Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla Model III bude možná i kombi a crossover

Michal Fokt
Diskuze (13)
Tesla chce se svým chystaným novým modelem obsáhnout co nejširší část střední třídy. Měl by vzniknout v několika karosářských verzích.

Přibližně za dva až dva a půl roku obohatí modelovou nabídku na elektromobily specializované firmy Tesla druhý model, jenž bude zacílen na prémiové vozy střední třídy. V roce 2016 se v rámci modelového roku 2017 představí jako čtyřdveřový sedan, ale podle technického viceprezidenta firmy Chrisa Porritta to bude teprve začátek.

Tesla v tomto případě bude podle něj chtít zacílit na širší cílovou skupinu zákazníků, což znamená, že "plánuje deriváty, které se budou líbit všem typům lidí. Kombi, crossover? Kdo ví...", řekl britskému Auto Expressu. Pokud se dnes hovoří o derivátu nějakého modelu, SUV lze díky považovat kvůli jejich popularitě téměř za jistotu, v případě kombi je to otázka. Prémiové značky je kvůli svému převážně evropskému původu běžně nabízejí, ale opravdu úspěšné jsou pouze v Evropě.

Tyto varianty vozu Tesla Model III ovšem nijak nesouvisí s chystaným zahájením výroby velkého SUV Model X, jenž by se měl začít vyrábět příští rok, nejpozději pak v roce 2016 coby alternativa luxusnímu sedanu Model S.

Michal Fokt
Diskuze (13)
22. 3. 2015 23:32
Re: kolko trva dobijanie takejto hracky?
Hlavně to všichni berete za špatný konec, pokud mám garáž tak večer jen zapojím a žádný supercharger nepotřebuji a netrávím u něj čas. Superchargery jsou na dlouhé trasy a nevím jak vy ale já nezvládnu jet více jak 200-300km bez zastávky.(vykonání potřeb posádky či jídlo nebo jiné)
30. 10. 2014 07:35
Re: kolko trva dobijanie takejto hracky?
jo přesně tak
5min = 1) přijedeš k pumpě a čakáš na volanež si nakoupí cíga kafe lékarničku dálniční zkontroluje daňovej ještě zapomene dobít kredit po vystání fronty u kasy ovšem
3min = 2) než to popelnici nachrlí do chřtánu 20 litrů
1min = 3) než zavřeš a dojdeš ke kase
3min = 4) než vystojíš frontu u kasy a to se jim ještě zrovna nesmí rozbít čtečka karet
1min = 5) než dojedeš k popelnici

13min u pumpy v lepším případě a FURT U TOHO NĚCO DĚLÁŠ A PLATÍŠ
versus
20min u SUPERCHARGERU [odkaz] [odkaz] tankování ZADÁRA a pohodový oběd k tomu ;-)
30. 10. 2014 07:07
Re: Joo..
2-LITROVÁ JEDOVATÁ SPALOVACÍ POPELNICE [odkaz] JE ÚCHYLKA ZAPRODANCŮ [odkaz] 20.STOLETÍ

TO NENÍ NORMÁLNÍ UŽ TO POCHOP, ZA TO BUDE SPOUSTA LIDÍ PLATIT JAK MOUROVATÝ [odkaz] ;-)
29. 10. 2014 14:54
Re: kolko trva dobijanie takejto hracky?
zalezi v cem tech 10-14 hodin travis, zrovna v Tesle to as tak spatne neni, i tak bych ale spise letel a auto si pujcil as v destinaci :-)
29. 10. 2014 14:52
Re: kolko trva dobijanie takejto hracky?
3 minuty taknovani? ses teda rychlik, dnes fronta u vsech 8 stojanu a stravil jsem u benzinky bezmala 20 minut >:D