Novinky
Aladeen
2
Len aby vo finále nevyzerala ako len natiahnuté BMW 7. Mohli by sa držať konceptu a nebyť až tak Nemecký. Bola by to príjemná zmena.
Přejít do diskuze
Ono to bude zasa laboratórium pre nižšie modely (myslím tým primárne 7-er), podobne ako je i8, i3 pre budúce automobily značky, o ktorých ani netušíme.
Podľa mňa BMW to toho projektu môže smelo ísť.
Výhodou 9-er oproti Maybachu bude jednoznačne v tom, že pokiaľ Maybach je iba predĺžené S s extra výbavou, 9-er bude (dúfam) dizajnovo autonómny model.
Podľa mňa BMW to toho projektu môže smelo ísť.
Výhodou 9-er oproti Maybachu bude jednoznačne v tom, že pokiaľ Maybach je iba predĺžené S s extra výbavou, 9-er bude (dúfam) dizajnovo autonómny model.
Přijde mi to zbytečné. BMW pokrývá luxusní segment značkou Rolls-Royce, která konkuruje Maybachu menším modelem a Phantom je nad současnou S Maybach.
Aby BMW 9 nedopadlo spíš jako VW Phaeton...
Aby BMW 9 nedopadlo spíš jako VW Phaeton...
Ghost nepůsobí tak opulentně, alespoň tedy v mých očích. S novým Maybachem, či Flying Spurem si nemají co vyčítat... 😉
Ta studie ve mně evokuje spíše něco sportovnějšího, jako Quattroporte či větší CLS. Jsem zvědav, jak to bude vypadat v praxi...
Ta studie ve mně evokuje spíše něco sportovnějšího, jako Quattroporte či větší CLS. Jsem zvědav, jak to bude vypadat v praxi...
jen RR je spis pro starsi klientelu. Aspon na mne pusobi jak auto pro aristotaty nebo bohate rusaky, araby. Bohati evropane takove auto nikdy nekoupi
Němci se přece většinou drží; třeba taková i8 se konceptem liší od sériovýho auta jenom v detailech. To stejný třeba 6 řada.