Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
flyboyeda
😄
Jenže ono nejde o to, že žlutá, ale o její odstín. Nakolik se liší od běžné Ferrari žluté, to bych nechal na individuálním posouzení.
napriklad aj take dnes uz starsie ferrari f360 modena sa mi vzdy viac pacilo v zltej ako v cervenej ... [odkaz] .... nie kazde ferrari musi byt cervene aby bolo dokonale 😉
zlta farba mala u ferrari vzdy svoje miesto a niektore modely su v zltej krajsie ako cervene
zlta farba mala u ferrari vzdy svoje miesto a niektore modely su v zltej krajsie ako cervene
The Spešl Uan
Podle mne víc vynikne, než v červené. Ale červená je hezčí. Já bych pochopil, kdyby si eFko a Lambo prohodily barvy. Ferrari má rádo prolisy, a ty právě vyniknou víc ve žluté. Lamborghini zase je víc celistvé a červená by mu možná taky padla. Jinak když už tohoto dravce chtěli limitovat, tak to měli dát do 459 kusů. Bylo by to lepší... Ale kebych na toto fárko měl, neváhám.
Typická barva pro Lamborghini je dle mě zelená
Já osobně, při vyslovení jména Lamborghini, si vybavím žluté Gallardíko a Murciélago v též barvě... Na zaelená Lamba si moc nevzpomínám...
zelená byla hlavně miura , countach pamatuju v bílé, červené a černé, Diablo- červená
Murcielago a Gallardo jsem viděl ve všech barvách, to samé platí o Aventadoru a Huracánu
nejtypičtější barva pro Lamborghini je zelená !!!
červená je Ferrari
žlutá mi sedí spíš na Porsche
jako největší urážku Ferrari vidím sportovní červené auto německé prémie Mercedes,BMW a Audi,zadejte do youtube.com😒/a>
Audi R8 V10 in Maranello (highest quality)
Murcielago a Gallardo jsem viděl ve všech barvách, to samé platí o Aventadoru a Huracánu
nejtypičtější barva pro Lamborghini je zelená !!!
červená je Ferrari
žlutá mi sedí spíš na Porsche
jako největší urážku Ferrari vidím sportovní červené auto německé prémie Mercedes,BMW a Audi,zadejte do youtube.com😒/a>
Audi R8 V10 in Maranello (highest quality)
suhlas..... ta modlivkova zelena ( kudlankova ) .... vyzera super.... ja si pod pojmom lambo hned predtavim zltu alebo svetlozelenu miuru, cervene diablo a cerveny countach .... a zlte gallardo 😉
ale musim uznat ze novy hurracan v tej zelenej ..... tak to je dokonalost.... sedi mu snad lepsie ako cervena mnohym ferrari..... :yes:
ale musim uznat ze novy hurracan v tej zelenej ..... tak to je dokonalost.... sedi mu snad lepsie ako cervena mnohym ferrari..... :yes:
Jinak nástupce rozhodně nebude tak exceletní, už kvůli přeplňování...jízdně a technicky není moc o čem pochybovat, ale pro puristy bude 458 asi už navždy numero uno.