Novinky
0
Nádhera, prostě nejpovedenější Škodovky...
Ada je zase tady
0
Moc mne ty fotky potesily! Byl to navrat do meho mladi. Diky! :yes:
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ale padesátiny má to jméno. Je škoda, že se neudželo po celou dobu ve výrobě. Navíc se koncepce novodobé Octavie úplně změnila.
jo, hneď v prvej vete sa to uvádza, že "Jméno nejúspěšnějšího současného modelu letos slaví přesně 50 let od vzniku.", čo síce nekorešponduje s titulkom, ale aj tak k peknému jubileu patrí gratulácia, len je š(Š)koda, že to meno dostalo k 50-inám dosť škaredý fejslift súčasného modelu ;-\
ono to zas tak osklive neni.. kdyz ji vidis na zivo, tak se ti po chvilce zacne taky libit 😉 (holt jako vsechny dnesni skodovky 😉 )
ono to zas tak osklive neni (i kdyz jsem z ni byl taky hodne nestastny).. kdyz ji vidis na zivo, tak se ti po chvilce zacne taky libit 😉 (holt jako vsechny dnesni skodovky 😉 )
videl som ju naživo a neoslovila ma 😉 viac sa mi páčili pôvodné svetlomety, ktoré i viacej ladili s ostatnými partiami auta, po fejslifte je to zlátanina...mňa práve Škodovky neoslovujú, tak ako som napísal v inej dnešnej diskusii, Škoda mi nič neponúka a k tomu ten dizajn (hlavne Fobia) mi nič nehovorí, disproporcia nad disproporciu ;-\
gratuluji k vyroci.a napada me jedna zasadni otazka-PREČO PREBOHA MEGANE,BRAVO,308...A NIE OKTAVIU???? >😒]
Fakt krásný auta to byly. A ty Felicie hmmm mazec. Člověk by až neveřil jak se dá z relativně obyčejnýho auta vykouzlit něco fakt tak pěknýho jako je z Octavie Felicia a ze stovky erko.
Tohle byly ještě takový poctivý a robustní auta, ten páteřovej rám musel snést opravdu hodně. Škoda že se převodovka vzadu (transaxle) montovalo jen do Popularů a nezdědily to pozdější modely. 1000ovka ač na svou dobu opravdu moderní auto už tak odolná nebyla a hlavně 1000 Malých Bolestí...náš průmysl autopříslušenství byl už v tý době celkem zastaralej a v pozdějších letech už to šlo z kopce....ale to je na jinou debatu. Každopádně díky za vzpomínku a za krásné fotky.
Tohle byly ještě takový poctivý a robustní auta, ten páteřovej rám musel snést opravdu hodně. Škoda že se převodovka vzadu (transaxle) montovalo jen do Popularů a nezdědily to pozdější modely. 1000ovka ač na svou dobu opravdu moderní auto už tak odolná nebyla a hlavně 1000 Malých Bolestí...náš průmysl autopříslušenství byl už v tý době celkem zastaralej a v pozdějších letech už to šlo z kopce....ale to je na jinou debatu. Každopádně díky za vzpomínku a za krásné fotky.
No, tak to by mohla škodovka připravit nějakou speciální edici k 50. výročí ne?
Taky sme kdysi v rodině měli takový vůz. A vždycky si rád poslechnu vyprávění, jaký byl :yes: