Novinky
Trocha od témy. Kto je za aby išlo do výroby toto nech zdvihne klávesnicu. J Ma to iba trochu horší výhľad, spotrebu 5 sudov na 100 km a menšie preťaženie prednej nápravy. Ale inak bezchybne ... (žeby ešte auto?)
[odkaz]
[odkaz]
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Měl jsem to štěstí, že jsem jako člen testovacího týmu v Toyotě Australia v roce 1982, měl Supru na několik dní k dispozici. V tu dobu jsem vlastnil a jezdil okruhy s upravenou Celicou LT s motorem 18R-G, DOHC, 2 x DCOE 45 Weber. Supra nebyla o nic rychlejší, ale ta elegance s jakou se vodila byla úžasná. Nikdy nezapomenu!
Teď ještě jako moc to bude FT-1, prý se moc nelíbilo, mně se třeba líbí moc. :yes:
Vážně, tak to se divím, že si to Toyota klidně nechávala až doteď (dlouhých 7 let od příchodu GT-R) ujít... :😉
Jsem super, že se Supra po cca 12-ti letech znovu probouzí (aspoň doufám), ale to ještě neznamená, že se budu tvářit, že jsem na těch 12 let "SUPRAprázdna" dočista zapomněl. 😉
Současně nevím, jaký vliv na budoucí Supru má, že 12 let žádná Supra nebyla a proč by ses snad měl tvářit, že tu byla. Vy z Reichcarclubu máte dneska nějaký špatný den, zdá se. Přiskřípl si snad Winterkorn pindíka do zipu a tweetnul vám to, že máte takový splín? 😲
Napsal si snad jasně:
"Utkat se cenově i výkonově s GT-R, to si Toyota nemůže nechat ujít.", nebo snad ne?
Ptám se tedy naprosto logicky a polopatě: Pokud si (podle tebe) něco takového nemůže nechat Toyota ujít, jak to, že si to mohla naopak klidně nechat ujít minimálně po celou dobu existence GT-R, tedy po dobu 7mi let?
P.S. Malá nápověda speciálně pro tebe - GT-R z "Reichu" rozhodně nepochází.
Jinak se mi hrozně líbí, jak v tom máš v podstatě jasno pouze na základě informací vycházejících zatím, více méně, ze spekulací, dokonce včetně samotného názvu modelu. 😉
Já četl, na co ses ptal, ale nechápu to. Mercedes také staví SUV kupé po více než jedné generaci X6. Nezáleží přece na tom, kdy konkurenta něčemu existujícímu uvedeš. Důležité je, na co odkazuje a Supra a Skyline byli v davadesátkách konkurenti. Toyota tedy rozhodně neřeší nějakou Corvette, ale bude chtít ukázat, že je lepší, než Nissan, zvlášť když obě auta budou hybridy.
Ano, mám v podstatě jasno, my fanatici sledujeme články nejen na volksauto.cz a navíc už trošku chápu japonskou mentalitu, pokud něco takového je vůbec možné. Klidně ti to připomenu, až to bude aktuální. 😉
I o Caymanu/Boxteru se mluvilo jako o Proshe pro chudý a úplně se to nechytlo.