Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Volkswagen T5 s pohonem 4Motion: Obývák do terénu

9 komentářů

JaMM
Som si myslel, ze taketo korporatne fotky su uz vo VW zakazane. 😉
hedvin
Za poslední 2 týdny už 5. článek o T5, ale proč nepíštete třeba o T6? Ikdyž jestli to bude novinka jako s Caddy tak to není o čem psát 😉
Intercool
Jaká by to asi byla novinka? Je to přece vidět na golfu, passatu i té caddy, ten pokrok.
twistedTSD
Kdyby ty články byly označené jako PR, tak neřeknu ani slovo, ale takhle...co vás to popadlo?
Glaukos
mohli byste vytvořit komplet rubriku o t5, tolik článků mi už leze na nervy
michael.snow
T5 v "novinkách" to chce mít už hodně zaslepený pohled na věc a nebo plnou kapsu peněz od VW.
I ta terénní verze je tu pár let.
U Passatu i Golfu se o novém autě dá mluvit a i když změny nejsou velké, tak jsou výrazné, ale ta Caddy? Dokud nebude víc info o rozměrech a platformě, tak mi to opravdu přijde jen jako další FL. Snad u T6 půjde o SKUTEČNOU novou generaci.

Tento článek má být v rubrice PR nebo "lezeme VW dopr**le" , ale ne v novinkách.
rmt
Pohon samotnej nefunguje spatne, ale s kolama (255/45 r1😄, které jsou k edici 25 co máme jsou v terénu nepoužitelný. Sice se točí všechny ctyry ale to je tak vše. Navíc s krizenim které tohle auto má (asi tak 10cm) vas zastaví kde jaký hrbol nehledě na celkem znatelný krizeni karoserie.
Elektronická uzávěrka funguje celkem dobre ale vydává děsivý zvuky a bohužel nejde vypnout. Pokud potřebujete, když máte zatoceny kola, 4x4 je dost znát připojení zadních kol a celkem je cítit rána.
Osobně nechápu upravy tohoto vozu do terénu, ano 4x4 pomůže ale proste tohle není terénní auto.
A uzávěrka zadního diferencialu je dobrá, ale spojka v terénu na takový odpor není dimenzována. Uzaverku v současném multivanu nemáme, měli jsme ji u předchozího a tam ty potíže se spojkou občas byly hlavně když se vozilo dřevo z lesa, bez uzaverky to hrabalo a s uzaverkou to nevzala spojka. Nevím jak by se chovala se současným DSG.
vyroubal
Už to začíná být od serveru Auto.cz trapné. Měsíc před uvedením verze T6 nás informují o samých novinkách. Abychom se příště nedočkali informací o Škodě Felicia, s motorek 1,3 MPI 50kW >😁 .
Navrhuji vytvořit samostatnou rubriku "RETRO T5".
Futurista
Tak koukám, že když jsem před týdnem psal do diskuze o čtvrtém článku o T5, že mi to přijde jako reklama na VW, ještě jsem netušil, že seriál pokračuje.

Není co dodat, o čem bude další článek o T5? A kdy ho můžeme čekat?