Novinky
ale vím, že je to jen můj osobní problém.
Teda - možná je nás víc, ale rozhodně se to netýká všech.
😒
Teda - možná je nás víc, ale rozhodně se to netýká všech.
😒
Nějak jsem nepochopil z tvého příspěvku, jestli tě to auto nadchlo nebo ne.
Ne, nenadchlo... nemám to prostě rád.
Kdysi jsem tady psal něco o znásilněné sestře...
😉
Mám averzi jen vůči Číně. Kdyby je vlastnila ta Mahindra, tak mi to vadí výrazně méně...
Kdysi jsem tady psal něco o znásilněné sestře...
😉
Mám averzi jen vůči Číně. Kdyby je vlastnila ta Mahindra, tak mi to vadí výrazně méně...
Gilgit
Skutecne inteligentní názor.
no - nestydím se za něj.
Ranný feudalismus podepřený komunistickou ideologií... a k tomu rutinní způsob získávání know-how obyčejnými krádežemi mi jako důvod k averzi úplně stačí.
Dělal jsem pro Rovera, když ho Číňani kupovali - takže o tom něco málo vím.
I v mé současné profesi jsem byl někilkrát kontaktován. Z různých zemí - ale pro Čínu je ten přístup "ukradni, využij a běž dál" velmi typický...
Takže ano, za svým názorem si stojím.
Howgh.
Ranný feudalismus podepřený komunistickou ideologií... a k tomu rutinní způsob získávání know-how obyčejnými krádežemi mi jako důvod k averzi úplně stačí.
Dělal jsem pro Rovera, když ho Číňani kupovali - takže o tom něco málo vím.
I v mé současné profesi jsem byl někilkrát kontaktován. Z různých zemí - ale pro Čínu je ten přístup "ukradni, využij a běž dál" velmi typický...
Takže ano, za svým názorem si stojím.
Howgh.
Gilgit
Kazdý jsme jiný. Já na rozdíl od mnoha diskutéru na Auto.cz nemám zvyk ani potrebu vyjadrovat se pausálne negativne o jiných národech a zemích.
V souvislosti s MG Rover by averze vuci Cíne byla oprávnená jen tehdy pokud by Cínani zavinili pád britského výrobce, tak tomu ale nebylo.
V souvislosti s MG Rover by averze vuci Cíne byla oprávnená jen tehdy pokud by Cínani zavinili pád britského výrobce, tak tomu ale nebylo.
Ničeho britského se bát nemusíš. MG má z UK jen ten název, co si čínská automobilka SAIC koupila.
Gilgit
MG má z UK trochu víc nez jen ten název. Napríklad britské vývojové centrum.
Dokázes napsat neco k veci? Myslím tím napsat, ne vykopírovat z Wikipedie. >😁
Jde o to ze v puvodní verzi textu autor napsal ze SsangYong patrí cínské firme SAIC, coz je nesmysl. Mezi tím to pan "novinár" nenápadne vymazal. Evidentne nemá ani "gule" napsat pardon udelal jsem chybu.
Ale hlavní vec je ze ten nesmysl uz v clánku není..