Novinky
WinDiesel
8
..... novináři nedají koupit tak snadno .....
Dinar
7
Přesně tak, navíc jim prej volali nějakej Ada s Windieselem, že prej to RC vůbec nemá dýzl, tak ať to ani netestujou. 😉
WinDiesel
1
Na palce ovšem prohráváš ............ >😁
WinDiesel
2
A nevolal jsem tam, stálo by to moc děněg. >😁
WinDiesel
1
Ale za Ádu neručím !!!!!!!!!!!!!!!! >😁
APF3C
1
Tyhle řeči fakt miluju...
WinDiesel
1
No my víme Zemane že pravdu máš vždy jen Ty. Ale neříkáš ty velice často že novináři jsou banda prodejných prostitutů? >😁
Gilgit
Muzes vysvetlit co myslís tím plácáním o kupování novináru, e😜erte?
WinDiesel
1
Ty také e😜erte na palce prohráváš >😁
Gilgit
Na palce samozrejme, Presto píses nesmysly.
Nadkachna
10
Těžko soudit, pan Mička nějak zapomněli uvést důvod odmítnutí, takže zpráva má vlastně stejnou vypovídající hodnotu jako zdejší testy Škodovek, na jejichž předváděčky redaktoři z auto.cz tak rádi chodí, že to zde v této souvislosti museli zmínit. >😁
Ozzman
4
Třeba maj nejlepší catering.... >😁
Bylo by to docela pohledné auto, pokuď by ovšem nedostalo tu obludnou přední tlamu. Prostě křečovitá, necitlivá snaha o dravý vzhled za každou cenu. Tváří se to jako ta velryba, co cedí skrz kostice plankton 8-s 8-s 8-s
...pokud mi zaplatí letenku a hotel, tak jim pak i něco hezkého napíšu >😁
Gilgit
Pekne opsáno, coz je tady normální. Podle jiných zdroju byla testovací akce pro japonské novináre obsazena zcela normálne a zrusen byl dodatecný program pro zahranicní korespondenty v Japonsku (coz vetsinou nejsou motoristictí novinári) a nekteré firemní zákazníky. Takze otázka pro autora - jak to bylo doopravdy?
myslím, že když autor napíše zdroj, má se čím hájit. Jak můžeš vedět, že ty jiné zdroje to nutně mají dobře? Ty jsi tam ale určitě byl, co? :no:
Gilgit
Byl jsem tam stejne jako opisovatel toho textu.
Ty seš ten zahraniční korespondent? >😁
petrumr
kdes byl? Na ustředí ksč? Opisovatel textu tam pojede v prosincu. :-!
Gilgit
To vís ze jo.
"The drive, which was to be held Friday in Yokohama just south of Tokyo, “has been canceled due to insufficient attendance,” Toyota said in an apologetic email to non-Japanese media based in Japan."
"It begs the question of whether it would have saved more face just to go ahead with the event, even with a pathetically low turnout."
Autonews [odkaz]
A já jsem z článku na Autonews pochopil, že účast prostě byla velmi nízká a tak ji Toyota zrušila.
"It begs the question of whether it would have saved more face just to go ahead with the event, even with a pathetically low turnout."
Autonews [odkaz]
A já jsem z článku na Autonews pochopil, že účast prostě byla velmi nízká a tak ji Toyota zrušila.
Respektive novináři zahraničních médií sídlících v Japonsku (poboček zahraničních médií) neprojevili téměř žádný zájem ....
Toyota se omlouvá, u nás by příště novináři nedostali pozvánku a auta k testu ........... >😁
Toyota se omlouvá, u nás by příště novináři nedostali pozvánku a auta k testu ........... >😁
Gilgit
Ano, zájem zahranicních korespondentu akreditovaných v Japonsku (kterí prevázne nejsou motoristictí novinári) byl malý a akce pro ne byla zrusena.
Nic to neríká o zájmu japonských motoristických novináru, pro které byla ta akce primárne delána.
Je dobré si precíst diskusi pod clánkem na Automotive News.
Nic to neríká o zájmu japonských motoristických novináru, pro které byla ta akce primárne delána.
Je dobré si precíst diskusi pod clánkem na Automotive News.
No, taky píšou, že to dost možná má co dočinění s narůstajícím nezájmem Japonců o auta.
Diskusi jsem nečetl.
Diskusi jsem nečetl.
Gilgit
Tady je cást té diskuse na Automotive News😒br />
Fuzzy_Dice • 2 days ago
Heard on the grapevine that this event was actually fully packed for auto journalists, so much so that they added this day for the corporate types; it's this additional program that got cancelled in the end.
@Jalopnik Nice story, but not true. Only final 1/2 day cancelled. Preceeding days full (car journos). Extra 1/2 was for business & foreign
— Scott Brownlee (@ToyotaPR) November 7, 2014
Fuzzy_Dice • 2 days ago
Heard on the grapevine that this event was actually fully packed for auto journalists, so much so that they added this day for the corporate types; it's this additional program that got cancelled in the end.
@Jalopnik Nice story, but not true. Only final 1/2 day cancelled. Preceeding days full (car journos). Extra 1/2 was for business & foreign
— Scott Brownlee (@ToyotaPR) November 7, 2014
Problém bude v tom, že "non-Japanese media" RC testovaly už na konci srpna a na začátku září a stihly už i srovnávačky s M4. A měly tu možnost doma (USA, Evropa) takže pro nějaké zahraniční korespondenty těchto médií v JPN to byla akce k ničemu, protože různé testy, preview, review a overview měly už měsíc dávno otištěné.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
A jo vlastně, máš pravdu. Testy jsem četl i viděl, ale úplně jsme na ně zapomněl. Hlava děravá.
Tak teď mi to dává smysl a IMHO vůbec se nedivím.
Tak teď mi to dává smysl a IMHO vůbec se nedivím.
Gilgit
Proste Toyota v rámci testu pro japonské novináre pozvala taky zahranicní korespondenty akreditované v Japonsku, kterí v absolutní vetsine nejsou automobiloví novinári, a protoze vetsina z techto korespondentu nemela zájem, tak Toyota tuto cást programu zrusila.
"Novinár"/opisovatel Micka z toho udelal nezájem japonských novináru o prezentaci nového modelu.
Pekná ilustrace toho jak pracuje Auto.cz.
"Novinár"/opisovatel Micka z toho udelal nezájem japonských novináru o prezentaci nového modelu.
Pekná ilustrace toho jak pracuje Auto.cz.
Gilgit
Zdá se, ze autor/opisovatel toho textu se rozhodl mlcet a na otázku neodpovedet.
petrumr
Hlavně že ty si otevřel hubu na provázek :-!
Gilgit
Jeste porád jedes na té kombinaci vodka/banány?
ale titulek vosel zplodil bombastickej
nejprve sem tu zacal psat dlouhou reakci na prispevky nekterych zde pisicich, ale pak sem to smazal, protoze jsou tak tupy, ze by to ani nepochopili....tak jen reknu, ze co se objevi v mediich, je jiste vzdy pravda.... 😄 (pro blbce - byla to ironie)