Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Tesla Model III bude možná i kombi a crossover

13 komentářů

4hill
kdyby se to vyrábělo s pořádným motorem,třeba dvoulitrovým dieselem.. >😒]
Kharl.ANTIDIESEL
2-LITROVÁ JEDOVATÁ SPALOVACÍ POPELNICE [odkaz] JE ÚCHYLKA ZAPRODANCŮ [odkaz] 20.STOLETÍ

TO NENÍ NORMÁLNÍ UŽ TO POCHOP, ZA TO BUDE SPOUSTA LIDÍ PLATIT JAK MOUROVATÝ [odkaz] 😉
3_diamanty
20 minut? 30 minut? hodinu? este viac?

kto ma dnes cas blbnut polhodinu kdesi na dobijacej stanici? mna uz stve vobec to ked musim odskocit na 3 minuty natankovat .... po polhodine nabijania tejto hracky by ma porazilo uz pri prvom dobyti bez debaty

hodne neprakticke auto v realnom zivote..... samozrejme v rovine teorie je to na papieri parada masinka ... v reale nepouzitelna predrazena vtakovina .. no nekup to za 2 melony .. samozrejme jazdi sa zadarmo a ja som sv frantisek....
4bytelnýkola
zadarmo nejezdíš, počítá se s tím, že večer přijdeš domů a pichneš to v garáži do sítě, bavorák za 2 mio taky zadarmo nejezdí, samozřejmě pokud bydlíš na jižáku tak to neklapne, tohle je budoucnost ať se to líbí nebo ne
Xylo
A podle mého názoru dobrá budoucnost .... ticho a žádnej smrad ....
mrazik
Úplně vidím tu cestu k mori, kdy se z 10 hodinové cesty stane rázem 14 a více hodinová. Děkuji nechci, volil bych radeji hybrid.
Pacho69
Já letadlo 😉
4bytelnýkola
tak nějak 😄
IPace
zalezi v cem tech 10-14 hodin travis, zrovna v Tesle to as tak spatne neni, i tak bych ale spise letel a auto si pujcil as v destinaci 😄
IPace
3 minuty taknovani? ses teda rychlik, dnes fronta u vsech 8 stojanu a stravil jsem u benzinky bezmala 20 minut >😁
Kharl.ANTIDIESEL
jo přesně tak
5min = 1) přijedeš k pumpě a čakáš na volanež si nakoupí cíga kafe lékarničku dálniční zkontroluje daňovej ještě zapomene dobít kredit po vystání fronty u kasy ovšem
3min = 2) než to popelnici nachrlí do chřtánu 20 litrů
1min = 3) než zavřeš a dojdeš ke kase
3min = 4) než vystojíš frontu u kasy a to se jim ještě zrovna nesmí rozbít čtečka karet
1min = 5) než dojedeš k popelnici

13min u pumpy v lepším případě a FURT U TOHO NĚCO DĚLÁŠ A PLATÍŠ
versus
20min u SUPERCHARGERU [odkaz] [odkaz] tankování ZADÁRA a pohodový oběd k tomu 😉
habysk
Hlavně to všichni berete za špatný konec, pokud mám garáž tak večer jen zapojím a žádný supercharger nepotřebuji a netrávím u něj čas. Superchargery jsou na dlouhé trasy a nevím jak vy ale já nezvládnu jet více jak 200-300km bez zastávky.(vykonání potřeb posádky či jídlo nebo jiné)
sacoer
3 min. na čerpačke , tak na to nemáš čas, ale tráviť 100-ky hod. tu vypisovaním svojich teórií , tak na to si čas nájdeš @.