Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
Uživatel_5340709
kašlete na hvězdy NCAP, nebo IIHS. Kupujte SUV - ty jsou bezpečná, a je z nich přehled. Tedy říkala to sousedova stará. >😁 :-!
Moik
Nejsem odborník na kastle (garážovej jo)...ale všimli jste si, že u Pašíka se spolujezdcovy dveře posunuly a u Mondea ne? Je Mondeo pevnější a VW šetří po podvozcích a motorech i na kastli?
Já tam žádné velké rozdíly nevidím, když se podívám na video tak u dveří spolujezdce nevidím rozdíl žádný. Rozdíl vidím u střechy, ta se u Mondea mohutně "zavlnila" a u předního levého sloupku (podle zprávy v pdf na serveru NCAP šel sloupek Mondea o 5 mm dovnitř, u Passatu o 1 mm).
Blue Sun
Zajímalo by mne vysvětlení, jak mohli hodnotit příplatkový systém u Passatu a u Mondea ne. Trošku zavádějící, zdá se mi.
Záleží i na tom, jak odhadnou, kolik prodaných aut bude mít daný systém. Ne zrovna exaktní metoda.
Konkrétně u Mondea napsali: An autonomous emergency braking system is available that works from low, city-type speeds to the higher speeds typical of open-road driving. The system is not e😜ected to meet fitment requirements so it was not included in the assessment.
U Passatu: The optional, driver-set speed limitation system is e😜ected to be on most cars so it was included in the assessment and met Euro NCAP's requirements for systems of this type. Likewise, 'Front Assist with City Emergency Braking' is an option that qualified for assessment. Its performance at the higher speeds typical of open-road driving was tested and found to be good.
Konkrétně u Mondea napsali: An autonomous emergency braking system is available that works from low, city-type speeds to the higher speeds typical of open-road driving. The system is not e😜ected to meet fitment requirements so it was not included in the assessment.
U Passatu: The optional, driver-set speed limitation system is e😜ected to be on most cars so it was included in the assessment and met Euro NCAP's requirements for systems of this type. Likewise, 'Front Assist with City Emergency Braking' is an option that qualified for assessment. Its performance at the higher speeds typical of open-road driving was tested and found to be good.
Jo, takže ohýbání reality, klasika NCAP.
Vypadá to, že pro výběr specifikace vychází z údajů výrobce, pokud jim je poskytne. Pro rok 2014 musí být daný příplatek v 50 % (bude se to postupně zvedat; konkrétně autonomní brzdění bude mít 100 % od roku 2017), aby ho započítali do konečného hodnocení. Automobilka má také možnost sponzorovat test výbavy nad rámec (což Ford očividně neudělal - sice by se to nepočítalo do hvězd, ale bylo by to tam).
Passat tenhle systém nemá jen v Trendline (tam je za příplatek), takže je zřejmě prodejní čísla předchozí generace přesvědčily (Trendline nebude mít nadpoloviční podíl), že většina aut bude ve vyšším stupni výbavy a tedy splní podmínky.
Passat tenhle systém nemá jen v Trendline (tam je za příplatek), takže je zřejmě prodejní čísla předchozí generace přesvědčily (Trendline nebude mít nadpoloviční podíl), že většina aut bude ve vyšším stupni výbavy a tedy splní podmínky.
A zrazu urobí IIHS small overlap test a zistí sa, že až také ružové to nie je.
Takže sa teším, až to otestuje IIHS a uvidíme, ako bezpečné naozaj sú 😄
Monde👋Fusion testem IIHS small overlapem už prošlo.
[odkaz]
A třeba zadní kotouče a destičky ze Sintry pasují i na moje Alero >😁
[odkaz]
Jen hlupák by si mohl myslet, že ho pět hvězd vždy a všude ochrání. Je jen otázkou, kde je ta hranice, kdy si řekneme, už to stačí. Na co se zaměřují, bude zřejmě dáno statistikami nehod. Bohužel pro nás, řidič bude ten největší zdroj problémů (proto ta pozornost věnovaná elektronickým chůvám).
Pak stačí, že nasněží.. nepřivezou rohlíky... a třetí den budou první vraždy z hladu.
😜
Můj dědeček říkával "přijde doba a přežije ten, kdo si dokáže chytit, zabít a vyvrhnout králíka..."
A to byl moudrej pán.
😉
Soustavně se snažíme si zjednodušit život. Jen nám nikdy nesmí dojít překážky k překonávání.