Novinky
Na stánku japonské značky se podle dřívějších zpráv objeví dvě novinky, GS F by mohla doplnit sériová verze konceptu LF-C2, alias RC kabrio.
To, ze by mohla stanok Lexusu doplnit seriova verzia konceptu LF-C2, je len cista domnienka autora. Pretoze koncept LF-C2 je len a len koncept, s ktorym sa zatial nepocita, ze bude vyrabany. Lexus sa totiz este nerozhodol, ci urobi verziu LF-LC v kabriu, alebo dopiluje do produkcie LF-C2.
[odkaz]
To, ze by mohla stanok Lexusu doplnit seriova verzia konceptu LF-C2, je len cista domnienka autora. Pretoze koncept LF-C2 je len a len koncept, s ktorym sa zatial nepocita, ze bude vyrabany. Lexus sa totiz este nerozhodol, ci urobi verziu LF-LC v kabriu, alebo dopiluje do produkcie LF-C2.
[odkaz]
Teoreticky by se mohlo představit i nový RX.
To si myslim, ze je vyssia pravdepodobnost. Do predaja ma totiz prist uz buduci rok. Na LS je este priskoro. Zaroven ale Lexus pracuje i na 3 radovom crossovery, pretoze v tomto segmente jej chyba model. Acura ma M😱, nemecka premia ho ma (napr. GL, alebo Q7). Je dost mozne, ze ukazu koncept tohoto modelu.
Ale pravdu sa dozvieme az v januari 😄
Ale pravdu sa dozvieme az v januari 😄
..GSF je legendarne zvezenie od Suzi 😉 , ..GS-F od Lexa podla mna bude tiez, atmosfericka V8, japonsky pristup k strojarenstvu a hl. k elektronike a vybrusenie na ostrove :yes😒br />
Foto super, tesim sa 😄 :yes:
Foto super, tesim sa 😄 :yes:
shodou okolností jsem se dnes chvilku strávil na salonu toyota-lexus a jo, ty jejich nový sedánky mají lesk :yes:
Lexus má evidentně zálibu v archaických formách měření času 😄 Na masce přesýpací hodiny, v interéru digitálky.... >😁
když si můžu koupit německé originály
Vzdy tu bude niekto, kto prijde na trh s niecim, co druhy nema. A konkurencia sa bude snazit naskok zmazat. Specialne D3 je v tomto idealny priklad. Co ma jeden, musi mat aj druhy a treti. Vid napriklad novy MB GLE, co je klon X6.
Samozrejme, M3/M5 tu boli prve a su povazovane za vzor. Ale nikto tu nevyskakuje, ze RS a AMG ho kopiruju.
Ak s tymto prijde Lexus, tak je to zle. A pritom si len pomaly rozsiruje svoje portfolio. Prijde mi to, ako by si Europa myslela, ze sa vsetko sa toci len okolo nej.
Mimochodom, ked uz po case Nemci konecne objavili kuzlo hybridu, tiez by som mohol ukazovat prstom, ze kopiruju. Ale preco by som to robil. Vitajte v klube 😉
Su uplne ini ako celkovo, tak v pristupe k autam. Maju atmosfery, hybridy a polarizujuci design. Preto si nemyslim, ze by stavali svoje auta po vzore D3. Uprimne - som im za to vdacny.
Já jeden Lexus IS mám a i když novináři tvrdili, že je to japonské BMW 3, tak já si ho koupil právě proto, že to jako BMW nevypadá, jako BMW to nezní a jako BMW to nejezdí.