Novinky
Škoda, že se Chevrolet stáhl z Evropy, dovedl bych si to tu představit jako konkurenci, VW, Toyoty, nebo pickupu od Fordu.
Případně by GMC mohlo obnovit Opel Campo, Oplu by tento model slušel a k benzínům přidat ještě nějaký diesel a bylo by ( například ten z Isuzu). 4dvéřová verze s dlouhou korbou by se mi moc líbila.
Ad diskuze o motorech - 2,5 benzín je v USA naprosto běžná základní motorizace a lidi ji hodně kupují, tak proč ne v pickupu, mě tam ten motor neuráží, navíc v nabídce je stále 3,6 V6 a poukud by mi to nestačilo, je tu stále Silverado 1500/2500/3500.
Jako
Případně by GMC mohlo obnovit Opel Campo, Oplu by tento model slušel a k benzínům přidat ještě nějaký diesel a bylo by ( například ten z Isuzu). 4dvéřová verze s dlouhou korbou by se mi moc líbila.
Ad diskuze o motorech - 2,5 benzín je v USA naprosto běžná základní motorizace a lidi ji hodně kupují, tak proč ne v pickupu, mě tam ten motor neuráží, navíc v nabídce je stále 3,6 V6 a poukud by mi to nestačilo, je tu stále Silverado 1500/2500/3500.
Jako
P.S. ten obchodni retezec se jmenuje walmart. Jedno L bo jde o slozeninu slov a ta prvni cast vychazi z jmena Walton,otec zakladatel.
no, trh nám ukáže :-!
mě to přijde jako pokus o přiblížení se evropskému pojmu o motoru , že by pokus o invazi ?
přijde mi to jako neamerická úvaha marketéra koncernu, jen pro US to auto podle mě nebude.....