Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Nejlepší automobil podle žen v roce 2014? Mercedes-Benz S

Porotkyně volily nejlepší ženské auto světa podle designu, stylu, komfortu nebo jízdní kvality.
Zpět na článek
2. 12. 2014 13:54
A3 se stalo nejlepším rodinným autem
Aha! Hodnotící ženy asi počítaly jako rodinu sebe, svoji kabelku a taštičku s čivavou, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Rozbalit vlákno
4
Avatar - fOE
2. 12. 2014 16:01
Re: A3 se stalo nejlepším rodinným autem
Prolezl jsi si A3 sedan?
Neskoumal jsem sice vstupni otvor do kufru, ale mistem uvnitr se za rodinne auto oznacit v klidu da. Neprislo by mi ze bych musel delat nejake kompromisy. ;-)
2. 12. 2014 16:12
Re: A3 se stalo nejlepším rodinným autem
Ano, prolezl. Asi máme každý jiné představy o "rodinném voze", ale já si pod takovým vozem představím něco, kam naskládám celou průměrnou rodinu čítající dospělý pár + dvě děti a tomu odpovídající bagáž na alespoň týdenní dovolenou. A těmto požadavkům vyhovuje až tak A6 combi (či obecně kombíky střední třídy) či MPVčka. Možnosti A3ky končí u víkendové bagáže pro pár, kdy následující větší nákup v supermarketu už jsi nucen skládat na zadní sedadla ;-\
Avatar - fOE
2. 12. 2014 16:24
Re: A3 se stalo nejlepším rodinným autem
Me toto [odkaz] prislo OK, asi mame kazdy jine naroky co je a co neni vikendova bagaz pro par, nebo jak vypada nakup na tyden :-)

Kazdopadne ano, na dovolenou, jeste nedejboze s kocarem, to i s detma nebude. Na druhou stranu se s tim bude manzelce prijemneji parkovat nez s A6 a to zbyvajicich 50 tydnu v roce kdy clovek neni na dovolene. Rozumna kompaktnost neni jen na skodu. ;-)
2. 12. 2014 18:39
Re: A3 se stalo nejlepším rodinným autem
Co to kupuješ? Nám by na nákupy stačila i A1. U dovolené hraje roli, co se rozhodnete koupit/ půjčit si na místě a co tam už případně máte. A co tam plánujete dělat. Nám někdy stačí, co máme po kapsách, jindy nám nestačí ani dodávka (dva dospělí, žádné děti).

Otázka je, kolik z nich vůbec jezdí autem na dovolenou. Jejich představa provozu rodinného auta může klidně být vození dětí do školy, na kroužky atp.