Novinky
v srdci.Dnes tam má Putina. 8-s :no:
Tak to je ozajstný k.....t!
Prečo také silné slová? Jak vieš, že si lepší? 😲
Já vím, ty se taky vždycky musíš na mě kriticky nalepit, jako Googlit. Možná proto, abys ty měl ten pocit, že jsi lepší. Ok,..... že ***íš ti psát nebudu. :no:
Vidím, že tvoja inteligencia sa prejavuje naplno... ;-\
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Neslo by rozhovory s fotbalistama, prsatejma hereckama nebo zpevakama presunout do rubriky "Trocha Rozhovoru s Archivnimi Sportovci a Herci"? Pokud je to moc dlouhy, zkuste to zkratit na T.R.A.S.H. :no:
Inak by ma zaujímalo, ktorú trojprúdovú diaľnicu myslí Vašo z Prahy na Slovensko, pretože keď som šiel naposledy trasu Praha- Bratislava, tak si spomínam iba na nie veľmi dlhé úseky s troma pruhmi, ktoré boli jasne dopravnou značkou označené ako pruhy pre pomalé vozidlá. A dúfam, že Jano tým, že napísal, že ak niekto odbočuje po hlavnej doľava dáva smerovku a ten čo ide na vedľajšiu rovno nedáva myslel, že tak to má byť a nie že sa mu nepáči, že to tak vodiči robia 😄
Ale áno, koncerty robia pekné a vedia pobaviť. To sa od muzikantov čaká a ostatné je viac-menej irelevantné.
no to je špatný jožo!! S TOU TVOJÍ DÍZLOVOU [odkaz] VITAROU, TO NEMÁŠ NA LEPČÍ?? NA ČISČÍ?? JEŠTĚ REKLAMU DAVU PODPRŮMĚRNĚ INTELIGENTNÍCH MOTORISTICKY ZDROGOVANÝM DĚLEJ.
MILÝ JOŽO UŽ NEJSI MŮJ KAMARÁD !!
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
elan je nesmrtelny ... ich pesnicky stale aj dnes najradsej pocuvam a par z nich mam aj an svojom oblubenom cd v aute.... dobry rozhorvor, su to frajeri :yes😒br />
hned si idem pustit caba neblazni 😉