Novinky
fOE
1
chce to vic. 8-s
Přejít do diskuze
3_diamanty
ten novy passat je vazne hezky .... asi to robi aj ta farba ale vazne pekne auto [odkaz] :yes😒br />
PS: po boku to ma tiez taku zvlastnu linku.... nieco ako tornado u fabie... dobre to vyzera
PS: po boku to ma tiez taku zvlastnu linku.... nieco ako tornado u fabie... dobre to vyzera
KANKUNEN
Tohle mně opravdu nebere, možná je to nejlepší auto ve třídě, ale více by mě těšilo jezdit třeba v Insignii. Třeba MB svoje C někde posunul a Pašík vedle C bude vypadat jako nějaká starší generace.
Hugi_77
...[odkaz]
47cm - délka sedáku vpředu! Doufám že to místní VW fans přežijou... 😄
47cm - délka sedáku vpředu! Doufám že to místní VW fans přežijou... 😄
Nicco
Z toho pohledu
[odkaz]
je to uz docela mastodont (mastny donut - cti dal) jako americky Mercedes GL.
[odkaz]
je to uz docela mastodont (mastny donut - cti dal) jako americky Mercedes GL.
miruszakus
Krásný auto, opět bude konkurence tahat za kratší konec. Že by neměl na Audi A4? No to si nemyslím ani náhodou, spíš naopak! >😁
Jaros71
Ford i VW mohu porovnávat , jezdíme s nimi..
Jízdně velmi podobné vozy , rozhodně Ford nad VW nijak podvozkově nevyčnívá.
Je to nadprůměr dané třídy.
Design se líbí každému zákazníkovi jiný!
Nemám problém ani s Fordem ani s VW 😄
Nový Passat mi přijde povedenější než "nové" Mondeo..
To než se doplácalo přes oceán do Evropy tak nějak ztratilo šmrnc.. >😒]
Jízdně velmi podobné vozy , rozhodně Ford nad VW nijak podvozkově nevyčnívá.
Je to nadprůměr dané třídy.
Design se líbí každému zákazníkovi jiný!
Nemám problém ani s Fordem ani s VW 😄
Nový Passat mi přijde povedenější než "nové" Mondeo..
To než se doplácalo přes oceán do Evropy tak nějak ztratilo šmrnc.. >😒]
vanos
Cecko se podle me posunulo tak akorat v interieru, exterier limuziny je v mych ocich jednoznacny downgrade a bohuzel zapada do soucasne strategie znacky spocivajici v "asiatizaci" vnejsiho designu. Kombi tim, ze se inspiovalo u sve prime konkurence, je na tom o neco lepe.
M4rty5
Já nevím, spousta lidí nadává na Škodovku, ale mně přijde designově její nová modelová řada Octavie mnohem hezčí ( ikdyž konzervativní ). Tenhle design Passatu mi silně připomíná velká, nudná, neohrabaná americká auta z let minulých.
pure
ten zadny blatnik zmenia kedy v roku 2024? 😄 mam pocit ,ze je to stale rovnake
Pekelná Micinka
Ne že bych zrovna u VW očekával v tomto směru nějaký kreativní posun, ale už mě nebaví ty kryty zadních světel, co zabíhají do boku, ale jsou jalové a nic se pod nimi neděje. Tady je to jen trochu a není to tak hrozné, lze to vidět na tom sv. modrém Passatu. Daleko horší to má Superb, ale také XF.
kosmonaut
Ten předek Passatu je skutečně velmi příjemné překvapení, evokuje mi trochu skvělá Mitsubishi (Sigmu, Galant), nebo aktuální mazdí švestku. Perfektní výraz. Zbytek auta už mne pak volkswagenovsky vůbec nebaví, škoda že si kluci sedli zpátky na pr0el.
x.IceMan.x
no tak koukam ze zadny prekvapeni u VW, opet nudnej strohej design, ten předek opět absolutní nuda. Mě osobně teda současny design VW a Škodovky prijde katastrofalne nudnej, bez napadu, absolutne bez nejakych emoci.....hlavně Passaty a Ochcávky, Ochcávku III považuju za designovou katastrofu (Octa II po faceliftu je tisickrat hezčí, nápaditější.)
Pro mě teda vždycky bylo a i ted jasně vyhrávavá Mondeo. Ve všech generacích mnohem emotivnější, zajímavější, sportovnější, odvážnější a nápaditější design, jak exterier tak interier. Lepší jízdní vlastnosti ...coz je pro me jeden z nej parametrů. A můžu porovnat z vlastní zkusenosti obou aut, že Mondeo je jinde nez Passat.
Pro mě teda vždycky bylo a i ted jasně vyhrávavá Mondeo. Ve všech generacích mnohem emotivnější, zajímavější, sportovnější, odvážnější a nápaditější design, jak exterier tak interier. Lepší jízdní vlastnosti ...coz je pro me jeden z nej parametrů. A můžu porovnat z vlastní zkusenosti obou aut, že Mondeo je jinde nez Passat.