Novinky
Tu však již nyní jezdit nemůže, protože jeho koníčkem je rally a právě za volantem rallyového vozu měl v roce 2011 vážnou nehodu, při které málem přišel o ruku.........to jsem si musel přečíst 4x než jsem to pochopil. 3x to ve mě vyvolalo dojem, že F1 jezdit nemůže protože jeho koníčkem je rallye.... stejně kdo úplně neví o co go, tak to nemá šanci pochopit, že s tou rukou už F1 nezvládne zatímco wrc jo
Je jen otázkou času, kdy tenhle pšonek zabije sebe (což už se mu skoro povedlo) nebo lidi kolem tratě. Být komisař FIA, tak ho za ty neustálé výlety mimo trať vyhodím ze seriálu. :no:
Ještě tě opravím, že nedokončil jen 3 rally, protože nejel jen MS. Loni vyhrál třeba Janner rally a to co předvedl v poslední RZ byl masakr.
Upřímně se divím, že Kubicu chce ještě někdo navigovat, když chudák co-pilot musí jít do závodu s vědomím, že to wypadek někam zahodí...
Jinak souhlasím, nuda to docela je - chce to aspoň 4 opravud plnohodnotné tovární týmy.
Zajímá mě, jak se bude dařit Prokopovi s novým autem...vlastně i jak by jezdil v továrním týmu bez obav, že mu kompletně zrušené auto naboří rozpočet.