Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Japonští novináři odmítli možnost jízdy s Lexusem RC, akce byla zrušena

45 komentářů

WinDiesel
..... novináři nedají koupit tak snadno .....
Dinar
Přesně tak, navíc jim prej volali nějakej Ada s Windieselem, že prej to RC vůbec nemá dýzl, tak ať to ani netestujou. 😉
WinDiesel
Na palce ovšem prohráváš ............ >😁
WinDiesel
A nevolal jsem tam, stálo by to moc děněg. >😁
WinDiesel
Ale za Ádu neručím !!!!!!!!!!!!!!!! >😁
APF3C
Tyhle řeči fakt miluju...
WinDiesel
No my víme Zemane že pravdu máš vždy jen Ty. Ale neříkáš ty velice často že novináři jsou banda prodejných prostitutů? >😁
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
WinDiesel
Ty také e😜erte na palce prohráváš >😁
Gilgit
Nadkachna
Těžko soudit, pan Mička nějak zapomněli uvést důvod odmítnutí, takže zpráva má vlastně stejnou vypovídající hodnotu jako zdejší testy Škodovek, na jejichž předváděčky redaktoři z auto.cz tak rádi chodí, že to zde v této souvislosti museli zmínit. >😁
Ozzman
Třeba maj nejlepší catering.... >😁
Arese
Bylo by to docela pohledné auto, pokuď by ovšem nedostalo tu obludnou přední tlamu. Prostě křečovitá, necitlivá snaha o dravý vzhled za každou cenu. Tváří se to jako ta velryba, co cedí skrz kostice plankton 8-s 8-s 8-s
iudex
Vy Česi máte pre tú veľrybu krásny názov keporkak, resp. plejtvák (po slovensky vráskavec). A inak prirovnanie sedí. >😁
WinDiesel
Když ale ti Japonci mají ty velryby tak rádi .............. >😁 ... a jsou schopni a ochotni hodně zaplatit !!!!!!!!
dewill
...pokud mi zaplatí letenku a hotel, tak jim pak i něco hezkého napíšu >😁
WinDiesel
Nezaplatí, bylo to pro japonská a nejaponská média sídlící v Japonsku. Letenky jim nezaplatili a protože zase tak velký zájem o Lexus neměli, tak nedorazili ......
To je ale nemilé, Emile. >😁
Gilgit
APF3C
myslím, že když autor napíše zdroj, má se čím hájit. Jak můžeš vedět, že ty jiné zdroje to nutně mají dobře? Ty jsi tam ale určitě byl, co? :no:
Gilgit
APF3C
Ty seš ten zahraniční korespondent? >😁
Gilgit
APF3C
To protože hloubku neměl už tvůj původní příspěvek.
Gilgit
petrumr
Gilgit
boost.
"The drive, which was to be held Friday in Yokohama just south of Tokyo, “has been canceled due to insufficient attendance,” Toyota said in an apologetic email to non-Japanese media based in Japan."

"It begs the question of whether it would have saved more face just to go ahead with the event, even with a pathetically low turnout."

Autonews [odkaz]

A já jsem z článku na Autonews pochopil, že účast prostě byla velmi nízká a tak ji Toyota zrušila.
WinDiesel
Respektive novináři zahraničních médií sídlících v Japonsku (poboček zahraničních médií) neprojevili téměř žádný zájem ....
Toyota se omlouvá, u nás by příště novináři nedostali pozvánku a auta k testu ........... >😁
Gilgit
boost.
No, taky píšou, že to dost možná má co dočinění s narůstajícím nezájmem Japonců o auta.

Diskusi jsem nečetl.
Gilgit
Ham.
Problém bude v tom, že "non-Japanese media" RC testovaly už na konci srpna a na začátku září a stihly už i srovnávačky s M4. A měly tu možnost doma (USA, Evropa) takže pro nějaké zahraniční korespondenty těchto médií v JPN to byla akce k ničemu, protože různé testy, preview, review a overview měly už měsíc dávno otištěné.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
boost.
A jo vlastně, máš pravdu. Testy jsem četl i viděl, ale úplně jsme na ně zapomněl. Hlava děravá.

Tak teď mi to dává smysl a IMHO vůbec se nedivím.
Gilgit
_Karel_
:yes:
JDM
a ty se tomu divíš vždyť tak to tady funguje hodně dlouho , ještě že je tady ta diskuze a člověk se v ní dozví víc než v tom článku . :yes:
Gilgit
Ada je zase tady
jízda v autě se zastaralým motorem by mne také nelákala >😒]
Gilgit
petrumr
Gilgit
holden_holden
ale titulek vosel zplodil bombastickej
Gilgit
lordlord
určitě jídlo a pití si museli sami platit
Pallermo
nejprve sem tu zacal psat dlouhou reakci na prispevky nekterych zde pisicich, ale pak sem to smazal, protoze jsou tak tupy, ze by to ani nepochopili....tak jen reknu, ze co se objevi v mediich, je jiste vzdy pravda.... 😄 (pro blbce - byla to ironie)