Novinky
dewill
3
...marných pokusů o pěkný auto. Ještě tak X1 jsem ochoten přiznat nějakou proporčnost a eleganci :-!
s prehladom najkrajsia dodnes..... pritom to tiez nie je vysloveny krasavec....
hrozne ako ten dizajn bmw dopadol... nejedno oko musi zaplakat a ani nemusim byt fanda bmw a stejne mi je smutno kam to s bmw dizajnom smeruje.....
prva generacia jasne najkrajsia..... a ta najnovsia generacia s prehladom najvacsia zruda
hrozne ako ten dizajn bmw dopadol... nejedno oko musi zaplakat a ani nemusim byt fanda bmw a stejne mi je smutno kam to s bmw dizajnom smeruje.....
prva generacia jasne najkrajsia..... a ta najnovsia generacia s prehladom najvacsia zruda
Co kdybys někdy zkusil napsat příspěvek ve stylu, že se ti nejvíc líbí první generace, poslední suverénně nejmíň. Tohle by znělo mnohem přijatelněji. Když to napíšeš tak, jak jsi to napsal, stavíš se do pozice jakési kapacity, znalce, e😜erta, který řekne, co je a není dobré nebo hezké. A to ty rozhodně nejsi, bez urážky. Nebo klidně i s urážkou 😉
Současný model, co se týče stylingu, utrpěl hlavně kvůli nárůstu v délce. Díky požadavku na 7 sedadel se tomu nedalo zabránit. Vůz se nejlépe prodává v USA a také se tam proto i vyrábí. Celý design se přizpůsobuje tomuto trhu. Na druhé straně díky USA přežívá řadový 6 válec, který je neustále vylepšován a v F15 v provedení 40d ve spojení s 8st. A/T, působí fantastickým dojmem. I na ten mastodontní vzhled se dá časem zvyknout. 😉
V čem prosím spočívá ten "fantastický dojem"?
Výkon, spotreba a dynamika .... Stačí?
Po pravdě řečeno nestačí. Papírový výkon zní dobře, ale v reálu ho auto moc neprodává a dynamika není žádná sláva. Spotřeba je ok. Ale různé povrzávání v interiéru, nepevný podvozek i v módu sport a bolavá (příplatková) komfortní sedadla mě zklamávají. Možná jsem zmlsaný, ale čekal jsem víc.
A čímpak jsi zmlsaný, jen abychom věděli, s čím porovnáváš?
No právě tou F15 40d. Přešel jsem na ni z Q7 3.0TDI a vzhledem k tomu, že Q7 je už vlastně 15 let staré auto, čekal jsem mnohem větší rozdíl. Dynamika je lepší, ale ne o tolik. A co mě fakt štve je různé povrzávání loketní opěrky apod. Jasně, Q7 byla těžký nedotáčivý tank, ale nikdy v ní nic nazavrzalo. A ve sportovním módu byl podvozek tvrdý, ale pevný. V X5 je i v sportovním módu pořád hrozně poddajný a klidně se v zatáčce nečekaně zhoupne. Asi následek vyslyšení kritiky a mezigeneračního změkčení podvozku, ale podle mého krok špatným směrem. A to tam mám 20´ kola... Dynamic drive je dobrá věc, ale gumový podvozek nezachrání. Ale nevím, možná je to jen důsledek přehnaných očekávámní z mé strany.
Nejspíš mluvíš o 30d. Pokud jde o dynamiku tak oproti kterékoliv verzi 3,0tdi co se dávala do Q7 je to nebe a dudy. I tahle aktuální nejslabší verze R6 dýzlu je stejně rychlá jako SDV6 (215kW) v RR Sport nebo X5 E70 35i (225kW). O dýzlu v ML resp. akt. variantách tdi v cayenne a touaregu nemluvě. Mluvit o zklamání nelze, je to momentálně nejlepší jednoturbový šestiválcový dýzl. Ale dodávám, že novou generaci audi V6 dýzlu co jde akt. do faceliftu A6ky jsem ještě nejel.
Co se podvozku týká, mluvíš-li o základu (pasivní podvozek) pak tomu rozumím. Ale pokud jde o nějakou variantu aktivního podvozku (stačí už paket comfort), pak jsme asi každý řídili jiná auta, já lepší podvozek (a pokud máš akt. stabilizátory tj. dynamic drive co zmiňuješ) mezi suv neznám. Přiznám se, že pokud čtu o zklamání z takového podvozku v jedné větě s Q7 mám jisté pochybnosti... 😉
Co se podvozku týká, mluvíš-li o základu (pasivní podvozek) pak tomu rozumím. Ale pokud jde o nějakou variantu aktivního podvozku (stačí už paket comfort), pak jsme asi každý řídili jiná auta, já lepší podvozek (a pokud máš akt. stabilizátory tj. dynamic drive co zmiňuješ) mezi suv neznám. Přiznám se, že pokud čtu o zklamání z takového podvozku v jedné větě s Q7 mám jisté pochybnosti... 😉
No bohužel mluvím o 40d, tedy 230 kW. V Q7 jsem měl 3.0TDI s myslím 180kW, takže jsem vzhledem k nárůstu výkonu a snížení hmotnosti čekal větší rozdíl. S nostalgií vzpomínám na 530d (E60), čipnutý na nějakých 210 kW, která jezdila podstatně dravěji.
Podvozek mám dynamic drive bez comfortu. Je působivé, jak v utaženějších zatáčkách auto bojuje s nedotáčivostí zrychlováním vnějšího zadního kola, ale celkově z podvozku prostě nadšený nejsem. A pochybuju, že by to spravil comfort package, protože komfort tomu myslím nechybí. Spíš taková pevnost, kterou jsem z Q7 na vzduchu cítil. Ale jak píšu, možná jsem jen čekal příliš.
Podvozek mám dynamic drive bez comfortu. Je působivé, jak v utaženějších zatáčkách auto bojuje s nedotáčivostí zrychlováním vnějšího zadního kola, ale celkově z podvozku prostě nadšený nejsem. A pochybuju, že by to spravil comfort package, protože komfort tomu myslím nechybí. Spíš taková pevnost, kterou jsem z Q7 na vzduchu cítil. Ale jak píšu, možná jsem jen čekal příliš.
Sorry, že to musím říct, ale to je bohužel špatná konfigurace. Ono je to s tím označením trochu zavádějící, v předchozí generaci znamenalo označení adaptive drive aktivní podvozek, tj. aktivní tlumiče a přídavný vzduch na zadní nápravě. Často se to plete s dynamic drive, což jsou jen aktivní stabilizátory. Bohužel v kombinaci s pasivním podvozkem F15, který je houpavý až houbovitý, nemůže být jejich vliv prakticky znát. Chtělo to ani ne dynamic drive jako hlavně paket comfort nebo dynamic, což obojí znamená aktivní podvozek, tj. tlumiče s proměnlivou charakteristikou a vzduch na zadní nápravě. Comfort od Dynamicu se pak liší jen v nastavení tuhosti v konkrétních režimech, dynamic je ve všech o něco tužší, což ale neznamená, že přepnuto na "sport" je podvozek Comfort paketu měkký. Oproti pasivnímu je to opravdu sto a jedna, když jsem jel poprvé s F15 s pasivním podvozkem, tak jsem se v první zatáčce málem vyklopil, ten rozdíl oproti E70 s adaptive drive byl propastný.
Sorráč, jsem to popletl. Mám tam "Adaptivní podvozek 'Dynamic'". Tzn. aktivní stabilizátory. Ale myslím, že vzduch vzadu není, ten je jen u "Comfort". Při přepnutí jízdního režimu z Comfort na Sport podvozek ztuhne, to jo, ale rozdíl mně přijde subjektivně menší, než u Q7.
Ale aby to celé nevyznělo blbě - je to dobré auto. 😉
Ale aby to celé nevyznělo blbě - je to dobré auto. 😉
Podvozek dynamic neznamená dynamic paket tj. ty stabilizátory, ale aktivní podvozek tj. akt. tlumiče. A vzduch tam vzadu je, navíc, řeší ale jen niveau regulaci není to vzduchové odpružení ála podvozek Q7. 😉
Vím, že jsi znalec, ale tady myslím, že se mýlíš. Podle BMW "Paket Adaptivního podvozku Dynamic umožňuje ještě lépe využít potenciál vašeho vozu. Jeho součástí je totiž aktivní zadní diferenciál Dynamic Performance Control a systém adaptivních stabilizátorů Dynamic Drive, které jsou zárukou příkladně neutrálního chování a minimálního naklánění karoserie i při dynamickém stylu jízdy. To vše při zachování velmi vysoké úrovně komfortu."
A vzduch je myslím fakt jen u Comfortního podvozku: "paket Adaptivního podvozku Comfort umožní v každém okamžiku nastavit odpružení i tlumení podvozku. Zadní náprava se vzduchovým odpružením přináší nejvyšší úroveň jízdního komfortu bez ohledu na aktuální zatížení."
viz viz [odkaz]
A vzduch je myslím fakt jen u Comfortního podvozku: "paket Adaptivního podvozku Comfort umožní v každém okamžiku nastavit odpružení i tlumení podvozku. Zadní náprava se vzduchovým odpružením přináší nejvyšší úroveň jízdního komfortu bez ohledu na aktuální zatížení."
viz viz [odkaz]
Ano, povozek v základní verzi je takový houpavý kamarád, ale s M sportovním paketem (KčKčKč) je vyřešeno. 40d s dvěma twin turby (230Kw) je výkonově OK. Komfortní sedadla v kůži jsou komfortní, ale "nedýchají". Asi právě proto BMW k nim nabízí (KčKčKč) aktivní ventilaci. Dodatečná montáž není možná. Už jsem zjišťoval.
BMW kůže bez ventilace je koledování si o vlčí neduh. >😁 V akt. E70 mám individual criolo a je to jedno, bez ventilace by to bylo na prd. Ale se sedačkami souhlas, lepší než komfortní bmw neznám, sice jsem jako nástupce E70 zvolil RRS, ale v sezení je to něco za něco, Range má lepší kůži, ale sedačky o něco horší. 😉
Vlčímu neduhu se dá předejít patřičnou ***kovou hygienou po jejím použití. >😁 I tak zpocená prdélka po delší jízdě není moc příjemná záležitost. V X4 bohužel komfortní sedadla s aktivní ventilaci sedadel nenabízí. Tož nevím. Asi potom zůstanu u kombinace látka/kůže, abych si mohl zachovat M sportovní paket..
Sakra, já jsem asi nějakej divnej. Mně z komfortních sedadel bolí, jak to napsat hezky, hořejší část pravého stehna neboli dolní část pravého zadku 😄 Prostě mě to tam tlačí a žádné nastavování to neřeší. Zase se opakuju, ale v Q7 mě zadek nebolel. A to fakt nejsem žádný Audista, spíš naopak.
Ventilaci nemám a nějak mně ani nechybí, s tím problém nemám.
Ventilaci nemám a nějak mně ani nechybí, s tím problém nemám.
Zkus změnit vzdálenost nohy od pedálu plynu, co popisuješ je typicky problém změny polohy pravé nohy v autě s plynovým pedálem uchyceným shora vs. zdola. V BMW musíš tu nohu v kotníku víc zalomit, tím změníš i polohu stehna, mírně se přizdvihne, je pak stále v napětí a začne tě bolet jeho spodní strana. Zkus sedačku o fous dále o něco výše, a sedák více naplocho, stehno se líp podepře. 😉
Roky všude pokřikuju, dělejte už někdo sedačky v kombinaci alcantara s ventilací. A protože řvu sám, jakkoliv mohutně, furt nic. >😁 Už jsem měl párkrát pokušení vzít nějakou základní kůži s ventilací a nechat si sedačky přešít. Jen si furt myslím, že pokud dám za auto dvaapůl, měl bych mít možnost si vybrat rovnou. 😉
Pravda. Měl jsem sedačky v kombinaci alcantara/kůže v první Mazdě MPS, co jsem vlastnil a byly vynikající po všech stránkách. Budeš je asi muset začít dělat sám. Hlásím se coby první zákazník 😉 . Ale F15 X5 nabízí sedadla s aktivní ventilací v konfigurátoru. Kůže je perforovaná.
Jasně ventilovaná kůže je běžná, ventilovanou alcantaru nenabízí nikdo. Proč? Nechápu.
Jak jsem psal výše, u BMW je problém v tom, že jejich kůže je hrubá a potivá i když vezmeš tu nejdražší z individualu. Bez ventilace si to neumím představit. 😉
Jak jsem psal výše, u BMW je problém v tom, že jejich kůže je hrubá a potivá i když vezmeš tu nejdražší z individualu. Bez ventilace si to neumím představit. 😉
1) Alcantara. Jak jsem psal někde jinde. Měl jsem v Mazdě. Byla perforovaná. Další ventilace nebyla třeba. Zadek se mě nepotil.
2) V X5 je k mání perforovaná kůže na sedadlech ve spojení s aktivní ventilací za 21632Kč. Kůže Dakota je krásná a odolná, ale jak píšeš - potivá.
2) V X5 je k mání perforovaná kůže na sedadlech ve spojení s aktivní ventilací za 21632Kč. Kůže Dakota je krásná a odolná, ale jak píšeš - potivá.
M sportovní paket nemám, on se blbě kombinuje s ostatní výbavou a po pravdě jsem ty KčKč potřeboval i na ostatní fíčury. Možná to byla chyba.
Tož ono tady asi půjde o tělesnou anatomii. Nám (mě i soudružce manželce) ty komfortní sedadla vyhovují moc a vyhovovaly hned na zkušební jízdě. Ta byla bohužel nedostatečně dlouhá a k pocení ***ičky nedošlo. Pak jsem někde četl chválu na aktivní ventilaci a začal o ní uvažovat. Ale zrovna tak jako v tvém případě jsem peníze investoval jinde. Tentokrát do Head Up Display, kterou mě známý doporučil. (Do výbavy jsem celkově investoval přes 600 000Kč) Pro M sportovní paket jsem se definitivně rozhodl (líbil se mě od začátku) až po zkouškách nastupování - vystupování, kde jsem shledal, že díky chybějícímu nástavci u M paketu, se mě nastupuje a vystupuje nejlépe. A to jsme zkoušeli i přídavný nástupní práh.
No já koukám taky volitelná výbava za 609k, ale přesto jsem neuhlídal takovou základní věc, jako je vyhřívání sedadel. Naivně jsem si myslel (dříve to tak fakt bylo), že sedadla v kůži = automaticky vyhřívání. Prodejce mě na to neupozornil. Takže mám komfortní sedadla v kůži bez vyhřívání 😒 Takže dodatečná montáž bratru za 50k...
Tak na vyhřívaná sedadla nedám dopustit a ty jsem si pohlídal. Bohužel ta aktivní ventilace sedadel mě chybí. Byla tam ale další taková věc jako jsou el. sklápěcí vnější zrcátka. Zjistil jsem, že jsou pouze součástí určitého paketu. Nejsou totiž uvedeny v základní výbavě a ani v nabídce dodatečné výbavy
Ona je konfigurace vopruz všude, a člověk musí dávat sakra pozor, aby něco nepřehlídnul a nebyl pak naštvanej. Třeba u Range Sporta nejdou vůbec pořídit roletky do zadních oken (tatí na mně svítííí), hagusy jsou v příslušenství a ne ve výbavě a ještě pár dalších pastiček. 😄 😉
Přesně! Mají to udělaný dost nelogicky a hlavně bych očekával, že se vás prodejce zeptá "opravdu nechcete v tom vašem autě za hříšné peníze vyhřívaná sedadla a sklopná zrcátka"? Nezeptal, takže sklápěcí zrcátka taky nemám! 😄 Nikde nebyla uvedená a já si naiva myslel, že už je to dnes standard. No tak holt když je třeba, tak do toho zrcátka třísknu a sklopím ho. Nedávno jsem ho sklopil i za jízdy o náklaďák v tom zúženém pruhu na D1... Ale to vyhřívání sedadel mě štve podstatně víc, hlavně teď na podzim.
Alespoň to vyhřívání sedadel lze domontovat (ikdyž 50k je zlodějna), ale ta aktivní ventilace ani náhodou. Sklopná zrcátka musela být, protože mám úzkou garáž. No nějaký ten centimetr by se našel, ale jinak jen s odřenýma ušima. Jo, ta D1 je taky průser. X5 se do levého pruhu na zúžených místech vleze jen taktak. Myslím, že pro levý pruh je 2.2 je maximum, jinak s kamióny, nazdar!
Z těch 50k je paradoxně největší část za ten středový panel s tlačítky pro ovládání vyhřívání. Oni neumějí (!) dodělat jen ty dvě tlačítka, musejí to vyměnit za celý nový panel...
Jo, v tom levém pruhu je to adrenalin, ale já si nějak nemůžu pomoct 😄
No nic, tak ať auto slouží!
Jo, v tom levém pruhu je to adrenalin, ale já si nějak nemůžu pomoct 😄
No nic, tak ať auto slouží!
Určitě je někde na netu firma, která by ti to vyhřívání zmákla daleko levněji, i kdyby ty tlačítka měly být někde jinde. Zajímalo by mě, co ti řekli ohledně sedadel. Mě řekli, že kvůli aktivní ventilaci sedadel by se musela krom kompletní výměny sedadel, vyměnit i řídící jednotka. No a pak to vypadá i na ten středový panel.s novými tlačítky. Když jsem tak ze srandy řekl, že to už je zrovna na nový auto, tak oni na to, že asi ano. Myslel jsem, že se picnu.... ;-\ No, nevím nevím, ale X4 (můj další vůz v benzinu 35i, no a když by do té doby bylo Mko s V8 za rozumnou cenu?) žádnou aktivní ventilaci sedadel nenabízí. asi to potom bude jen kombinace látka/kůže, kterou dávají s M paketem. Podle mě, X4 v bílé barvě s M paketem na 20" vypadá na konfigurátoru moc dobře. Viděl jsem červenou naživo a byla yam yam. :yes:
To Maaraa. Kdysi (1996) jsem měl nějakou dobu Toyotu Land Cruiser Prado V6 A/T benzin. Tam jsem se poprvé setkal s "fantatickým dojmem". Do té doby jsem totiž "sedlal" jen samé menší vozy. Nikdy bych nepomyslel, že by mě takové ohromné auto mohlo jízdně zaujmout. No a ten samý dojem na mě po létech udělala F15 X5. Cítil jsem se velmi podobně a tak jsem si ji na nějaký čas koupil. Také se mě líbí nová X4, kterou si brzy otestuji.
Chápu. Asi je to vždy o tom momentálním skoku. F15 X5 jistě není špatné auto, jen jsem asi prostě čekal víc. Ale to jsem čekal i od M3 a RS4. Jediné auto, které mě poslední dobou nadchlo byla C63. Tak nevím, proč si pak já blbec pořizuju SUV... 😄 Ale vlastně vím, je to praktické auto, ne ohromovač.
Taktak. Já měl naposledy Mazdu MPS a pokukoval jsem po M3ce. Nakonec z toho byla X5ka. >😁 Když jsem road testoval X5 30d, tak mě chyběla gradace výkonu pro předjíždění na dálnici, které jsem měl v MPSe habaděj. Zkrátka pro normální ježdění má i 30d solidní zátah, ale je to tak. Jak si člověk zvykne na něco lepšího, tak cesta zpět už pro něj neexistuje. Proto jsem šel na 40d a kdyby mě ten 318koňový zátah náhodou nestačil (zatím stačí 😄 ), tak se ji čipneme. >😁
Nemá 318, ale "jen" 313k a dost často to nestačí, hlavně ve vyšší rychlosti. Aerodynamika je prostě špatná. Já bych rád chipnul, ale zatím není chip k dispozici. Jsou jen různé powerboxy, ale ty nechci.
Po Mazdě MPS to musí být v dynamice ústup. Ale chápu, jak člověk stárne, chce i tu praktičnost. Takže X5M? 😄
Po Mazdě MPS to musí být v dynamice ústup. Ale chápu, jak člověk stárne, chce i tu praktičnost. Takže X5M? 😄
Zatím jsem těch 313 koní ještě nepoškádlil, takže nevím jak se budou chovat v porovnání s MPSou. Papírově by měla být X5 40d rychlejší. Subjektivně se to bude srovnávat asi těžko. Ano, aerodynamika na X5 ikdyž vylepšená, je to stále nic moc. To je bohužel dané velikostí vozu a tvarem kabiny.
Chip už je na světě. V tuto chvíli pro X3 35d, což by měl být stejný motor jako v X5 40d. [odkaz]%C3%AD%20auto… />Je ale třeba řešit také otázku garance. BMW nabízí konzervativní chip s garancí, ale jen pro 30d.
X5M není v mém zaměřovači. Plán je nechat X5ku soudružce manželce a taky na delší cestování. Pro zábavu bych rád novou CTR. Kdysi jsem měl upravenou Integru Type R, co točila do 9500ot/min. Nikdy nezapomenu! :yes:
Chip už je na světě. V tuto chvíli pro X3 35d, což by měl být stejný motor jako v X5 40d. [odkaz]%C3%AD%20auto… />Je ale třeba řešit také otázku garance. BMW nabízí konzervativní chip s garancí, ale jen pro 30d.
X5M není v mém zaměřovači. Plán je nechat X5ku soudružce manželce a taky na delší cestování. Pro zábavu bych rád novou CTR. Kdysi jsem měl upravenou Integru Type R, co točila do 9500ot/min. Nikdy nezapomenu! :yes:
Chip na x3 35d nebude s x5 40d fungovat, ten 40d u x5 f15 je nový eur6 motor, na chip si budete muset pár měsíců počkat. Měl jsi vzít 50d, tam chip netřeba, navíc je tam sound sympozer a mpaket ve standardu. 😉
To jo. Ale bylo by třeba dalšího 1/2 melounu. 😉 No on by se ten půl meloun našel, ale jeden z důvodů proč jsem prodal MPSu bylo omezit touhu po rychlé jízdě. Hahaha. Opravdu, jak má člověk pod kapotou stádo koní, má také nutkání ty koně nechat zapracovat. No a s M50d bych byl zase tam odkud jsem chtěl uniknout. 😉
Nadpis je jen o X5, fotografie pak ukazuje X5 i X6, přitom článek píše o všech BMW X. To nepochopím.
Design BMW X je ! dle mého názoru ! ohyzdný, normální Báva pak jsou relativně pohledná. BMW by udělalo lépe, kdyby od každé řady udělalo i X ( podobně jako M ). Nicméně nechápu, jak se tato ošklivě těžkopádná auta ( co se designu týče ) mohou tak masivně prodávat. ;-\ 😐 😲
Design BMW X je ! dle mého názoru ! ohyzdný, normální Báva pak jsou relativně pohledná. BMW by udělalo lépe, kdyby od každé řady udělalo i X ( podobně jako M ). Nicméně nechápu, jak se tato ošklivě těžkopádná auta ( co se designu týče ) mohou tak masivně prodávat. ;-\ 😐 😲
na sedm sedaček a co nejvíc prostoru na daném půdorysu designu iksek zcela jistě nepomohl. Design nové X5 i X6 je "přefouknutý", a při použití relativně malých koleček dělají novinky dojem knedlíků na kolech. Pro mně je designově nejvydařenější jednoznačně druhá generace X5 a překvapivě X4, která naživo vypadá mnohem lépe než na fotkách. 😉
Fuuu tak s tou X4 to vidim presne naopak, asi nejnepovedensji ze vsech aktualnich X a je jedno jestli na fotce nebo v realu. X5 mi ze zacatku taky vadila a s tema kolama mas pravdu, ale zacinam si na ni zvykat a je to neuveritelnej mastodont v tom dobrem i zlem smyslu. Ano, prerostla, ale autobusovost Q7 nema a proporcne mi furt nevadi, navic velikosti budi respekt. Vzdy me ale prekvapi kdyz to auto vidim zvenci kolik je v tom mista. Clovek by cekal ze se tam bude citit jako v prodlouzene sedme a on je to klasickej baworak 😄
Vidím to podobně. Když jsem poprvé okukoval F15ku ve Frankfurtu, tak nic moc, ale když ji teď vídám na silnicích, tak se mi líbí víc a víc. Taková bíla v Mpaketu je i docela hezké auto. Nejsem sice cílovka, ale ten design úplně neurazí.
Co se X4 týče, tak tam je to naopak. Na fotkách jakžtakž, ale v reálu :no: Viděl jsem černou a červenou a proporce toho auta mi nesedly ani v jednom případě. Ovšem, vkus je záležitostí individuální.
Co se X4 týče, tak tam je to naopak. Na fotkách jakžtakž, ale v reálu :no: Viděl jsem černou a červenou a proporce toho auta mi nesedly ani v jednom případě. Ovšem, vkus je záležitostí individuální.
>😁 Tak to si, kluci, zvyknete i na tu X4. 😉
Za hlavní problém X6, X4 opravdu považuju malá kola, vykrojené a vytažené blatníky evokují kdoví co, a uvnitř se třepou devatenáctky s relat. nízkým profilem. Jak se dělá ten správný dojem koly by se měli podívat k Range Roveru. 😉
Za hlavní problém X6, X4 opravdu považuju malá kola, vykrojené a vytažené blatníky evokují kdoví co, a uvnitř se třepou devatenáctky s relat. nízkým profilem. Jak se dělá ten správný dojem koly by se měli podívat k Range Roveru. 😉
Pozor! Na X4 v základu se uvnitř třepou 18tky kola. A ty se opravdu v podbězích ztrácí. Hoď si na konfigurátoru 20tky a budeš v pohodě. Na silnici ale asi budeš potřebovat elektronické nastavení tlumičů (KčKčKč), aby jsi šetřil záda. 😉
Obavam se ze nezvyknu. X3 a X5 se mi libili, musim rict ze X3 snad i vic pred FL kdyz jeste nezikspetkovatela, ale na X4 nefunguji ani proporce, ani coupe zad, ani predek. Velikost kol v podbezich pak beru jako nejmensi problem.
Tak ta bílá v M paketu mě zaujala ještě na obrázcích. Nechal jsem ji na Mkových 19kách, které na obrázku vypadají OK, ale v reálu nic moc. 20tky na obrázku jsou OK, ale v reálu vypadají ještě lepší. Důvod, proč jsem raději zůstal na 19tkách byl prostý. Z různých review jsem vyčetl, že M podvozek je dost tuhý. Na 19tkách s pneu s vyšším profilem jsem čekal, že jízda bude snesitelnější. Komfort je OK. Ve sportovním režimu jsem ji ještě nezkoušel. Těžko říct, jak by se vůz cítil na těch 20tkách. Nabízí dokonce i 21tky.
X4 jsem viděl v reálu v červené a moc se mě líbila. Je to taková scvrklá X6tka. Brzy se s ni svezu. Škoda, že není kapku vyšší. To je však dané X3 podvozkem.
X4 jsem viděl v reálu v červené a moc se mě líbila. Je to taková scvrklá X6tka. Brzy se s ni svezu. Škoda, že není kapku vyšší. To je však dané X3 podvozkem.
Jo, oni dělají velké rozměry ráfků, ale celkově jsou ta kola malá, mrkni třeba na toho Range, jaký mají profil na 19kách, já jsem objednal Sporta na 22" a ty mají stejný profil jako X5 na dvacítkách, to kolo je v průměru nevím o kolik cm větší a je to prostě znát, jak na komfortu (navíc žádné blbé RFT) tak na výzoru. 😉
Jasný. Když se zvětšuje průměr ráfku, musí jít s výškou stěny pneu dolů, aby zachovali celkový průměr kola. No a pak nastupuje ten komfort. Ikdyž v dnešní době by se to snad dalo řešit elektronicky, mít větší ráfky a zůstat třeba u 55 "stěny", při které jsou pneu ještě poddajné. Toho Rovera jsem omrkl. Evoque bylo také v mém hledáčku, ale nakonec zvítězilo BMW díky německé mechanice a hlavně 3.0 l R6 .