Novinky
dewill
2
Škoda toho automatu, 1.6 s manuálem by se mi líbila víc...ale asi je to o zvyk.
Johnnn
0
Měl by to být ten jejich "kombinovaný" automat. Při nízkých rychlostech funduje jako klasické CVT, při vyšších s předvolenými stupni. Tohle je podle mě geniální řešení - rychlé a plynulé. Jen nikdo zatím nezná životnost takové převodovky 😒
pargi
0
Nejde o rychlosti, ale o intenzitu mačkání plynového pedálu. Při požadavku razantnější akcelerace převodovka "podrží" přednastavený převodový poměr na kuželu a mění otáčky.
_Teddy_
0
Coze automat, to bych prezil. Ale s CVT nie je permanenty pohon 4x4, len daka medzinapravova spojka. A to uz na Subaru chyba...
1,6-ka to je celkom slabota. Ten 2.0 by bol skvelý. Škoda že sa tu všetci s požehnaním EU vozia a túžia po diesloch. Bŕŕŕŕ.
Kde tí krpci ušatí chodia na tie dizajnérske nápady? Model od modelu sú škaredšie. Za chvíľu budú na úrovní multiply.
Tak design je pro každého dost subjektivní věc, mně se Levorg moc líbí a to většinnou kombajny moc nemusim.
s tím musím souhlasit, ten design je u Subaru čím dál horší, ale je to věc subjektivní, mě se to prostě nelíbí a to se považuju za fandu této značky.
Tak doby první imprezy jsou už dávno pryč a uznávám, že teď jejich modely vypadají hodně "východně", ale přiznejme si, že Evropa je pro Subaru minorita, nejvíc prodávají do USA (kde se jim to líbí), Japonska a Austrálie, popravdě se divím, že vůbec Levorg vstoupý na Evropský trh, obvzlášť ten český (kde není ani obyč Impreza, ani WRX) a prakticky jedinej kdo chce diesel je právě tady Evropa, proto je pořád jen jeden diesel s minimálními změnami. Takové XT, 1800 coupe, SVX, to byly designovky 😄
Do Evropy motoricky a technicky OK, jinak je vše spekulace a soudit lze až po řádném vyzkoušení. Ta CVT má testy na delší životnost než klasická ozubená diskotéka.