Design
Glaukos
2
Neřekl bych že jsou Roomster a Tudor zapometé studie. Ale jinak se mi moc líbí že je článek v "jednom kuse" (čteno na mobilu)
Zaujímavé, aj keď nepovedal by som že zabudnuté autá v jednoliatom článku bez preklikov :yes:
Hezky napsáno Jakube. Myslím, že těch poslenich konceptů je škoda, obvzlášť Joysteru - krásné mladistvé auto, co koncernu chybí. Krásný sporťáček za rozumnou cenu, nemusel by tam být ani moc výkoný motor, např. 1.4TSi 103kW by uplně stačila :yes:
Zrovna s tým Joysterom by som veľmi na bubon nešiel, je takmer komplet skopírovaný a jeho meno tiež nie je originál - a bolo to tu dopodrobna preberané.
Ja osobne si myslím, že škoda je iných nerealizovaných projektov, než práve tých v tomto článku. Aj keď pravda, Tudora je a bude večná škoda...
Inak tiež sa pridávam. Pekné a príjemné čítanie. :yes:
Ja osobne si myslím, že škoda je iných nerealizovaných projektov, než práve tých v tomto článku. Aj keď pravda, Tudora je a bude večná škoda...
Inak tiež sa pridávam. Pekné a príjemné čítanie. :yes:
skoda ze sa nevyrabal..... velmi pekny koncept [odkaz] ktory mohol ist svojho casu aj rovno do vyroby, co uz ;-\
že by šel konečně do sebe? >😁 😄 😉 :yes: