Novinky
RADEK1
9
A mě se líbí :yes:
Přejít do diskuze
WinDiesel
Že jako Mercedes trochu smrdí rendlíkem, viď Ádo ??? >😁 >😁 >😁
Ale tento motor je čistokrevný mercedes, teď Ti žilka ještě praskat nemusí ... >😁
Ale tento motor je čistokrevný mercedes, teď Ti žilka ještě praskat nemusí ... >😁
CHerokee
Tak to je podle potřeby. 220 CDI je dobrý motor. 45AMG lepší.... pokud nejsi taxikář nebo nenajezdáš denně stovky km.
CHerokee
To je samo vrchol, pro ty co mají rádi jadrnější zvuk. Pěkně se s tím jezdí...
-------
Ale věřte nám, že je to správně diesel :no: :no: :no: takže nemá význam kupovat diesel 😉
-------
Čtyřválec posílil na 130 kW, 350 Nm, zrychlení na stovku 8,2 s :no😒br />
Pod kapotou CLA 45 AMG přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec, jehož výkon je 265 kW,
z 0 na 100 km/h zrychlí za 4,6 s :yes: ,
maximální hodnota dosahuje 450 N.m v rozmezí 2250 až 5000 min :-! :-! :-!
Pod kapotou CLA 45 AMG přeplňovaný dvoulitrový čtyřválec, jehož výkon je 265 kW,
z 0 na 100 km/h zrychlí za 4,6 s :yes: ,
maximální hodnota dosahuje 450 N.m v rozmezí 2250 až 5000 min :-! :-! :-!
WinDiesel
Kdo nám to vylezl z díry? Zalez tam zase bl-be. A nebo se už konečně nauč česky, pitomo.
Klaudius
...to auto na fotke vyzerá hrozne. Jak plasťák z čínskeho obchodu. Všetko ostatné môže byť OK, ale z tohto pohľadu vyzerá desivo.
white label
Souhlasit s tím pochopitelně nemusíš, bez ohledu na to, jestli jsi/nejsi fanda M-B.
Ani MB neměl designově vždy jiné modely a jistá mezi třídní podobnost nebyla/není ani u M-B nic zcela výjimečného. Poměrně dlouhé období, kdy mělo hlavně Ečko dělené přední světlomety skončilo. Pokud "znalec" nerozezná např. současnou A6 od A8, není to znalec. 😉
Ani MB neměl designově vždy jiné modely a jistá mezi třídní podobnost nebyla/není ani u M-B nic zcela výjimečného. Poměrně dlouhé období, kdy mělo hlavně Ečko dělené přední světlomety skončilo. Pokud "znalec" nerozezná např. současnou A6 od A8, není to znalec. 😉
-------
Já také osobně si myslím, že ano je to normální motory jsou diesely :yes: [odkaz] :yes: to jasná volba :-!
-------
220 CDI to ovšem dobrý to je normální motor :yes: takže diesel nepatří sportovní 😉
PS:- najezdím denně i stovky km je to jasná volba normální motory s dieselem 😉
PS:- najezdím denně i stovky km je to jasná volba normální motory s dieselem 😉
-------
Protože moje další auto bude už jedině benzín. :-! :yes: :-!
PS:- Je tam také článek, že co píše 220 CDI se silnějším dieselem? :no:
PS:- Je tam také článek, že co píše 220 CDI se silnějším dieselem? :no:
-------
Přitom je to právě on (Adá) 😉
Zatím je tedy jednoznačný názor, že diesel není se silnějším motor ;-\
Jsi už pitomio :yes:
Zatím je tedy jednoznačný názor, že diesel není se silnějším motor ;-\
Jsi už pitomio :yes:
Ada je zase tady
klasický Mercedes, jak jsme ho všichni celá desetiletí znali :no: :no: :no:
Martin911Turbo
Tak už Tě načapali a kde je ta tvoje pověstná neporuchovost Tesly
[odkaz]
>😁 >😁 >😁
[odkaz]
>😁 >😁 >😁
Kharl.ANTIDIESEL
tak tak mladej [odkaz] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[] >:-[]
Kharl.ANTIDIESEL
on nemyslí, on plácá !! to je Ada z Bohnic přeci 😉
JÁ MYSLÍM !! JÁ JSEM NEJLEPŠÍ MYSLITEL Z VÁS VŠECH DOHROMADY a NAČTVRTOU >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
TAKŽE 😒br /> nejlepší je jezdit nejlepším autem na světě [odkaz] a nejlépe zadarmo [odkaz] a VŠICHNI OSTATNÍ JSOU(NA)SRAČKY !!!!!!!!!!!! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
JÁ MYSLÍM !! JÁ JSEM NEJLEPŠÍ MYSLITEL Z VÁS VŠECH DOHROMADY a NAČTVRTOU >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
TAKŽE 😒br /> nejlepší je jezdit nejlepším autem na světě [odkaz] a nejlépe zadarmo [odkaz] a VŠICHNI OSTATNÍ JSOU(NA)SRAČKY !!!!!!!!!!!! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Magister
Na délku je větší než minulá C Klasse tedy střední třída. Pro mě to auto malé není. A mluvit o Áčku s kufrem mi přijde taky úsměvné. V tom případě je Octavia Golf s kufrem. Kdo není slepý, tak vidí, že to auto je jiné, má jinak tvarovanou kastli, masku, světla, kapotu.... sdílí jen platformu a techniku.
The Spešl Uan
Tak zrovna já, jako fanda M-B s tím nesouhlasím. To auto vypadá pěkně, minimálně pro mne. Co se mi ale nelíbí, je fakt, že Medík se vydává cestou kolegů z D3, a tudíž uniformita. Audi ani já jako "znalec" nerozeznám od sebe ( myslím tím jako v rozdílu třídy, ne třeba A1 od A8 >😁 ). Co se týče BMW, ty jdou od sebe rozeznat také dost stěží, ale už jde poznat 7 od 5...někdy. Mercík měl vždy jiné modely, ale nyní vše vypadá jako nová generace Éčka. Což je naprosto v pořádku, po stránce designu. Ale uniformita se mi příčí. U domácí mladoboleslavské automobilky jsou detaily dobře odlišné, Octávie másvětla od masky, Rapid nalepené na masce, Fabia zase vypadá trochu jinak než Rapid, Superb je trošku jinak řešený než Octavia... A tak i u VW, Opelu, no a konečně i u všech jiných automobilek, snad vyjma Jaguaru a D3. A to mi fakt vadí.
Kharl.ANTIDIESEL
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D já vám dám mercedes to budou galeje [odkaz]