Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Ford Courier: Benjamínek

8 komentářů

offf
Podle toho co jsem našel má Courier 2,6m3 a Fiorino 2,5m3. Porovnání rozměrů Courier/Fiorino - délka nákladového prostoru: 1358/1523, šířka np: 1488/1473, výška np: 1244/1205. Takže Fiorino má nákladový prostor delší o 165mm a je nižší o 39 mm. Mě tedy připadá rozměrově podobné.
Ad cena: Ford je se všemi novými Transity někdě ulítnutej. Jako u velkýho pochopim, že můžou dát slušnou slevu ale Courier nezlevněj z 330 na 230 8-s
offf
Jen ho trochu zmenšili. Courier je stejná velikost jako Nemo. Jenže k tomu zase nepasuje cena, která je u naftové verze o více jak 100k Kč vyšší >😒]
alpinn
Souhlas s tebou, měl jsem na mysli jen vnější rozměry 😄 . U užitkáče jsou ale vnitřní rozměry zásadní. Jedničkový Berlingo mělo vnitřní objem 2,8 m3. Naživo jsem viděl jen Tourneo Courier, což je něco jako bylo Berlingo Multispace a zvenku to jako úplnej prcek nepůsobilo.
S těmi cenami uvidíme, co vymyslej za půl roku, za rok...
alpinn
Courier až tak malý jako Nemo zase není. Je dokonce větší než Berlingo 1. generace. Cena je ale dost vysoko, o tom žádná.
alpinn
pallas
kým obkreslili Berlingo
mrazik
Tak on tenhle litr umi jet nad limity - leda jim nalozit dozadu neco tezkeho.
KANKUNEN
ideální volba. Zvláště zaměstnanci mívají těžkou nohu a dodržování zásad je moc netrápí.