Videa
Ale ma smolu kedže jeho predchodca bol dokonalý 😉
... se o vozy Ferrari ( a vlastně i novinářskou práci, při které je součástí si zjišťovat fakta) moc nezajímá a tak do článku ( spíš při překladu tiskové zprávy za pomoci google translator) píše bludy.
V rámci V8 řady s motorem uprostřed je vždy sudá generace jen evolucí předchozí, tedy Ferrari 308-328, 348-355, Modena 360-430 a Italia 458-488. Takže to není otázka jen aktuální generace!
Ale pak jsem si přečetl jméno redaktora...
V rámci V8 řady s motorem uprostřed je vždy sudá generace jen evolucí předchozí, tedy Ferrari 308-328, 348-355, Modena 360-430 a Italia 458-488. Takže to není otázka jen aktuální generace!
Ale pak jsem si přečetl jméno redaktora...
458 je nepřekonatelná...po všech stránkách. 488 GTB je nádherný stroj, jízdně to bude zase určitě bomba, bude to asi zase top supersport s ohledem na současnou konkurenci, ale na moderní klasiku v podobě geniální 458 mít nebude. Jak motorově, zvukově, pocitově, designově, po stránce charakteru a odezvy. Italia a Speciale jsou puristické mašiny, na které se bude vzpomínat :yes: Řekl bych, že jim výhledově dost poroste cena.
Ten zvuk mi připomněl závody F1 2014 a důvod, proč jsem se na ně přestal dívat. Na Ferrari je (alespoň pro mě) 80 procent zážitku ten zvuk. A toto je prostě - nic moc. Uvidíme na živo.
Ale s vypnutym zvukem je to koukatelne, 488 je krasnej kus auta :yes: