Ženeva 2015
3_diamanty
2
len nedavno sme tu o tom pisali ze leon je bomba.... v kazdej karosarskej verzii krasne auto ale proste ze to chce este k nemu SUV aby sa seat do buducna postavil na vlastne nohy bezpecne a pevne.... a je to tu.... uz som cely netrpezlivy kedy konecne pride SUV od seatu..... ktore moze pocty predanych aut tejto znacky v eu razom posunut o stvrtinu sucasneho stavu vyssie .... neviem na co koncern tolko caka.... seat SUV potrebuje... a malo tu byt uz davno.....leon je uzasny ale sam cely seat nespasi a nezachrani... drzim palce... seat je na dobrej ceste..... uz len spustit SUVecko a bude za vodou :yes:
Nadzvukovy
0
ŠKODA JETY DOBRE ? 😄
Zeby dvojče Yetiho ? Samozřejmě v novým designovým kabátku. 😉
Jinak mě zaujala věta, že vyrábět auto v ČR je levnější než ve Španělsku...
Jinak mě zaujala věta, že vyrábět auto v ČR je levnější než ve Španělsku...
Co mám zákulisní info, tak tohle "španělské" SUV je plně vyvíjeno ve Škodovce (spolu s dvojčetem Snowman, nebo spíš tenhle Seat je derivát budoucího Snowmana). Seat si akorát navrhl interier. U Rapidu/Toleda pochází všechno ze Škodovky, včetně interierů. Bohužel koncernová politika prosadila dřívejší představení "španělské" verze tohodle auta.
Pouštíš tu pěkný kachny, protože tohle suv bylo plně vyvinuto v Martorellu a mělo se vyrábět v SEATu. VW nakonec rozhodl, že se díky nižším nákladům bude vyrábět v ČR. Společné budou pouze platformy a motory. Designově nebude mít se Škodovkou nic společného, tzn. nebude to Rapid/Toledo, krom toho ta tvoje škodůvka Toledo, alias hezčí Rapid žádnou výhrou pro SEAT není...