Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Kia Rio přichází s faceliftem, je ale spíše kosmetického rázu

17 komentářů

Giorgio
Příčiny Topperových mokrých snů přijíždějí. Tak ještě ten facelift vengy a hlavní hvězdy z Paříže, po nichž zaplesá srdce každého fanouška automobilizmu, budou odhaleny.

No a teď vážně. Nevypadá to nejhůře, ale originálně ani za mák. Na stojáka ani emoce to fakt není. :-!
3_diamanty
tu nebolo velmi co menit..... podobne ako v pripade sportagu ide o velmi nadcasovy dizajn.... a niekedy menej je viac... co je dobre zostalo.... a to je fajn..... za kazdu cenu menit nieco co je dobre len preto aby sme spravili nejaku zmenu by nemalo pozitivny efekt a dopad..... v tomto pripade ide skor o decentne upravy ( navigacia, narazniky a podobne ) .... rio zreje ako vino... chcel by som ho vidiet v modrej alebo cervenej farbe.... nikto necakal prevratne zmeny.... ja som dokonca pred par dnami este ani neveril ze vobec rio uz pride s faceliftom a ze uz priamo v parizi .... ved na co...... vyzera stale fajn 😉

skoda len ze ze u nas nemame verziu sedan..... minule som videl u nas biele ruske rio .... vyzera spredu ako mala kia optima [odkaz] 😉 .... ( asi sem zabludil nejaky rus ) priznam sa ze to nase "europske" je krajsie ... a kludne by sa zaobislo aj dalsich par rokov bez faceliftu ..... ale samozrejme nebranim sa tomu ze tu mame facelift... riu to len a len pomoze

U vengy cakam vacsie opticke zmeny... predsa len to auto je na trhu uz 5 rokov a chce to uz facelift.... cakam uplne novu masku :yes😒br />
kia :yes:
pargi
Cituji (tebe, kdyby sis to nedokázal spojit): "co je dobre zostalo.... a to je fajn..... za kazdu cenu menit nieco co je dobre len preto aby sme spravili nejaku zmenu by nemalo pozitivny efekt a dopad".
Hledat tvé příspěvky v diskusích o Golfu nebudu, ale snad víš, kam mířím.
Giorgio
>😒] :yes:
Stephen
[odkaz]
3_diamanty
wav ... riadny tigri nostek 😉 [odkaz] :yes😒br />
tak som sa nemylil..... maska je uz nova ..... myslim ze dobre to zmakli v ramci moznosti, vyzera to hned lepsie :yes😒br />
len obe auta by to chcelo aj v inej farbe... taka bordova venga a modre rio ..... to by bol lepsi pohlad
Klaudius
Venga by potrebovala hlavne facelift podvozku, autíčko vraj pre rodinu, ale motokára šuviks...
mikey166
Tak Rio je pekné ale tá Venga má taký neskutočne tupý výraz :no:
3_diamanty
musis sa na nu pozerat len zboku 😉 :yes😒br />
ale tento pohlad sa mi paci [odkaz]

s riom suhlas..... rio je skratka dokonale :yes:
Inter2
Musis sa na nu pozerat zboku ??? a Rio je dokonale ? >😁
Prosííím už dosť :no: :no: :no:
vrkuboy
Pokud se na nějaké auto musí dívat jen z určitých úhlů tak to znamená, že není hezké...
3_diamanty
tak ved kazdemu sa pacit nemoze 😉 to je uplne normalne, venga nie je kralovnou krasy, ma ine hodnoty, ja som tym prispevkom tak trosku aj srandoval... ale asi to nevyznelo vtipne 😉 ...
pargi
Nooo, nevyznělo 😄
pargi
Na tu Vengu radši jenom zespod :-!
3_diamanty
zda sa ze pribudlo klavirneho laku ( mne osobne to nejako nepripada krasne ale ok ) .... ale musim uznat ze chromovane ramceky okolo ventilacie v strede a na bokoch sa mi pacia, rovnako aj to ze zo stredovej konzoly zmizla ta stvorcova diera na palubovke aj ked mala iste prakticke vyuzitie....

stare rio [odkaz]

nove rio [odkaz]

ak dobre pozeram tak nove rio ma aj tubusy budikov na pristrojovom stite s chromovanym ramcekom ( samozrejme asi je to len vo vyssej vybave ) .... ale opat prijemne zlepsenie aspon vizualne :yes😒br />
celkovo by som to zhodnotil ako velmi prijemny, prekvapujuci ( myslim ze ani nebol potrebny ) a decentny facelift....
silversurfer
ostatne , co se inetrieru tyka, Kia ma jasny naskok pred vsemi temi Fordy, Renaulty, Nissany a pod. Nehlede na to, ze maji opravdu vyborne sedacky a ze jsem jich za posledni rok vystridal opravdu pozehnane😄
Czerwik
na facelift môjho autíčka som bol veľmi zvedavý ...od začiatku galérie to bolo fajn... teda po 14tu fotku... dve "čiarky" na nárazníku sú pekné, ale na aktuálnom modeli mi nechýbajú... ale tá kravina v zadu >😁 ..ešte, že to nieje ako povinná výmena >😁 😘[odkaz]

P.S. a ten štvorcový otvor v palubke fakt nemuseli vypustiť...