Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ferrari 458 Speciale: Klienti s tučnějšími konty mají přednost!

7 komentářů

Joab
Já jsem dneska nějaká asi blbá, ale vy týdle pasáži někdo rozumíte?
"Zmíněná společnost poskytuje finanční služby na takto drahá auta a sama zájemce tímto způsobem motivuje, aby vůbec svoje vysněné stroje dostali. Žádnou záruku totiž jinak nemají. Ani ferrari se nekupují v hotovosti a zprostředkovateli samotnému z transakce plyne samozřejmě nějaký ten zisk, zadarmo by to nedělal!"
antiff
Magnitude Finance je leasingovka/nebankovka ktora solventnym klientom poskytne uver/leasing na Ferrari a ine exkluzivnejsie auta. Zaroven ich ale motivuje aby co najviac utratili za priplatkovu vybavu aby sa tak dostali na poradovnik, pripadne vyssie miesto a leasingovka ma samozrejme vacsiu marzu.

Kedze ale tato informacia ide od nich tak sa to da povazovat aj za ucelove vyhlasenia a promo zadarmo vramci "spravodajstva".
samael
měl,tak bych si jednu věc určtitě neobjednal-pruhy,ty podle mě to auto dost hyzdí.Speciale bez nich podle mě vypadá tisíckrát lépe.
Kolouš
"Kdybych"... ano, tim je řečeno vse
samael
Tím je řečeno jen to,co je napsáno a komu se to nelíbí-dál to jistě znáš.
Nove Milla Giri
Videl som nazivo (rozumej v premavke) jedno cervene a jedno zlte 458 Speciale a obe mali pruhy. Vobec by som nepovedal, ze to auto hyzdia.
samael
Žluté jsem viděl taky s pruhy a "obyčejná" Italia stojící vedle Speciale vypadala daleko líp.