Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Seat Leon 1.4 16V: Navenek sportovec, uvnitř kliďas

12 komentářů

marek.g
je opravdu PR pro bazar. Napsat o palubní desce Leonu,že je vcelku pohledná :no: středový panel je doslova otřesný 8-s
rapper
Ostraváku, že se zrovna tobě nelíbí, neznamená, že je otřesný 😉
Ozzman
Materiálově mimo nejvyšších verzích je to bakelit..... jinak to auto není zlé 😄
rapper
To nepopírám, komu to vadí, ať si to auto nekupuje... "neosahávači plastů" s tím nebudou mít problém.
Ozzman
Ono to pak docela vrže... znám to z Altey 😄
rapper
to je ale zvláštní ... na vrzání si nikdo z majitelů Leonu II. např. na moje.auto.cz nestěžuje 😄 ani v tomto článku
nicméně je možné, že po neodborném zásahu nějakého prasete do přístrojovky nebo po nehodě může něco vrzat 😄
Ozzman
Auto je bez nehody, má asi 50 tisíc najeto. Přijde mi až abnormálně tvrdé (16 205/55 kola). Občas to tam zavrže, ale řikam, je to Altea, co sem seděl v Leonu, interiér byl obdobně zpracován.
Brandon Walsh
pristrojovka v leone nevrzga, nabehal som na nom 65 000 km a ziaden problem nebol, kolesa 225/45 r17
Anonym
Mně taky přijde otřesný ... zejména v porovnání s koncernovými sourozenci jde na první pohled vidět láce. Do Dacie nebo Transitu klidně, ale v mainstreamu nižší střední je to neomluvitelné.
Th0r
On není otřesný jen ten panel, ale vůbec celej interier. To že si nevkusnej, neznamemá, že není.
rapper
vkus je zcela individuální 😉 to, co je pro tebe vkusné je pro jiného nevkusné atd. "Mě se to nelíbí, tak je to hnusný". Takto povrchně může hodnotit jenom jednoduše uvažující sebestředný člověk. 😄
overnight
hezký autíčko s originálně řešeným interiérem, žádný koncernový stereotyp :yes: