Novinky
Aladeen
2
Len aby vo finále nevyzerala ako len natiahnuté BMW 7. Mohli by sa držať konceptu a nebyť až tak Nemecký. Bola by to príjemná zmena.
Inferius
0
Němci se přece většinou drží; třeba taková i8 se konceptem liší od sériovýho auta jenom v detailech. To stejný třeba 6 řada.
Přijde mi to zbytečné. BMW pokrývá luxusní segment značkou Rolls-Royce, která konkuruje Maybachu menším modelem a Phantom je nad současnou S Maybach.
Aby BMW 9 nedopadlo spíš jako VW Phaeton...
Aby BMW 9 nedopadlo spíš jako VW Phaeton...
cenovej rozdil mezi BMW 7 a RR Ghost je celkem velkej, a BMW ji proste jen zaplni, ne kazdy zakaznik totiz chce luxusni auto typu RR
je i celkem dost zakazniku kteri chteji naoko nizsi model ale s vyssi vybavou, a jsou ochotni zato platit
je i celkem dost zakazniku kteri chteji naoko nizsi model ale s vyssi vybavou, a jsou ochotni zato platit
jen RR je spis pro starsi klientelu. Aspon na mne pusobi jak auto pro aristotaty nebo bohate rusaky, araby. Bohati evropane takove auto nikdy nekoupi
Ono to bude zasa laboratórium pre nižšie modely (myslím tým primárne 7-er), podobne ako je i8, i3 pre budúce automobily značky, o ktorých ani netušíme.
Podľa mňa BMW to toho projektu môže smelo ísť.
Výhodou 9-er oproti Maybachu bude jednoznačne v tom, že pokiaľ Maybach je iba predĺžené S s extra výbavou, 9-er bude (dúfam) dizajnovo autonómny model.
Podľa mňa BMW to toho projektu môže smelo ísť.
Výhodou 9-er oproti Maybachu bude jednoznačne v tom, že pokiaľ Maybach je iba predĺžené S s extra výbavou, 9-er bude (dúfam) dizajnovo autonómny model.