Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vyzrazuje špionážní snímek podobu druhé generace Audi R8?

Michal Fokt
Diskuze (13)
Po internetu se toulá fotografie, která s největší pravděpodobností odhaluje konečný vzhled nástupce ingolstadtského supersportu R8.

Audi letos chystá generační obměnu u svého nejsportovnějšího modelu R8 a je velmi pravděpodobné, že k odhalení dojde ve světové premiéře už v březnu na autosalonu v Ženevě. Ten se kvapem blíží a v souvislosti s tím se objevila na internetu fotka, kterou údajně pořídil potajmu jistý zaměstnanec Audi. Je na ní na zvedáku posazené auto s výraznými rysy modelu TT, avšak s nádechy v zadních blatnících, prozrazujícími, že motor je uložen před zadní nápravou. Co by to tak asi mohlo být?

Není pochopitelně jisté, zda R8 II bude vypadat přesně takhle, může jít o některou z vývojových verzí, nicméně fakt, že je na zvedáku a zpoza přední kapoty je vyveden kabel, očividně se na autě (nebo s ním) pracuje a půjde tedy zřejmě o skutečný předsériový prototyp. Audi tedy (ne)překvapivě v případě R8 zůstalo u základních stylistických rysů nového TT, což je nepochybně dobré pro korporátní image, méně však pro identitu modelu R8, jenž vždy měl v rámci značky (zcela poprávu) svébytné postavení.

Jestli takto R8 bude skutečně vypadat, zjistíme nejspíš už za necelý měsíc, ale na základě této fotky - myslíte si, že Audi vzalo design R8 za správný konec nebo modelu může stylistická unifikace ublížit?

Michal Fokt
Diskuze (13)
Avatar - TeeJay
11. 2. 2015 11:21
Re: NSX
Jenže tohle vypadá víc jako NSX, než jako původní R8. :-)
Avatar - flyboyeda
10. 2. 2015 18:19
Re: NSX
R8 tu byla dřív jak druhá generace NSX :-)
Avatar - flyboyeda
10. 2. 2015 17:00
Re: já R8 miluju a budu ji milovat i takovou jaká je na obrá
Hranatější a ostřejší rysy nové R8 budou lepší
Avatar - TeeJay
10. 2. 2015 15:31
NSX
Vypadá to úplně jako Honda NSX. Světla, nádechy v nárazníku, profil... 8-s :no:

>:D
Avatar - Deutsch
10. 2. 2015 10:56
Re: já R8 miluju a budu ji milovat i takovou jaká je na obrá
Odpovida to i spionaznim snímkům. .. pro me je to zatím také zklamání. ..předchozí generace mi prisla povedenejsi..