Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fiat 124 Spider dorazí místo Alfy Romeo Spider

17 komentářů

mikey166
Som zvedavý, ako sa taliani popasujú so vzhľadom tej Fiatky. Ináč sa obávam, že ak sa im to nepodarí nebudú mať čím iným zaujať a sestrička MX-5 ich v predajoch zvalcuje.
Emel
No pro Mazdu zatím nebyl potvrzený ani ten dvoulitr se 165k. Pokud by měl Fiat foukaných 200, tak je to taky argument... jako fanoušek Mazdy píšu "bohužel", z pohledu autonadšence obecného je to ale dobře.
Individualita
Taky mě to trochu vyděsilo. Navíc kdyby byla sestra Alfa, bylo by to určitě pro image lepší jak Fiat 8-s
petr164
Je to o ceně, ne o image, i když, tak spíš pro méně náročné. Alfa připravuje vlastní konstrukci s upravenou strojovnou od Maserati, což dává zcela jiné možnosti.
Ja Prvni 123
Jo jo, nezni to uplne spatne.
😉
Emel
Kdybych si musel koupit Mazdu od Fiatu, to bych skřípal zubama že by to slyšeli až v Hirošimě 😄
mikey166
Samozrejme, ale takýto výkon bude dostupný až v Abarthe podľa článku, ja som myslel len na predaje Fiatu samostatne. Okrem toho, pre niektorých potenciálnych zákazníkov sa turbo v aute ako MX-5 rovná priam svätokrádeži. Preto si myslím, že ak bude Fiat ponúkať približne rovnako výkonný turbomotor ako Mazda atmosféru, viac zákazníkov pôjde k Japoncom. 😄
Emel
O 1.5G v MX-5 se odmítám bavit, ne že by to nemohla být zábava, ale to auto má prostě na víc. 2.0G 165k by stačilo... s tou hořkou pachutí slova stačilo, která říká, že stačit muselo.
Ja Prvni 123
Na kabrioleta uz jsem asi starej...
😒
wolff
hardtop od mopar? 😉
Emel
Chceš můj tip? Nebude.
Individualita
To těžko, ale tohle auto si mimo jiné často pořizují týpci před důchodem 😉
cerrbion
to je mi tě líto, že si připadáš starej.
cerrbion
Barchetta strikes back !
chegue
to vypadalo přesně jako
[odkaz]

tak bych měl zase po dlouuuhe době o čem snít.
Bohužel ta Mazdička má trochu jiné proporce😐
cerrbion
to je fakt pěkný
petr164
Pochopitelně je to dobré. Fiat se zaměřuje na levnější vozy pro běžnou populaci a Abarth tomu dává exkluzivitu v rámci základního designu. Alfa Romeo si zaslouží vyšší standard designu, který by měl být dostupný i pro běžného člověka, pokud přijme nejnižší výbavu a současně oběť prvků "kloboukkomfortu" za precizní pilotní zážitky. Jinak samozřejmě prémie doufejme i pro ty, kteří nejsou podvodníci a gauneři. Pak to bude dávat smysl.