Novinky
petrumr
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Mig_35
0
Proti ML je to krasavec. Na to auto jsem si od jeho uvedení pořád nezvyknul. To je prostě štábní ošklivec.
Každopádně článek byl asi o něčem jiném, MB obnoví většinu SUV a pak že SUVéčka netáhnou, o tom co se bude vyrábět prostě rozhodují zákazníci a automobilky jim to prostě nabídnou😄
Ale to je jasné, že táhnou .... každý důležitý panáček se přeci musí vozit v GL .....
Nejde o důležitost. Ale určitě mám lepší pocit, když moje žena vozí rodinu v GL (jako že nevozí), než ve Fabce. Někdo to má a někdo nemá, jako všechno v životě.
Teď ti nerozumím .... Abys měl lepší pocit je nutné si koupit nesmyslné auto jako je GL ? Nestačil by místo GL třeba normální Superb kombík ?
Vyssi posed za volantom - viac bezpecia, velke robusne auto - viac bezpecia. Cize nestacil by.
Ale stačil .... 😄 Mimochodem u vás na Slovensku se už také objevuje to, že ženská jezdí větším autem než její manžel ??
Nestacil. GL je napriklad 7 miestne. A preco ked chce niekto luxusne auto s kvalitnymi materialmi a ma na to, tak preco by si kupoval skodovku? >😁 ako mozes porovnavat mercedes s ludovym autom?
No vidíš, až mě přestane bavit válet si gule, tak si můžu koupit GL a hrát si na mikrobus. A proč bych nemohl .... GL je (podle mého názoru) neuvěřitelně blbé auto na rozdíl od Superba, který je docela dobré auto.
Tak si ho nekupuj >😁 nikto ta nenuti >😁 ale ludia chcu aj lepsie auta ako skodovky, a keby sa kazdy riadil tym ze:"toto staci", tak by sme vsetci chodili doteraz na Favoritoch, naco superb? Ved si kupim stareho Favorita, nalepim si stresny nosic alebo napojim prives a je to >😁 ake jednoduche! A porovnavat mercedes a skodovku, navyse kombi a suv nedokaze hocikto.
Ješiš ... to víš že bych si ho nikdy nekoupil 😄 . GL, X5, RR a podobná oteklá kombi na kolech od žebřiňáku to teda fakt neuznávám, poněvadž uspokojivě slouží pouze jako penilní extenzor ....
Konkrétně GL je monstrum, které jsem ženskou ještě snad ani neviděl řídit. Větší SUV ano, ale GL je už dost velké, a jezdí s ním obvykle chlapi...
Vacsina ludi to tak neberie, pre niekoho to je bezny standard, ale taki zavidici casto pouzivaju podobne slova ako ty 😉
Ješiš ... Nějak nevidím v tvé kartě věk ani čím jezdíš. Chápu, že pro někoho může být GL vlhký sen, ale pokud zhodnotíš objektivně jeho jízdní a provozní schopnosti, tak přijdeš na to, že je to děsběs ....
To je úplne nepodstatné 😄 Ale tvrdiť o dobrom aute že je nezmysel, rozprávať tu o ˇženách za volantom", prerastenom kombi na kolech od žebřiňáku, penilní extenzor a o důležitým panáčkovi, to už smrdí trochu závisťou alebo iným komplexom. Ale tak každý má právo na svoj názor, ale u teba to bude asi niekde inde 😄 želám veľa úspechov so Škodou Forman.
Píšu pouze své osobní názory, podpořené mou praktickou zkušeností. Já tajemný hrad v Karpatech nejsem, takže v mé kartě jsou všechna auta, která jsem používal od doby, kdy jsem se tady zaregistroval .... Škoda Forman tam není 😉
do auta této třídy namontovat ruční brzdu a manuální převodovku, tak ať si ty zázraky prodává někde na Madagaskaru... :-! :-!