Novinky
praděda7
4
Když ji miluješ, není co řešit... >😁
Přejít do diskuze
Jak vám může v garáži chybět auto, které jste nejen (naživo) neviděli, ale ani s ním nejeli? 😉
A když už, tak u toho GT bych to jen podle fotek chápal spíš... 😄
A když už, tak u toho GT bych to jen podle fotek chápal spíš... 😄
zklamalo mě,že má stejně jako LaFerrari zase všechno digitální,tady musím pochválit Porsche za klasické budíky v 918,přestože je ze všech superaut asi nejhybridnější,tak uvnitř je zase nejtradičnější a dokonce má i "staromódní" kulatý volant.
co ti zase vadí starý hnidopichu...?ogaři sa na nového FoRS prostě těší,tak jim to přej. 😄
Jo kdybych plánoval občas nějaký okruh, tak by M2 dávala smysl. Ale to už mám za sebou. Když jsem prodával MPSu a kupoval X5ku, tak jsem už o dalším HH neuvažoval. Ale člověk míní a život mění, že? Ta CTR a FFRS jsou zatraceně lákavé. :-!
A co rovnou BMW M2! To by mohla být trefa do černého, která může zastínit nejen Fo3RS.
I kdyby nenaplnil, tak přece nepřiznám chybu, nejsem máslo >😒]
Každopádně to bude až "jednou" - proto můžu bychařit 😄
Každopádně to bude až "jednou" - proto můžu bychařit 😄
Nemám problém odložit si na zadní sedadlo ani ve 3dv. hh., místo otvírání zadních bočních dveří prostě jen sklopím sedadlo.
No vidíš. Já měl za to, že CTR 2015 je jen 2 door. Je pravdou, že na fotkách ty zadní dveře kvůli ukrytým klikám nejsou dostatečně zřejmé. To je pravda. Pravé kupátko nebo HH by mělo být 2 dveřové. Kdysi to tak bylo. Já, od té doby co jsem "dospěl", preferuji 4 doors. Každou chvíli se totiž najde něco, co si člověk odloží na zadní sedadlo a pak se ty zadní dveře opravdu hodí. 😉
Jak 4 door or 2 door? Obě auta měly v minulých g. jen jeden pár dveří a teď mají mít pro změnu obě výhradně dva páry dveří..., takže 5 door or 5 door. :no: Osobně mi ten "nutný" přechod na další (zbytečný) pár dveří, u podobně ostrých hh, velmi vadí, ale to zřejmě zrovna tebe, jako bývalého majitele Ma3MPS naopak vůbec netrápí.
Tož nová CTR se mě také zamlouvá. Kdysi jsem měl ITR (moje garáž) a měl jsem s ní velmi kladný a dlouhý vztah. Ale zrovna tak k Ford Capri GT, který jsem koupil nový v roce 1970. Ten jsem měl 6 let. Uvidíme, RS or TR? 4 door or 2 door? 4x4 or 2x4? Well, let´s wait and see.... :-!
Pokud někomu u "baby" stačí jistota, že "ji" má...
😉
Jak si zjistil, že tě G7R nechytl, a že aktuální! WRX není na běžné používání?
Podle jejich fotek?
Jak víš, že tě Fo3RS naopak chytne a bude vhodný na běžné používání?
Podle fotek?
😉
Jak si zjistil, že tě G7R nechytl, a že aktuální! WRX není na běžné používání?
Podle jejich fotek?
Jak víš, že tě Fo3RS naopak chytne a bude vhodný na běžné používání?
Podle fotek?
Tady bych nechal jen promluvit klasika.
"Vasi * jsem taky nevidel a verim, ze ju mate." >😒] Tak mozna proto mi pokus chybi.
A ted vazneji.
Chci 4x4 a manual, GR me nechytl, Evo uz neni, WRX se na bezny pouzivani neda, na premii nejsou prachy a navic dva Focuse uz mam a i s motory pro pouhe kmany jezdi jak vino. A koneckoncu je to vsechno po vzoru Mnagy tak trochu vyhledove.
"Vasi * jsem taky nevidel a verim, ze ju mate." >😒] Tak mozna proto mi pokus chybi.
A ted vazneji.
Chci 4x4 a manual, GR me nechytl, Evo uz neni, WRX se na bezny pouzivani neda, na premii nejsou prachy a navic dva Focuse uz mam a i s motory pro pouhe kmany jezdi jak vino. A koneckoncu je to vsechno po vzoru Mnagy tak trochu vyhledove.
Já se na svezení s ním těším taky, akorát se ještě před tím do něj nedokážu zamilovat tak, abych ho už teď toužil mít v garáži... 😉