Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Audi Q7: Druhá generace pod detroitskými světly

13 komentářů

_MT_
Myšlenka zřejmě je, že si o volič opřeš ruku, jako je to v A8.
radolaco
Prva vec co ma napadla ako som uvidel fotku je ze nova "Audi A6 Allroad". Ako keby to az moc zostihlelo. Nazivo to ale bude asi ine.
AUDIRS6
nekritizuj to, ma to skratku tvojho nicku v najnovsej podobe: MMI all in touch >😁
Vyzera to ***sky. Co funguje na Daimleroch a starych Bentley Alzbety II. na tomto posobi komicky.
Eddy82
Jo je to tak, a je to veľmi príjemné a ten Touchpad sa veľmi dobre ovláda. Celkovo ten interiér je úžasný keď som v nej prvýkrát sedel tak som sa nevedel nabažiť >😁
_MT_
Výškově stavitelný podvozek bude snad v základní výbavě.
Eddy82
Tie ovládače klimatizácie sú dvojaké pre rôzne výbavy, inak tie páčkové sa mi veľmi zapáčili keď som ich prvý krát ohmatával >😁
sebinko
mne to pripada mat nizku svetlost (na SUV). aj na par videach to uz spominaly. hlavne ze predny a zadnu naraznik su nizsie ako pri sucasnej generacii. mne to pripomina viac MPV ako SUV.
AUDIRS6
joooo, tak je to spravne ! :yes:
_MT_
Těm ovladačům pod displayem klimatizace asi říkají páčkové. A display MMI není dotykový.
Bubáq
Impresivní jsou údaje o zavazadlovém prostoru... Prosím o vysvětlení: "Dvouzónová klimatizace má svůj vlastní displej a páčkové přepínače"- ale na fotkách žádné páčkové přepínače nevidím. Byla tato věta myšlena tak, že klima není ovládána přes dotykáč infotaimentu?
3_diamanty
jo suhlas.. ten tvar "paky" tomu aj nasvedcuje.... bude to zaroven aj zaujimavba opierka predklatia pri hrani sa s MMI .... podobne riesenie ma nielen Q7
poterienko
Auto krásné, o tom žádná, ale proboha co ten ovladač MMI schovaný za voličem převodovky?