Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda rozšiřuje výbavu: MirrorLink pro Yeti, SmartGate pro Rapid a Octavii
15 komentářů
Mexican82
k comu je to dobre? Ak mam na telefone napriklad Sygic (navi) - tak mi to zrejme ukaze na vacsom dispeji (to je plus), mimo zorneho pola (minus) a teraz ta otazka - mozem cez displej auta ovladat tu navi? pretoze ak to nepojde, tak je to uplne nanic a vlastne nedokazem prijst na vyznam tejto funkcie
Mimo zorneho pola to konkretne v novej fabii nie je velmi a mobil prilepeny na skle by nebol tiez uplne v zornom poli, ak ho nemas nacapeny pred nosom. Ovladat aplikaciu mozes cez display v aute samozrejme.
Mna by skor zaujimalo, preco musim mat mobil spojeny pri MirrorLinku len cez kabel (ako sa pise v clanku) a nie cez BT/WiFi, ked SmartGate tak funguje?!
Mna by skor zaujimalo, preco musim mat mobil spojeny pri MirrorLinku len cez kabel (ako sa pise v clanku) a nie cez BT/WiFi, ked SmartGate tak funguje?!
U MirrorLinku spojíš mobil s autem kabelem jen jednou - a to při spárování!!! Nadále už se mobil připojuje vždy přes BT/Wifi a kabel nepotřebuješ...
King of rain
Uff, nejdříve jsem nadpis četl, že škodovka rozšiřuje výbavu o multilink.Škoda no, tak tam je lešeňovka. >😁
Cuba66
...nevíte jestli už dávají kryt kolejnic u sedadel? Koukal jsem, že v nové Fabii si už po kritice Rapidu nedovolili podobnou úsporu, takže bych čekal, že to ve výrobě doplní i do Rapidu. To bych osobně přivítal víc, než Mirror Link...
Niečo podobné urobil švagor, ke´d kupoval novú Astru, tak mu núkali navigačný. Stál tuším okolo 1.000 €. Potom našiel na nete zariadenie, navigačný, ktorý je vyrobený presne pre Astru. Len sa "vypáči" jeden plastový dielik (rádio je užšie), napichne sa to na ten šteker čo je pod tým, a pekne to ide. Má to tam už asi pol roka a bez problémov. A celé ho to stálo asi 200 €.
Ja skutočne netuším kde chodia na tie ceny navigácii, vrchol je podľa mňa MB kde stojí okolo 3.000 € 😲