRTOU >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
TAKŽE 😒br /> nejlepší je jezdit nejlepším autem na světě [odkaz] a nejlépe zadarmo [odkaz] a VŠICHNI OSTATNÍ JSOU(NA)SRAČKY !!!!!!!!!!!! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
[odkaz]
>😁 >😁 >😁