"Na dálnicích může mastodont soutěžit s rychlými sedany, " - nechápem prečo ste použili práve slovo mastodont pre normálne rodiné SUV. Aké pomenovanie by ste potom použili pre klasické full size SUV, ktoré v pohode riadia matky prevážajúce detičky do škôlky.
Grand cherokee je pre mňa ideálne rodinné auto, ktoré ma dokáže bez problémov dopraviť všade tam kam potrebujem a to všetko za veľmi rozumnú cenu (v USA).
Európske ceny jeepov sú nastavené pomerne vysoko a toto robí z jeepa exkluzívnym tovarom, pritom jeep patrí medzi normálne značky, kde cena a hodnota ktorú za to zákazník dostane je bezkonkurenčná. Jeep rozhodne nepatrí medzi prémiové značky a ani sa sám takto nikdy necharakterizoval, aj keď value for money patrí medzi to najlepšie na trhu a poráža s prehľadom aj prémiu. To sa mi na značke páči a preto som po rokoch strávených s japoncami prešiel práve k jeepu. V USA je cena základnej verzie Grandu porovnateľná s cenou Golfu a verzia Overland je pri troche jednania dostupná už za pekných 33 tisíc Eur (v prepočte). V článku spomínaný summit stojí nejakých 40 tisíc eur, takže rozdiel oproti európskym cenám je naozaj markantný.
Grand cherokee je pre mňa ideálne rodinné auto, ktoré ma dokáže bez problémov dopraviť všade tam kam potrebujem a to všetko za veľmi rozumnú cenu (v USA).
Evropskýma očima je to mastodont... a ani v té Americe není vlastně k ničemu dobrej, jen je to zvykem.
;-P
Akorát ve čtvrtek sem viděl 2x MB GL, jednoho Suburbana, jednu RAMku a Ford F-250. Asi náhoda >😁