Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Alfa Romeo 159 výrazně zlevňuje: Turbodiesely až o 90 tisíc Kč

125 komentářů

Koho zajímaj nějáký diesly? >😁 >😁 >😁
RS
pardon? 😄
Ešte stále nie sú vo videohrách? 😲
Ale, ale... >😁 Tady někdo nemá smysl pro ironii... 😄
507 má VYBROUŠENÝ smysl pro ironii. :yes:
Snažíš sa to zachrániť, ale tie tvoje úbohé vedomosti. 😄
Klaudius
Nastav si zrkadlo a potom breptaj.
Kto je tupec tak je tupec.
Klaudius
Konečne trocha sebakritiky. Vieš, že som to od teba vôbec nečakal? >😁
skejpa
>😁 :yes:
Navtech
skejpo, už si s těma ručičkama trapnej... nemáš slova?
Hovoril som o tebe, tĺk.
Klaudius
Opäť nové meno? Už s tým prestaň,raz ťa mám v kontaktoch tupca, potom ako blbečka, teraz to meníš na tĺka, kto to má stále prepisovať?
Já som to písal tebe, hňup.
Klaudius
Zase sa podpisuješ iným menom? Ja si na teba asi založím nový folder... 8-s
Já hovorím o tebe. O TEBE!
Klaudius
Ty si dnes nejaký pomýlený. Zo svojej pozície nemáš šancu mňa ani odhadnúť, nie ešte prečítať. To sa tu podarilo málokomu, chlapče. Musíš ešte veľa jesť a učiť sa.
Tupec tvojho kalibru, ktorý píše, že PASSAT CC je ľudové auto sa dá odhadnúť hneď.
Klaudius
Tak to je už s tebou naozaj na pováženie, keď nevieš čítať medzi riadkami a nedokážeš pochopiť zmysel narážky. Načo reaguješ na veci, ktoré nie si schopný pochopiť?
Veď si napísal, že PASSAT CC je ľudové auto.
Klaudius
kašli na to - skús si to prečítať ešte raz, tak o 10 rokov...aj keď nie som si istý, či to aj potom vôbec pochopíš 8-s
Napísal si, že PASSAT CC je ľudové auto alebo nie?
pogo26
Co jiného může být VW než lidové vozítko ?
Klaudius
>😁
To píše ten pravej. >😁
Klaudius
On je ľavý, nie pravý... >😁 >😁 >😁
>😁
No ľUBOŠKO, dopisovať si s 13 ročným na takto úbohú tému, to môže len taký primitívček ako ty.
Klaudius
Ale kdeže, chlapče, my sa len smejeme na tvojej stupidite. >😁
Stupidní sa smejú na každom. A vôbec, ako sa môžeš smaiť s niekým sutpidným ak si taký múdry?
Klaudius
Čítaš po sebe? Najprv uvažuj, a potom píš. Kto má tie nezmysly po tebe lúštiť?
Tak sa nauč čítať.
Klaudius
Čítať sa dá len to, čo je normálne napísané. Tvoje domotané myšlienky a domotané slová tieto vlastnosti nevykazujú.
Ubohé vědemosti tady máš jenom ty. 😉 Kdo nepochopil vtip jsi ty, ne já.
Nepotrebujem mať bohviejaké vedomosti o vtipoch, na to, aby som mal tie o autách. Ale ty horvvajsko, kým tu niečo zmysluplné vypotíš, to ešte potrvá. 😄
>😁 Hele Einsteine, ode dneška tvoje příspěvky budu ignorovat, OK? Nemá cenu s tebou diskutovat... 😄 . Chtěl bych vidět tebe co si dělal, když ti bylo 12. >😁
Počkej, myslíš, že mu už bylo 12 let? >😁
To je fakt. >😁 :yes:
Klaudius
Nepodceňuj silu protivníka. Možno má už 13. 😄
Aspoň, že si si to priznal. 😄 :yes:
simson33
I když u Alfy provedli nějaké odlehčení tak si myslím, že 159-ka se už toho stigmatu pěkná ale těžká asi nezbaví. Navíc marketingově ne moc šťastně ohlásili už před prvním odlehčením, že další lze očekávat v brzké době, takže kdo by to teď kupoval?!
filipsson
kdo?? třeba ten, kdo chce ušetřit nějakých těch pár desítek tisíc korun.. další odlehčení nejspíš bude, ale cena naopak zase vzroste..
Varadero
O tom že bude odlehčení rozděleno do dvou fází se mluvilo v době, kdy se předpokládalo, že AR 159 bude nahrazena až cca v roce 2012. V současné době se říká, že to bude v roce 2010 a o tom že by se mělo do té doby na stávající 159 něco měnit nevědí ani dealeři.
filipsson
ok, nerikam ze urcite odlehcena bude.. jen bych se rad zeptal cim teda bude 159 nahrazena?? vim ze je v planu 169, ale to je jina trida.. to je jako 156 a 166.. takze nahradu za alfu 159 zatim nevidim..
Toto auto miluji, ostatně jako většinu Alf Romeo. Jsem srdcař a 159 mé požadavky splňuje na výbornou. Před časem mi na ní ale vadila poněkud vyšší hmotnost, než u Alf bývá zvykem. Tento problém se ale řešil, takže doufám, že je to lepší. Jsem rád, že existují takové vozy, jako je 159. Autům podobného ražení člověk odpustí nějaký ten šrám... :yes:
Neodpustí Avantime. Pochop, že ak nie si milionár, ale len obyčajný smrtelník, hoci aj trošku bohatší, tak sa za svoje peniaze snažíš len to najlepšie. Obzlvásť, pokiaľ ide o tak dôležitú kúpu, o ten jajdrahší tovar dostupný každému primernému obačanovi ako je auto. A snažíš za vybrať niečo, čo ti bude vyhoovať cenou, a bude mať čo najlepší pomer cena/tvoj vkus. Pokaľ tedanemá len na Logan... Ale Alfa Romeo to proste nemôže vyhrať. Kvalita sa možno vylepšila. ťažko poveadť. Taliani sľuboval. Poznáme to od Fiatu.
POSLEDNÁ DOBKA S TIPOM!
zase nič
BRAVA:TOTO JE NAŠA POSLEDNÁ BODKA ZA KVALITOU
ešte horčie
STILO SA VYROVNÁ ŠPIČKE, POSLEDNÁ BODKA
stačí marazivný pohľad na štatistiku TUV
FIAT BRAVO: Sám šéf FIAT SR/ČR povedal: Tak dôkladnou kontrolou materiálov a kvalitou akou prechádza BRAVO som v živote nezažil u žiadne značke(možno bol len u Talianov)
A je to tak? Smutne musím konštatovať, že nové Bravo je len ďalšie zo série pokračovanie bodiek. Síce sa polepšilo, ale ten 1,5 ročný vývoj a virtuálne testovanie sa niekde prajvatiť muselo. A bohužiaľ, je to kvalita.
Tak to beriem aj s Alfou. Na tie reči sme si už zvykli. A aj keby bola kvalitnejšia, tak to auto je natoľko vzidalené od nemeckých prémii, že dizajn to neutiahne. Nejde len o kvalitu.
mahojakotycku
Proboha co ty si za motáka! Vyluštil jsem snad dobře, že pomlouváš nejenom Alfu ale i Fiat Bravo, tudíž Fiat a všechno co je italské a víš naprosto prd? A šéf Fiatu ČR/SR je kdo blbe, když už skoro dva roky žádný šéf není?
A etš stále sa hľadáš, ty KTO JE KTO? >😁
Ronault.
Matelko, ty jsi ještě žádné auto neřídil, natož abys s ním byl v servisu, tak raději pomlč. Koukni se na dlouhodobý test Passatu 2,0 TDI autobildu, dopadl kupodivu POSLEDNÍ!
Hele ty Matelko, takže nijaká štatistika. Len na to auto, tkroé som riadil môžem povedať, či je kvalitné. >😁 >😁 Ronaltko, opäť si ma pobavil. >😁 :yes:
skejpa
si ubozak 507. plno smajliku ale zadna kloudna myslenka.
DRBNUTY
Poradie spolahlivosti stotisicovych testov auto bildu😒br /> 21.miesto:Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.4 JTD
23.miesto:Audi A4 1.9 TDI
24.miesto😡koda Fabia 1.4
25.miesto😡koda Octavia TDI
27.miesto:Audi A2 1.4
28.miesto:VW Passat 2.0 TDI
31.miesto:VW Polo 1.2
32.miesto:Vw Touran 2.0 TDI
takze na tvojom mieste by som sa isiel ticho hanbit do kuta
21. miesto je podľa teba dobrý výsledok? 😲
T613
no je to lepší než 23. nebo 28. místo
Passat je snáď Alfa Romeo?
A Alfá Rómeó je snáď Passáť?
T613
Říkal si Hurikán, rychlý jak blesk
ulici zahřmělo pak jen slabý třesk
z okna se vykloní anonymní tvář
Zaječí výkřik do ticha - tak tady to máš.
DRBNUTY
Ty tu riesis spolahlivost talianskych aut.Mne je uplne jedno kde v tabulke spolahlivosti sa auto nachadza,lebo rozdiely nie su aj tak velke.Ak mas stastie,auto sa ti nikdy nepokazi,ak si smoliar bude sa ti auto kazit kazdy den a mozes mat hocijaku znacku.A mimochodom ja mam prave to auto,ktore je uplne na poslednom mieste z tej tabulky >😁
Tak radšej si vyberiem tú značku, kde je pravdepodobnosť poruchy menšia.
skejpa
spolehlivost je podstatna vec. a ac ji stavim na prvni mista pri vyberu auta, stejne bych bral radsi alfu nez tu oktavku...
woody-alien
Když ji miluješ, není co řešit....O Alfách toho moc nevím, ale jedno je jistý. 159ka je jedno z nejkrásnějších aut na zeměkouli. :yes: :yes: :yes:
Ronault.
Pod tu poslední větu se i podepíšu. Jak to jen bylo, jo, Ronault :yes:
Klaudius
Vždy keď vyjde nová Alfa, je možné ju považovať za dokonalú. Neviem si nikdy predstaviť nástupcu, lebo mám pocit, že dokonalejšie to už nemôže byť. Ako u da Silvovej 156, tak aj u 159 som mal podobný dojem.
jurajos
Tak čo 507? Nič nebude?
Navtech
Já bych teda bral radši tu oktávku, jestli to neva
jurajos
...no neva, ale prečo? 😉
Navtech
Lebo něchcem poslůchať té kokociny >😁
>😁 >😒] >😒] :yes:
skejpa
:no:
:yes: :yes:
Jurajko, ty máš popletenú prémiovú triedu s mainstreamom. Hoci, je pravda, že niekde tá Alfa Romeo neporáže Octaviu. >😁 >😁
jurajos
A kde ju neporáža? 😉
Jurajko, jurako, ty si BMW nahradil PORSCHE, akoby to BMW bolo nad Alfou. Pritom oba sú prémiové segmenty. Alebo si už ozaj tak hlúpy a nevieš, že v prípade BMW a Alfa Romeo ide o konkurenčné značky?
jurajos
No a prečo Daniel? 😉
JUrajko, nezabúdaj, že nepoznáš moje meno a ten Daniel mi nijak nevracáš tým, že teba volám Jurajko. Tak prečo to PORSCHE?
Klaudius
Neodpovedaj na otázku otázkou. Vždy keď si v koncoch, proste odvádzaš pozornosť inam, alebo sa neráčiš vyjadriť. Pridám aj ja jednu otázku, určite ju poznáš, čítal si ju odo mňa už veľa krát, ale odpovedať si nedokázal😒br />
ČO JE TO TECHNOLÓGIA?
Nie som v koncoch ty primitívček. CHceš opoveď na jeho otázku. Povedal som vo všetko, tak načo sa pýta, že v čom?

JE ZÚFALÉ, ŽE TAKÝ VŠEVEDKO AKO TY NEVIE ČO JE TO TECHNOLÓGIA.

Já, že som niekedy v koncoch?
Klaudius
Zrovna teraz. Stále si neodpovedal na otázku ČO JE TO TECHNOLÓGIA? Iba vyhováraš. Ale odpoveď stále nikde. Si v koncoch.
V akých koncoch? Veď si chcel odpoveď na jurajkovu otázku. Tak som odpovedal. Čo ešte chceš?
Klaudius
Odpovedz konečne na moju otázku. To už by pochopil aj trubiroh, len ty sa stále tváriš, že nevieš kde je sever.

ČO JE TO TECHNOLÓGIA?
Merkur
507 je jak šiška,která předčasně spadla ze stromu a teď neví,co bude dál.
Máš preťažený softwér, keď sa stále opakuješ? >😁
Nevím, proč se pořád řeší váha AR, když váží stejně jako většina konkurence! Už jste se dívali, kolik váží ostatní? Dokonce jsem viděl před X lety v am und sport test, kde 159 byla v dynamice nejlepší před BMW. Jinak pro odpůrce AR, vám se líbí, že auto, které máte v garáži stojí na každém rohu, a ttřeba na vaší ulici je jich několik! Jakou z toho můžete mít radost???
ethicon
ked si novinri nemohli vymyslieť frázy o zlom dielenskom spracovaní a nekvalite...čo doteraz používali..našli si nový slogan...váha..pritom všetky nové modely museli sú hlavne kôli bezpečnosti robustnejšie...pozrite si údajný "etalon" jazdných vlstností Mondeo, kolko váži? kolko váži BMW 3..atd atd..len samozrejme vadí to len Alfe >😒]
Klaudius
Ja nie, ale ai ty, keď nedokážeš odpovedať na jednoduchú a x-krát položenú otázku. Tak odpovedz nevyhováraj sa.

ČO JE TO TECHNOLÓGIA?

Alebo to nevieš? Si v koncoch?
V konchoch je tvoj softvér, keď sa neustále opakuješ?
Klaudius
Čakám na odpoveď. Tvoj poddimenzovaný mozog asi nie je schopný odpovedať na jednoducho formulovanú otázku. Odpovedz alebo neotravuj.
Ak neodpovieš, budeš za * (pre mnohých už si aj tak).
Tak vezmi rozum do hrsti a vylepši si svoju povesť, máš na to príležitosť. Odpovedz na otázku, ak to nezvládaš, tak už ani neodpisuj.
Poddimenzovaný mozog máš ty. Aby mal 35 ročný muž mozog na úrvni 12 ročného chlapca to je ozaj v tej hvezdičke...*.
Klaudius
Ešte stále si neodpovedal. To by mal zvládnuť aj 12-ročný chlapec.
Len 12-ročný chlapec nemôže vedieť čo je to technologia a stále sa na to pýtať.
Klaudius
A kto povedal, že to neviem? Ja to chcem čítať od teba, to ma presvedčí, že nejakú úroveň vedomostí možno máš. Dovtedy si u mňa len utárané drzé decko s prázdnou hlavou. Chápeš to už konečne, ty tupá makovica?
Tebe mám niečo dokazovať? Odkiaľ berieš, že niš neviem, ty chuj tupý. Ako Slovák by som mal hanbiť, že taký polodebilko ako ty sa tu vyskytuje.
Klaudius
To už preháňaš chlapče. Takže som s tebou skončil. V hlave nemáš nič a okrem nadávok nevieš vyprodukovať tiež vôbec nič. Odteraz láskavo na moje príspevky neodpovedaj, beztak nie si schopný pochopiť, o čo v nich ide. Hanbi sa sám za seba, ale predpokladám, že pohľad do zrkadla je pre teba úplne neznámy pojem. Ukázal si celým Čechám aj Slovensku čo v tebe je. Jednoduchými narážkami si sa nechal vyprovokovať k tomu, aby tvoje hlavné vlastnosti vyplávali na povrch a všetkým ukázali, čo si vlastne zač. Toja drzosť a opovážlivosť nemá hranice, a vo vlastnej hlúposti sám seba povyšuješ nad iných, bez výnimky múdrejších a skúsenejších ľudí. Doteraz si nepochopil, že väčšina z nich sa už iba baví na tvojich "odborných" vedomostiach, a že si vlastne celému svojmu okoliu na smiech. Obávam sa, že si to nepochopil ani teraz. Nie je potrebné, aby si ešte niečo odpisoval. O tvoje reakcie nemám záujem. Niet o čo stáť.
Klaudius
To už preháňaš chlapče. Takže som s tebou skončil. V hlave nemáš nič a okrem nadávok nevieš vyprodukovať tiež vôbec nič. Odteraz láskavo na moje príspevky neodpovedaj, beztak nie si schopný pochopiť, o čo v nich ide. Hanbi sa sám za seba, ale predpokladám, že pohľad do zrkadla je pre teba úplne neznámy pojem. Ukázal si celým Čechám aj Slovensku čo v tebe je. Jednoduchými narážkami si sa nechal vyprovokovať k tomu, aby tvoje hlavné vlastnosti vyplávali na povrch a všetkým ukázali, čo si vlastne zač. Toja drzosť a opovážlivosť nemá hranice, a vo vlastnej hlúposti sám seba povyšuješ nad iných, bez výnimky múdrejších a skúsenejších ľudí. Doteraz si nepochopil, že väčšina z nich sa už iba baví na tvojich "odborných" vedomostiach, a že si vlastne celému svojmu okoliu na smiech. Obávam sa, že si to nepochopil ani teraz. Nie je potrebné, aby si ešte niečo odpisoval. O tvoje reakcie nemám záujem. Niet o čo stáť.
Merkur
Nejhorší je,že na takový imbecili,který zde prezentuje 507,kterýmu pámbůh jaksi opomněl "nadělit" naráží člověk čím dál častěji.
KANKUNEN
Stejně je to šupa, nemá tady u nikoho zastání a stejně je přesvědčen o své pravdě. Být primitivem je úžasné.
Odkiaľ tu ty berieš tú drzosť tu takto o mne písať. Sa pozri do zrkladla ty, ako tu píšeš svetoborné príspevky s názormi, ktoré neodkážeš ani odôvodniť.A vôbec nechápem, načo mi tu píšeš, aby som na teba nereagoval. Veď ty si sa s tále ozýval na mňa a reagoval na mňa ako prvý. Tak si to uvedom, v tej svojej domotanej makovici.
ethicon
ja som to tu písal už dávno, že niektorí sa hlavne pod článkami o talianských autách tu "prezentujú" až do takej miery, že sú vlastne smiešny a strapnujú tu sami seba (vid 507.etc) takáto "natvrdlosť" je až nepochopitelná alebo možno títo ludia trpia intelektuálnym masochizmom...robia tupcov sami zo seba... >😒]
k.ing
Pánové, je mi jasné, že se do mě ihned pustíte jaký jsem chudák, vůl atp. ale je zábava sledovat jak se hádáte kvůli blbostem. Oba asi méte problémy, ale kdo je nemá, co to nechat stranou a popřemýšet o původním významu článku? Jasně, chápu, jsem totalni dement a ničemu nerozumím a vy jste prostě ti nejlepší znalci. To je hned jasné. Co třeba místo hledání chyb druhého se snažit najít aspoň něco společného? Nejde to co?
Klaudius
Ale ide to, isteže. Ibaže u 507 každý pokus stroskotal. Tu už nejde o nejaké vyhľadávanie chýb. Tu tie necnosti až kričia, a ja osobne som na hrubé urážky z klávesnice nejakého násťročného sopľoša trochu citlivý. Pohár občas pretečie. 😉
kuko
Klaudius ja sa ti čudujem. Posledné dva týždne sa tu s 507 hádate celé dni dokola o ničom. Technológia, dizajn...Stojí ti to fakt za to? Proste na neho nereaguj, aj tak nakoniec skončíte pri urážaní sa. Ok, má svoje názory, je zjavné že ho nepresvedčíš aby ich zmenil. Nemáš dosť stresu v práci? 😉
Klaudius
Už sa stalo. 😉 Ale nemohol som ho nechať len tak, maximálne ma totiž vytočil, tak som si povedal, že mu to pre tento raz nedarujem.
Mimochodom, nebolo to stresujúce, naopak, vynikajúci ventil. Fackovací panák je výborný antistres, navyše ak si to niekto plne zaslúži. 😉
kuko
no rob ako myslíš. ja by som to sice riešil ignoráciou, ale ok. Ináč ešte bude sranda pod Lagunou Coupe, Áda opať zdrhol zo samotky a je zase na internete >😒]
Klaudius
Nečítaš poriadne. Napísal som, že sa uýž stalo. T.j. už ignorácia.

Aj Ádu už mnohí totálne ignorujú.
kuko
čítal som poriadne - to som ešte reagoval na tú poslednú reakciu pred ignoráciou. Ja by som proste okamžite ako začne byť niekto "politicky nekorektný" >😁 začal s ignoráciou.

Ok, hlavne že je to vyriešené. A možeme sa konečne, snáď aspoň chvílu, zase venovať autám :yes:
Klaudius
Ako povieš. 😉
Navtech
Ten tě dostal, co?! >😁
Klaudius
Nie, skôr naopak. Hrubosť a drzosť, to nie je žiadna výhra. Skôr bezmocnosť. 😉
Plautus
patrí tomuto tátošovi...pre mňa nie je v tejto triede príťažlivejšie auto ako AR 159 vo verzii TI :yes:
kuko
tak o jednom by som vedel, ale inak súhlasím, AR159 hlavne Sportwagon v čiernej je uňo ňuňo :yes:
Plautus
isto ich je ešte zopár príťažlivých, ale AR je pre mňa srdcovka 😉 z ďalších síce zamierim medzi kupátka, ale veľmi mi imponuje BMW 3 a z bežnejších civilov môjmu oku lahodí Mazda 6...daj Tvojho favorita 😄
kuko
Mazda 6? Prečo, úplne obyčajná, ničím zaujímavá, prečo, prečo prečo? >😁

To bolo len varovanie čo ťa čaká po verejnom prejavení sympatií k Mazde 6 >😁

ja som na švédov, takže Saab 9-3SportCombi je asi jediné, čo dokáže Alfu momentálne poraziť :-!
BMW 3 - ja ti neviem, furm mu nejako nemožem prísť na chuť.
Mazda 6 je krásna (vidíš, som si zavaril teraz aj ja...) hlavne v kombíku. Ja som zaťažený na kombíky >😒]
Plautus
tú záťaženosť na kombíky máme spoločnú, tiež ich preferujem kvôli väčšej praktičnosti oproti sedanom, ale zase práve AR159 a M6 sú vozítka, ktoré sa mi páčia ako sedany (i liftback u M6) tak i kombi...Švédov som opomenul, ale skúsenosti s nimi mám viac než dobré, hlavne s u nás rozšírenejšími Volvami, kombíky vždy vedeli, ale Saab je zaujímavá voľba, i kvôli ojedinelosti výskytu na cestách, človek nezapadá do tej klasickej uniformy...čo sa týka 3-ky od Bavorov, tak mi "vonia" iba kupé ako uvádzam, lebo sedan a kombi ma neberú, ale v kupé je to dizajnovo oveľa vyváženejšie a dynamickejšie auto...
mne je tu šumafuk, čo si tu kto myslí, vyjadrím si svoje názory a ak sa s nimi niekto nestotožňuje, tak prosím, nech si omieľa básničky o koncerne >😁 ja mu to zazlievať nebudem, i keď trošku viacej objektívnosti by niekedy nezaškodilo...treba sa zobudiť zo sna a nemyslieť si, že Taliani a Kórejci spia na vavrínoch a iba v Nemecku je ten najväčší pokrok
kuko
ja tu zo sna nikoho budiť nemienim. a už nie tých, čo nechcú...
S tým BMW 3 kupé súhlas. Z trojkovej rady je to asi jediné, čo beriem bez výhrad.
Si jazdil predtým nejaké Volvo? Však sa pochvál 😉
Plautus
mám skúsenosti ešte s Volvami S70, r.v. 98, mali sme ich do r. 2006 ako služobné autá, pred časom som tu kúsok o tom písal, jednoducho na tie autá nemôžem napísať pol krivého slova, mali sme 3 kúsky a všetky mali najazdených cez 550t. km...na to, že to boli služobáky, tak bolo o ne dobre postarané, veľmi dobre udržované a pri predaji vyzerali stále veľmi hodnotne, hoci dizajn S70-ky bol ešte z tých krabicovitejších, ale inak fajn a pohodlné autá, teraz mám už iba sprostredkované skúsenosti známych jazdiacich nové S40, V50 a C30 a od nikoho z nich som nepočul zlú kritiku...s odstupom času ma trocha mrzí, že sme presedlali v služobákoch na "koncern" 😄
Klaudius
No to vieš, apoštol je apoštol... 8-s
Plautus
ono zase si nedovolím tvrdiť, že apoštol je zlé auto, máme ich vo veľmi slušnej výbave s 2.0 TDI, v čiernej metle, ale pre mňa sú to autá, ktorým chýba emotívnosť, ktorá je pre mňa osobne dosť dôležitá 😉 so 159 v tomto neporovnateľné autá
kuko
no ale teraz jazdíš supermainstremom, tým najlepším čo možeš v tejto triede mať, dizajnovou ikonou >😁

jasne, Passat neni zlý, ale Volvo bolo predsa len o triedu vyššie a to už iná káva. Ináč mně sa S70 prvej generácie velmi páčili, a V70 je moje naj Volvo. Svokor mal dlho služobák 850-tku, 2.5T. To bola parádička. Tiež ešte jazdí, a tiež bez vačších problémov. Švagor chce zas na jar kúpiť S40-tku, tak sa teším na testík.
Plautus
pre mňa Passat asi nikdy hlavným prúdom nebude, i keď CC má pohľadnejší kabátec ako bežný sedan, takže pre mňa nikdy nehovor nikdy platí i v tomto prípade...ale stále to nie je auto, do ktorého by som sadal vždy radšej ako do Mazdy 6, či AR...pre mňa sú Mazda a AR krajšie a srdcumilšie autá, nech si tu píše kto chce, čo chce >😁 dokonca sú mi omnoho milšie ako bežné odvary A4-ky, či BMW 3-kovej rady 😉
Klaudius
V Passate CC som prišiel na to, čo je to klaustrofóbia. ;-\
Plautus
o tom je "móda" štvordverových kupé nastolená CLS-kom, nízky bočný profil okien, ale CC sa mi oproti bežnému apoštolovi napriek tomu alebo vďaka tomu páči viac, je tam aspoň kúsok tých emócií, ktoré sedanu chýbajú, ale kua, mali by sme prestať, lebo nakoniec vyplynie, že ja apoštola vlastne môžem >😒] >😒]
a nebola by to pravda 😉
Klaudius
Napíš rovno, že to auto nemá gule...
V zásade dobré a kvalitné, ale ničím výnimočné. Niet na ňom nič charakteristické, nič, čím by bolo odlišné a zaujímavé.
Plautus
to je to, čo tu mnohí nedokážu/nechcú pochopiť...pre nás to auto nemá gule, jednoducho auto pre suchárov, ktorí chcú byť výnimoční tým, že zapadnú do "strednej manažérskej vrstvy" >😁
kuko
čo o to, zapadnúť by som kludne zapadol, ale za svoje prachy asi radšej nebudem IN a zostanem len spokojný :-!
Klaudius
Pravdu máš. Renault je proste Renault. Komu sa nepáči, nech si ide do kostola pre apoštola. Tam ich nájde rovno 12...