Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
vladimirescu
Konečne auto, ktoré nemusí majiteľ hľadať na parkovisku podľa ŠPZ.
Takových aut je, problém je, že typická ovce si takové auto nekoupí, protože potřebuje v davu zapadnout a protože dost často nemá šajna, co je vůbec v nabídce.
Mr.Murphy
.... no nevím, čekal bych poněkud obšírnější hodnocení než že to vyjelo kopec.... :*) Třeba něco o převodovce a tak.... co už, lepší testy se časem objeví....
ozawasan
Tohohle drobka budou jistě lepší, než Forestera, byť mi autor zmínkou o něm udělal obrovskou radost... Kdyby ještě napsal generace SF max. SG, bylo by to ;-) .
Jinak ale buďme realisté - malé najezdove úhly, poměrně nadstandardní světlá výška na dnešní poměry a několik možností nastavení chování pohonu, z tohohle cvrčka dělají favorita pro výjezdy do terénu... Tedy mezi SUV. Počkejme však, kolik toho vydrží tahle technika při občasné skutečné zátěži, než se objeví nějaký ten piktográmek na palubce... Do té doby sázím na Festra....
Jinak ale buďme realisté - malé najezdove úhly, poměrně nadstandardní světlá výška na dnešní poměry a několik možností nastavení chování pohonu, z tohohle cvrčka dělají favorita pro výjezdy do terénu... Tedy mezi SUV. Počkejme však, kolik toho vydrží tahle technika při občasné skutečné zátěži, než se objeví nějaký ten piktográmek na palubce... Do té doby sázím na Festra....
Sdílení komentáře
Působí na mě jako hračka, něco na způsob VALL-Iho pro Auta od Pixaru. Nebudu se vyjadřovat k technice, když jsem auto nejel a ani to nemám v plánu. Prostě mimo můj rozsah.
500X mi přijde nepoměrně líp tvarově lepší.
EVAaa, lepší :-)
No a samosebou to sebou přinese četná nachlazení a chřipková onemocnění. A takto to zase půjde někdy až do března. A takto je to každý rok.
Ještě by se dalo vždycky na zimu odstěhovat někam do karibiku a nebo obecně na jih. Ale to nejde vždycky a ve všech případech. Ale o to krásnější zase to jaro je. NO asi to tak má být. No ale co už. Je tady víkend a to je pohoda. S rodinou na výlet a užít si snad posledního babího léta. :yes: