Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Cesta auta k zákazníkovi: Navštívili jsme logistické centrum Gefco

52 komentářů

dolfi
Pane Chamillo, za kolik se dá koupit takový reklamní článek? Děkuji za odpověď.
rohYpnol
nebyl bych tak přísný, článek mi přišel vcelku zajímavý a výjimečně >😒] i k věci .

Ale je pravda, že autor podle mě zbytečně zavdává k pochybnostem. Proč se vyzdvihuje název GEFCO? Mnohem lépe by znělo, že redaktor navštívil nejmenované logistické centrum. Zasvěcení přirozeně vědí a pro ty nezasvěcené to nevyznívá jako reklama. Navíc vzhledem k obsahu článku a informačnímu přínosu je přeci úplně jedno, jak se společnost jmenuje...
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ji/Ri
...a zase ta interpunkce. Ty mi budeš opravdu novinářské eso, když tak válíš v mateřském jazyce..... Snaživý neuměteli kulkine, slabikář a mazej se učit!!! ...ty mezi chlapy nepatříš.
_MT_
Interpunkce? Nebo diakritika? Chybějící háčky by měly být technickou otázkou.
white label
Hlavně ta interpunkce, viz předposlední věta. On je Gigilt ke svým novinářským "kolegům" velmi kritický, tak ho za odměnu Ji/Ri občas "trochu" hlídá. 😉
Gilgit
white label
Copak, zase nervy na pochodu? Kdepak jsem tu kritizoval tvou interpunkci? Reagoval jsem pouze na MT s vysvětlením. k jeho úvodním otázkám.
Zkus na to omývat jisté partie teplou vodou, prý to někdy pomáhá, urostlý blonďáku... 😉
Ji/Ri
.... jsi lhář, udavač, šmírák.... nazýváš lidi odpadem...Opakovaně tu vyhrožuješ, že si sbíráš komentáře a půjdeš se složkou "vyvodit právní důsledky". Dneska ses prokecl, při jednom svém infantilním záchvatu, že sis zjišťoval věci osobní povahy na white labela. Opakovaně tu pokřikuješ na redaktory bez oslovení /v osobním kontaktu by sis to nedovolil a když ano tak jednou/. Teď se snažíš o kulturní projev. No, ale stačí se podívat na tvé souznění duše a srdce a znalostí např. pod článkem o Opelu. Tu tvou "Čínu" jsem ti nesčetněkrát vysvětlil a to dokonce tak, že i šváb by neměl problém vysvětlení porozumět. Nakonec, dle hesla "Moudřejší ustoupí", jsem se ti omluvil, tím vzal z plachet údernost tvého anonymního oznámení a vyvození právních důsledků, kterým se tu tak často a rád oháníš jako ohnivým mečem. Gilgite, je rok 2014.... ses zadrhnul v době, kdy takovým jako ty kvetla pšenka a mohli psát udání, anonymy a vymýšlet přesně ta svinstva, kterými se tu oháníš.
Ke kritice diakritiky: Pokud se stavíš na špičku a nad redaktory webu, tak bys měl být špička sám a to ve všem. Zatím tu jen předvádíš halekání, osočování, vyhrožování, psychické křeče z frustrace vlastním životem. Ono musí hrozně vevnitř žrát a užírat, že to, co ty, při milodaru a pozvání na autosalon jen fotíš a potíš se do své propocené kárované košile z Vánoc 2008 a obíháš auta v sandálech s fuseklama, tak my tady ty auta prostě jezdíme.
Gilgite, závist je hrozná věc, viď?
Jsi mi úplně jedno... vizitku sis udělal sám. Náramně si notuješ s nicky tvého kalibru - pro příkla😜 holden. Každý mezi svými. Mi je skvěle v prostředí lidí chytrých, schopných, kultivovaných, vzdělaných a lidských. Tohle je pro tebe odpad. No, to hovoří za vše. Měj se fajn. ... teď přemýšlím, abys to pochopil.... >😁 >😁 >😁 :no: :no: :no: :yes: :yes: :yes:
Gilgit
Ji/Ri
No nic.... začal jsi mě zajímat do této doby nebývale. V diskuzi o číně jsem se jen snažil dorovnat tvé úrovni. Že nerozumíš, ikono novinařiny s úchylkou na pravopisné chyby, psanému textu a uchopíš jedno slovo, na kterém se uděláš, je tvůj svět.
PS: překročil jsi pomyslnou hranici.
Ji/Ri
Raději si běž pustit nějakou lechtivou východoněmeckou lechtivou tématiku, ono se ti trošku toho tlaku uvolní.
Oceňuji nové slovo ve tvém halekání: tak u psychopatů, pseudo .... , *, odpadů a pod. jsi přidal slovo prase. Gratuluji.
Ji/Ri
Přisprostlým výkřikům nerozumím, to máš pravdu.... 😉
_MT_
Každému to může ujet. Interpunkci používá a celkem úspěšně. To z toppera bych vyletěl z kůže. >😒]
Gilgit
white label
Takže už nejen čmuchal, ale i žalovníček... >😁
Ale tady nejsi na stanici VB a MT není náčelník v zeleném s červenými výložkami na rameni... :😉 >😒]
Vidím, že to místo, kam dokážeš diskusně spadnout je bezedné...

P.S. A všimni si dobře, že přesto (na rozdíl od tebe) tě nemám potřebu oslovovat např. odpade, pablbe apod., ale to je normální úroveň, o které se tobě (bohužel) může jen zdát.
Gilgit
Ji/Ri
Se nám nějak sype pan Ikona.... Už chodí brečet na ramena kam se dá.
Gilgite, srovnej se proboha. Jestli tu chceš být, tak zruš ten poznamenaný nick Gilgit a začni s něčím novým. Uvidíš, že se ti otevře více než víko od žumpy....
Gilgit
_MT_
Co když ten nezasvěcený chce být zasvěcen? Je přijatelné, že by se v článku nedozvěděl ani tak základní informaci? Pro mne ne.
Gilgit
Ji/Ri
Nepodlízej nicku _MT_ ....
Gilgit
petrumr
Pekelná Micinka
Nechápu to s tím dolakováváním a barevnými přechody. Vysvětlí někdo?
moreczech
Já to chápu velmi dobře. Nicméně toto je jen nepatrná záležitost dokládající řekněme nedokonalý způsob v produkci vozů od PSA obecně, alias TPCA a Toyota. U podstatnějších výrobních procesů to je stejné, mnohdy ještě tristnější, a je to přesně ten důvod proč vozy z produkce tohoto koncernu mě nikdy nepřesvědčí, kdyby byly sebelíbivějsí... A stejné je to s korejci....
Pekelná Micinka
Tak díky za pochlubení, je to velice přínostné.
petrumr
Gilgit
petrumr
Gilgit
Ji/Ri
..nakonec jste se zase našli, osobnosti webu auto.cz
Gilgit
white label
A co ty, "šéfsprosťáku" a "šéfčmuchale"? :😉 >😒]
Gilgit
Ji/Ri
To víš, na té severní moravě, v říši indiánů, jak píšeš o obyvatelstvu tohoto kraje, říkáme věci přímo. Někdy se stav a prohoď své teze o kraji a indiánech před těmi indiány. Nejdříve dorazí domů tvé nutrijní zuby, pak paruka, pak spodní prádlo od čokolády a pak se dopotácíš ty se svýma složkama a rukávkem PS VB. Jak píše white, ty nemáš dno.
rokyta.p
>😁 paruka, spodní prádlo a pak StB složky >😁 jsme to tu psali už dřív, placený diskutér je vysoce nestandardní uživatel :no: archivovat si cizí příspěvky, počítat kdo měl v kolik hodin kolik mínus, hlásit redakci když někdo nesouhlasí s propagací jeho vraků, o stylu vyjadřování ani nemluvě. Holt jaké uskupení, takový diskutér ;-\
white label
Co se týče reakcí na samotný článek, tak výjimečně musím souhlasit s tebou a (naopak) tradičně s MT.
Ji/Ri
...k tomu se můžu připojit.
petrumr
Gilgit
petrumr
Gilgit
Ji/Ri
...s googlem ti to jde. Asi budu taky ultraikona novináře a budu chodit po světě a halekat... >😒]
petrumr
Michal95
Michal95
Já tam pracuji a vidím,že citroeny,Toyoty,lexusy,peugeoty a fordy dovážejí na kamionech
Rubb
Jak se v poslední době internetové diskuse na auto.cz zvrhly pouze k tomu, aby se tu internetoví kovbojové (rozumněj hlupáci) dohadovali, kdy komu kdo vzal hračku.
Tento server už je o ničem :no:
pumpkin
Áno, je to tu už len taký diskusný odpad bez akejkoľvek cti. Posledný nech zhasne svetlo.
rokyta.p
to víš politici a diskuzní fóra jsou okny do duše národa, na druhou stranu dobří lidé se občas najdou, těmi prvními si nenechme kazit den
petrumr
petrumr