Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Vyzrazuje špionážní snímek podobu druhé generace Audi R8?

13 komentářů

maro-01
to je z haly pilotnej montaze v Neckarsulm-e. Niekto vyfotil a pochvalil sa 😢
flyboyeda
Upřímně si ale myslím že takhle vypadat nebude, když jsem viděl nové TT říkal jsem si a sakra aby byla R8 hezčí jak TT maska a myslím si že bude, podle mé konspirační Teorie mohlo tuhle fotku vypustit sama Automobilka schválně, aby ukojila hlad po nových snímcích R8, žijeme ve světě informační válek

na světě jsou dvě nejcenější aktiva schválně kdo uhodne jaká to jsou, já to vím a co vy?

je jedno v jakém je řeknete pořadí obě jsou stejně důležitá a jsou na sobě závislá, jedno aktivum bez toho druheho je bezcené ale obě spolu neporazí nikdo a nic
Deutsch
Je to nova er-osma. Bez servítek ,bez kecu opakuji je to nová er-osma (tj. R😄 Promin ale nekdo ti to musel rict z oci do oci. Vsak naděje umírá poslední (tzn. do Autosalonu v Ženeve nejspíš) Konspirační teorii si zabil bracho >😁
flyboyeda
já vím to už by bylo přhnané, máš recht, přední single frame naznačuje nový trend audi který byl použit třeba u Q7, počkám si na Ženevu, zas tak hrozný to není, je to hranatější a styl z Hvězdných válek nezapře, maska vypadá jak ty bílý helmy vojáků z Hvězdných válek, navíc tenhle rok má příjít nový díl hvězdných válek, takže je to dobře načasovaný
Deutsch
Odpovida to i spionaznim snímkům. .. pro me je to zatím také zklamání. ..předchozí generace mi prisla povedenejsi..
flyboyeda
Hranatější a ostřejší rysy nové R8 budou lepší
Mig_35
Edo, ty si zachováváš mladou mysl a to se mi na tobě líbí. Mentální věk 11 let :yes:
flyboyeda
v testu mi vyšlo 10 let, mladá mysl je super, je otevřená všemu novému
fOE
😄
Vazne myslis ze ten biologicky bude od toho mentalniho nejak vyrazne vzdalen?
Mig_35
Eda má telefon pod lavicí ve škole? >😒]
TeeJay
Vypadá to úplně jako Honda NSX. Světla, nádechy v nárazníku, profil... 8-s :no😒br />
>😁
flyboyeda
R8 tu byla dřív jak druhá generace NSX 😄
TeeJay
Jenže tohle vypadá víc jako NSX, než jako původní R8. 😄