Prolezl jsi si A3 sedan?
Neskoumal jsem sice vstupni otvor do kufru, ale mistem uvnitr se za rodinne auto oznacit v klidu da. Neprislo by mi ze bych musel delat nejake kompromisy. ;-)
Ano, prolezl. Asi máme každý jiné představy o "rodinném voze", ale já si pod takovým vozem představím něco, kam naskládám celou průměrnou rodinu čítající dospělý pár + dvě děti a tomu odpovídající bagáž na alespoň týdenní dovolenou. A těmto požadavkům vyhovuje až tak A6 combi (či obecně kombíky střední třídy) či MPVčka. Možnosti A3ky končí u víkendové bagáže pro pár, kdy následující větší nákup v supermarketu už jsi nucen skládat na zadní sedadla ;-\
Me toto [odkaz] prislo OK, asi mame kazdy jine naroky co je a co neni vikendova bagaz pro par, nebo jak vypada nakup na tyden :-)
Kazdopadne ano, na dovolenou, jeste nedejboze s kocarem, to i s detma nebude. Na druhou stranu se s tim bude manzelce prijemneji parkovat nez s A6 a to zbyvajicich 50 tydnu v roce kdy clovek neni na dovolene. Rozumna kompaktnost neni jen na skodu. ;-)
Co to kupuješ? Nám by na nákupy stačila i A1. U dovolené hraje roli, co se rozhodnete koupit/ půjčit si na místě a co tam už případně máte. A co tam plánujete dělat. Nám někdy stačí, co máme po kapsách, jindy nám nestačí ani dodávka (dva dospělí, žádné děti).
Otázka je, kolik z nich vůbec jezdí autem na dovolenou. Jejich představa provozu rodinného auta může klidně být vození dětí do školy, na kroužky atp.
Neskoumal jsem sice vstupni otvor do kufru, ale mistem uvnitr se za rodinne auto oznacit v klidu da. Neprislo by mi ze bych musel delat nejake kompromisy. ;-)
Kazdopadne ano, na dovolenou, jeste nedejboze s kocarem, to i s detma nebude. Na druhou stranu se s tim bude manzelce prijemneji parkovat nez s A6 a to zbyvajicich 50 tydnu v roce kdy clovek neni na dovolene. Rozumna kompaktnost neni jen na skodu. ;-)
Otázka je, kolik z nich vůbec jezdí autem na dovolenou. Jejich představa provozu rodinného auta může klidně být vození dětí do školy, na kroužky atp.