Novinky
Martin_Happy
0
Taky sme kdysi v rodině měli takový vůz. A vždycky si rád poslechnu vyprávění, jaký byl :yes:
Přejít do diskuze
No vzdyt pripravila - Octavia Tour edicion (1,6 75 kw) za 289 000 kc...mrkni na stranky Skoda-auto 😉
Fakt krásný auta to byly. A ty Felicie hmmm mazec. Člověk by až neveřil jak se dá z relativně obyčejnýho auta vykouzlit něco fakt tak pěknýho jako je z Octavie Felicia a ze stovky erko.
Tohle byly ještě takový poctivý a robustní auta, ten páteřovej rám musel snést opravdu hodně. Škoda že se převodovka vzadu (transaxle) montovalo jen do Popularů a nezdědily to pozdější modely. 1000ovka ač na svou dobu opravdu moderní auto už tak odolná nebyla a hlavně 1000 Malých Bolestí...náš průmysl autopříslušenství byl už v tý době celkem zastaralej a v pozdějších letech už to šlo z kopce....ale to je na jinou debatu. Každopádně díky za vzpomínku a za krásné fotky.
Tohle byly ještě takový poctivý a robustní auta, ten páteřovej rám musel snést opravdu hodně. Škoda že se převodovka vzadu (transaxle) montovalo jen do Popularů a nezdědily to pozdější modely. 1000ovka ač na svou dobu opravdu moderní auto už tak odolná nebyla a hlavně 1000 Malých Bolestí...náš průmysl autopříslušenství byl už v tý době celkem zastaralej a v pozdějších letech už to šlo z kopce....ale to je na jinou debatu. Každopádně díky za vzpomínku a za krásné fotky.
Ne, opravdu nezacne. Zkousel jsem to nekolikrat, civel jsem na to, ne opravdu je to hnus. :no:
gratuluji k vyroci.a napada me jedna zasadni otazka-PREČO PREBOHA MEGANE,BRAVO,308...A NIE OKTAVIU???? >😒]
videl som ju naživo a neoslovila ma 😉 viac sa mi páčili pôvodné svetlomety, ktoré i viacej ladili s ostatnými partiami auta, po fejslifte je to zlátanina...mňa práve Škodovky neoslovujú, tak ako som napísal v inej dnešnej diskusii, Škoda mi nič neponúka a k tomu ten dizajn (hlavne Fobia) mi nič nehovorí, disproporcia nad disproporciu ;-\
ono to zas tak osklive neni (i kdyz jsem z ni byl taky hodne nestastny).. kdyz ji vidis na zivo, tak se ti po chvilce zacne taky libit 😉 (holt jako vsechny dnesni skodovky 😉 )
ono to zas tak osklive neni.. kdyz ji vidis na zivo, tak se ti po chvilce zacne taky libit 😉 (holt jako vsechny dnesni skodovky 😉 )
jo, hneď v prvej vete sa to uvádza, že "Jméno nejúspěšnějšího současného modelu letos slaví přesně 50 let od vzniku.", čo síce nekorešponduje s titulkom, ale aj tak k peknému jubileu patrí gratulácia, len je š(Š)koda, že to meno dostalo k 50-inám dosť škaredý fejslift súčasného modelu ;-\
Ale padesátiny má to jméno. Je škoda, že se neudželo po celou dobu ve výrobě. Navíc se koncepce novodobé Octavie úplně změnila.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.