Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Levorg letos zamíří do Evropy

14 komentářů

dewill
Škoda toho automatu, 1.6 s manuálem by se mi líbila víc...ale asi je to o zvyk.
Johnnn
Měl by to být ten jejich "kombinovaný" automat. Při nízkých rychlostech funduje jako klasické CVT, při vyšších s předvolenými stupni. Tohle je podle mě geniální řešení - rychlé a plynulé. Jen nikdo zatím nezná životnost takové převodovky 😒
pargi
Nejde o rychlosti, ale o intenzitu mačkání plynového pedálu. Při požadavku razantnější akcelerace převodovka "podrží" přednastavený převodový poměr na kuželu a mění otáčky.
_Teddy_
Coze automat, to bych prezil. Ale s CVT nie je permanenty pohon 4x4, len daka medzinapravova spojka. A to uz na Subaru chyba...
Petko27
1,6-ka to je celkom slabota. Ten 2.0 by bol skvelý. Škoda že sa tu všetci s požehnaním EU vozia a túžia po diesloch. Bŕŕŕŕ.
pargi
Kompaktní kombi s výkonem 170 koní slabota? Dle mého docela solidní. To spíš těch 300 kobyl je zbytečných, i když výkonu není nikdy dost 😄
defusiq
V tom případě je tu Legacy a Outback s H6 😉
fan.mj
nie nie je, nový outback sa s sestvalcom do EU už dovážať kvoli emisiam nebude...
Toky1
Kde tí krpci ušatí chodia na tie dizajnérske nápady? Model od modelu sú škaredšie. Za chvíľu budú na úrovní multiply.
defusiq
Tak design je pro každého dost subjektivní věc, mně se Levorg moc líbí a to většinnou kombajny moc nemusim.
driver111
s tím musím souhlasit, ten design je u Subaru čím dál horší, ale je to věc subjektivní, mě se to prostě nelíbí a to se považuju za fandu této značky.
defusiq
Tak doby první imprezy jsou už dávno pryč a uznávám, že teď jejich modely vypadají hodně "východně", ale přiznejme si, že Evropa je pro Subaru minorita, nejvíc prodávají do USA (kde se jim to líbí), Japonska a Austrálie, popravdě se divím, že vůbec Levorg vstoupý na Evropský trh, obvzlášť ten český (kde není ani obyč Impreza, ani WRX) a prakticky jedinej kdo chce diesel je právě tady Evropa, proto je pořád jen jeden diesel s minimálními změnami. Takové XT, 1800 coupe, SVX, to byly designovky 😄
dewill
Mě se předchozí generace Legacy taky nelíbila, ale nová generace a Levorg se mi líbí, čistě účelný design, žádný korejský obloučky, nebo prokopnuté zadní dveře jako..víte kde... >😁
petr164
Do Evropy motoricky a technicky OK, jinak je vše spekulace a soudit lze až po řádném vyzkoušení. Ta CVT má testy na delší životnost než klasická ozubená diskotéka.