Novinky
jagprg
1
Tohle se slusnym naftovym agregatem, a je to moje auto. :yes:
😢 že ve světě se prodávají takové krásná auta a v impotentní Evropě takové hnusy, jako je Citroen Cactus, například.
Jsme to dopracovali 8-s
Jsme to dopracovali 8-s
Vypada to, ze jste ten clanek o nejzbytecnejsich faceliftech trochu uspechali. Holt i takhle muze dopadnout jedno z nejhezcich aut.
E😜lorer se tu nikdy neprodával oficálně. Hmm
90. léta nic, mam Vam naskenovat dobový test ze Světa Motorů a Automobil revue s českou cenou? E😜lorer se pár let v evropě ofiko prodával a to dokonce i u nás. Jen by si to chtělo ověřit info, než něco napíšu.
90. léta nic, mam Vam naskenovat dobový test ze Světa Motorů a Automobil revue s českou cenou? E😜lorer se pár let v evropě ofiko prodával a to dokonce i u nás. Jen by si to chtělo ověřit info, než něco napíšu.
presne tak... ford e😜lorer sa na slovensku a v cechach urcite predaval.....
prave mam pred sebou casopis auto motor a sport ( rocnik 1998!!! ) ... a vzadu v nom je cennik aut predavanych u nas...
a nasiel som tam popri inych fordoch aj tento: ford e😜lorer 4.0 V6 XLT 4x4 mal 150kw a stal 1 581 000 vtedajsich slovenskych korun..... 😉 .. ofiko cennik
keby som si dal namahu a pohrabal sa v starsich cislach casopisov ktore som kedysi davno pradavno fanaticky takmer vsetky ake boli na trhu kupoval ( nebol internet vtedy bohuzial ) tak urcite najdem aj nejaky test tohto e😜lorera
ja si inak na neho dost dobre pamatam aj z nasich ciest a par kuskov jazdia dodnes... :yes😒br />
mladsim rocnikom len pripomeniem ze ide o tento model: [odkaz]
PS: hadajte kolko stalo KAcko v r 1998 s 44KW .... som zvedavy ci sa niekto trafi.... 😉
prave mam pred sebou casopis auto motor a sport ( rocnik 1998!!! ) ... a vzadu v nom je cennik aut predavanych u nas...
a nasiel som tam popri inych fordoch aj tento: ford e😜lorer 4.0 V6 XLT 4x4 mal 150kw a stal 1 581 000 vtedajsich slovenskych korun..... 😉 .. ofiko cennik
keby som si dal namahu a pohrabal sa v starsich cislach casopisov ktore som kedysi davno pradavno fanaticky takmer vsetky ake boli na trhu kupoval ( nebol internet vtedy bohuzial ) tak urcite najdem aj nejaky test tohto e😜lorera
ja si inak na neho dost dobre pamatam aj z nasich ciest a par kuskov jazdia dodnes... :yes😒br />
mladsim rocnikom len pripomeniem ze ide o tento model: [odkaz]
PS: hadajte kolko stalo KAcko v r 1998 s 44KW .... som zvedavy ci sa niekto trafi.... 😉
to je sice fakt, ale ten E😜lorer, ktory sa tu vtedy predaval, bol uplne ine auto, minimalne o triedu mensie, s tym dnesnym ma spolocne len meno. autor clanku hovoril o tomto E😜loreri
E😜lorer je název modelové řady, která se dělá xy let. Takže pod větou "Ford E😜lorer se do Evropy nikdy oficiálně nedovážel" si každý normální člověk představí, že jakýkoliv model E😜loreru se do Evropy nikdy nedovážel. Pokud má na mysli tu kterou genraci, pak musí zmínit onu generaci.
Jinak že by bzl nějak menší - generace co se vozila 4826x1778x1735 vs tento nový 5010x2000x1790
To zas tak brutální rozdíly nejsou.
Jinak že by bzl nějak menší - generace co se vozila 4826x1778x1735 vs tento nový 5010x2000x1790
To zas tak brutální rozdíly nejsou.
Do auta této velikosti 2,0 litr ??? Hrůza ! ;-\ Ten se tam musí vyšeptat za chvilku... Ta 3,5-ka je minimum ! Jinak je to moc velkej fešák ! :yes: 😄