Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: McLaren vyloučil použití motorů Honda pro silniční auta

Automobilka z Wokingu chce zůstat "čistý McLaren" a partnerství s Hondou ve formuli 1 se obdobným způsobem sportovních silničních vozů nedotkne.
Zpět na článek
1. 12. 2014 18:06
2. 12. 2014 08:54
Avatar - TeeJay
1. 12. 2014 18:06
Nedivím se
Je to vcelku logické. Teď je McLaren také výrobce aut, což do té doby nebyl a má veškeré, navíc sakra drahé know-how, které by pochopitelně rád využil. Navíc mě nenapadá ani jediný motor Hondy, který by mohl být použitý do supersportu. Pochopitelně s výjimkou toho chystaného V6 twin-turbo pro NSX, což by mohl být zajímavý motor pro P12, ale zase pochybuju, že by Honda chtěla dát svůj nejlepší motor někomu jinému.

Kde by spolupráce mohla fungovat, je využití kompozitů, ladění šasi a dalších komponentů, otázkou je, do jaké míry, protože obě značky se trošku míjejí a co je dobré pro McLaren nemusí být dobré pro Hondu a naopak.

Obecně si myslím, že se to partnerství trošku přeceňuje, ale nějaká spolupráce by určitě byla fajn. :yes:
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kari.laz
2. 12. 2014 08:54
SUV,sedan...
Popravdě si myslím, že i když se snaží zůstat exkluzivní sportovní značkou, tak je časem finanční situace donutí vypustit i masověji rozšířený model. Na druhou stranu proč ne, když to pomůže financovat právě ty sportovní modely.
Rozbalit vlákno
0