Novinky
Žluté jsem viděl taky s pruhy a "obyčejná" Italia stojící vedle Speciale vypadala daleko líp.
Videl som nazivo (rozumej v premavke) jedno cervene a jedno zlte 458 Speciale a obe mali pruhy. Vobec by som nepovedal, ze to auto hyzdia.
měl,tak bych si jednu věc určtitě neobjednal-pruhy,ty podle mě to auto dost hyzdí.Speciale bez nich podle mě vypadá tisíckrát lépe.
Já jsem dneska nějaká asi blbá, ale vy týdle pasáži někdo rozumíte?
"Zmíněná společnost poskytuje finanční služby na takto drahá auta a sama zájemce tímto způsobem motivuje, aby vůbec svoje vysněné stroje dostali. Žádnou záruku totiž jinak nemají. Ani ferrari se nekupují v hotovosti a zprostředkovateli samotnému z transakce plyne samozřejmě nějaký ten zisk, zadarmo by to nedělal!"
"Zmíněná společnost poskytuje finanční služby na takto drahá auta a sama zájemce tímto způsobem motivuje, aby vůbec svoje vysněné stroje dostali. Žádnou záruku totiž jinak nemají. Ani ferrari se nekupují v hotovosti a zprostředkovateli samotnému z transakce plyne samozřejmě nějaký ten zisk, zadarmo by to nedělal!"
Kedze ale tato informacia ide od nich tak sa to da povazovat aj za ucelove vyhlasenia a promo zadarmo vramci "spravodajstva".