Novinky
Sice to auto nejde zeředu rozeznat od celé současné produkce amerického fordu ale jako takové se mi moc líbí :yes:
"severoamerický a korejský trh dostanou nový sedan Forte" - Korejci nic nedostanou, protože už ho dávno dostali! Představen tam byl začátkem července 2008 a prodává se tam od srpna 2008... :-!
škoda že se k nám nebude vozit, jeho design se mi líbí víc než design bezpohlavního nevýrazného Ceedu s divným, až moc kulatým předkem. Design vypadá dynamicky a má nápad, i když ty přední světla trochu připomínají řešení nového Accordu. Taky oceňuji že má vstup line-in a USB. Je to sice detail za pár korun, ale stejně to plno Evropských aut u vestavěných rádií nemá 😒
sakra chlape, napiš něco 😉
a vy ostatní kecálkové vězte, že bez gti by tenhle web pošel nudou na úbytě
😢
a vy ostatní kecálkové vězte, že bez gti by tenhle web pošel nudou na úbytě
😢
Jednou to přijít muselo a přišlo: pod korejskou značkou se poprvé začíná prodávat opravdu pěkné auto. Nikoliv jen snesitelné (jako Chevy Aveo nebo Lacetti) a nikoliv celkem slušné (jako Hyundai Getz , i30 nebo současné Coupé), ale opravdu hezké. Jasně, je to v podstatě mix Lexusu IS, Lanceru, Avensise a špetky BMW 3er, ale přesto. Od této chvíle už nebude automaticky platit, že Korejci jsou designem VŽDYCKY až poslední v dané třídě.
Svět se změnil. Jen nevím, jestli mám být rád 😐
Svět se změnil. Jen nevím, jestli mám být rád 😐
Ale proc by clovek nemel byt rad, korejci dnes delaji, co muzou a myslim, ze se jim docela dari, driv jsem si taky vzdycky uplivnul, ale dneska hrajou jinou ligu, soul, i20, veracuz, radost pohledet a myslim, ze s jejich politikou dobrych cen si jich zacina vsimat cim dal vice lidi, kazda akce konkurence prinasi driv (u nekoho pozdeji) reakci a to je pro zakaznika bez vyjimky jen a jen dobre, takze se muzeme tesit, co prijde priste. Jen tak dal, vy kluci korejsti 😄
objekt21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ale jinak Kiu chválím, krásné auto, s Cruzem (což je můj jasný favorit, je to proste Chevy) přinesou krásný svěží vítr do této kategorie, oběma držím palce, už aby tu byly
Vsak taky proto kupujeme auta s temi nejkvalitnejsimi plasty a obrimi kufry, aby to cestou na chalupu tak nebolelo >😒]
Jasne, je faktem, ze KIA tady ani jinde v Evrope s Ceratem neprorazila a tudiz sem nastupce nedorazi, ale Cruze by se kupovat mohl i v nasi naprosto nedulezite zemicce... :-!