Novinky
...děti v zavazadlovém prostoru letadel, protestující odboráře postřílet před zraky jejich rodin...
Takhle mluví člověk jemuž přerostlo ego.
Takhle mluví člověk jemuž přerostlo ego.
jsi srab a bačkora, nevíš co je sranda
Já se teda přiznávám, že humor Top Gearu mi nijak inteligentní nepřipadal ....
je mi tě líto, chudinko , nevíš co je humor
Tak asi každý máme jiné nároky 😉
Pro tebe ten pořad evidentně nebyl určen. Ale kdyžtak máš na Primě Zbyňka Meruňku a toho jeho obtloustlého kolegu, který při moderování aut vypadá, jak kdyby trpěl nějakou mentální poruchou. A pod ten Jeremyho výrok o odborářích bych se klidně podepsal. >😒]
Já koukám na auta a ne na moderátory. Děláte tu hysterické scény a přitom všichni víme ***. Nakonec to bude jen reklamní tah.
Tu poslední větu nekomentuju, to je i ze srandy strašný.
Tu poslední větu nekomentuju, to je i ze srandy strašný.
V tom případě tu hysterické scény děláš v úvodu ty sám. Postavu Clarksona komentovat nebudu.
Co je hysterického na tom, že cituju jeho slova? >😁
Hysterickej je dle tvého měřítka už ten tvůj název vlákna v úvodu, hloupé dotazy přístě vynech.
Někdy to sranda nebyla je hysterický název? Promiň, vlastně se nemám na nic hloupě ptát, asi bych dostal chytrou odpověď >😁
Dle tvého měřítka o hysterii ostatních jsi začal s hysterií už v úvodu ty sám, takže opět hloupá otázka.
Jo takhle! Napsal jsem, že někdy není sranda co řekne a že mu přerostlo jeho ego, a to je podle tebe hysterické. To jsou věci, panečku 😄
To je hysterické dle tvého měřítka kterým jsi tu osočil ostatní a přitom sám bereš Clarksonovy řeči za věc, která není sranda, hlavo. Měl by ses věnovat spíše analýze postav pubescentních seriálů, na ty budeš zjevně větší e😜ert.
Počkej ty jsi zajímavý člověk! Tobě přijde hysterické citování jeho slov?
Mně přijde hysterické to "co bez něj bude, to je konec, achjo" když ještě není nic ofiko. Nepoučuj a raději se zamysli než něco napíšeš. Bude se ti to hodit i v životě 😉
Mně přijde hysterické to "co bez něj bude, to je konec, achjo" když ještě není nic ofiko. Nepoučuj a raději se zamysli než něco napíšeš. Bude se ti to hodit i v životě 😉
Dle tvých měřítek to je hysterie 😊 Nejdřív si přečti svůj výplod, než ostatní nařkneš z hysterie a z toho co nikdo nenapsal, ale to bys musel rozumět psanému textu a to bývá pro lidi se slabostí pro teen drama neřešitelný problém
Ne, pořád ti nerozumím, spíš jsi se zamotal a nevíš jak z toho ven 😄
Nerozumíš jasné věci, že tu meleš o hysterii ostatních, přitom hysterický jsi dle tvých měřítek sám 'ze srandy strašný, někdy to nebyla sranda'... Aby jsi to vyvrátil, cituješ smyšlený text a pak napíšeš, že tomu nerozumíš, už totiž nevíš kudy, tak to zkoušíš tím, že já se do něčeho zamotal.. pěkně sis naběhl 😉
Ty budeš takový ten uvědomělý týpek co ho babička pošle do talentové soutěže, že je nejlepší, co? 😉
To bývají ti, co si neobhájí ani svá slova, strhávají téma na talentovou soutěž nebo jiné scestnosti a v avataru mají svůj idol ze soap opery 😉
To je zase hloupost, co?
A teď mi napiš co mám obhajovat na citovaných slovech cizího člověka. 😉
A teď mi napiš co mám obhajovat na citovaných slovech cizího člověka. 😉
ty seš vážně jednoduchej jak ten tvůj přiblblej seriál. Výše máš mnou v uvozovkách konkrétně uvedeno, co jsi tu hysterického napsal ty, nikoliv nikdo jiný, tak ze sebe nedělej ještě většího Dylana 😉
furgon, tak už mi konečně napiš, cože jsem hysterického sdělil já. Já už se nemůžu dočkat, strašně to protahuješ >😁
Dylana z 90210 jsem nikdy neměl rád, lezl mi na nervy, jsi hoden svého nicku
Bože to je matroš >😁
jako ten comment je off topic, ale ten tvuj nick s tou foteckou, to je setsakramentsky ctyrprocenti avatar, jen co je pravda 😃)
To by jsi nepochopil, interní humor z vedlejšího webu...
To je v pořádku, já to nekritizuju, jenom konstatuju, co to ve mně evokuje... A ani si kvůli tomu nemyslím, že jsi nebo nejsi teplej, je mi to úplně šumák >😒]
podle mě teplej je, kdo jinej by si dal fotku Dylana z 90210 na nick, je to trapný
Hele, to nevadí, já mám třeba jeden kufr zelený kytičkovaný a druhý červený. Mexický kolega mi řekl, že u nich v Mexiku by si tohle nikdo do letadla nevzal, protože by byl hned označen za ***e. No a já to tak mám proto, že ten kytičkovaný kufr poznáš na kilometr sotva vyjede na pásu na kufry. No a ten červený je příruční palubní původně manželky a používáme ho oba a je také krásně vidět, když ho náhodou necháš odbavit. Moje rodina - manželka a tři dcery, jsou mimo jiné důkazem, že teplej rozhodně nejsem (a taky se mi ještě k tomu líbí další ženy 😉). A i kdyby jo, podle kufru a ani podle nicku se to nepozná...
to stím kufrem na letišti je vážně dobrá vychytáva :yes:
Tak já bych byl asi poslední koho by někdo nazval ***em. Ale nic proti nim nemám! Naopak!
Když jsem šel poprvé v roce 1998 na námořní lóď, nebyly tam vůbec hezký holky a navíc jich bylo málo. Pak tam ale dorazila taneční skupina. Kočky a... fešáci. Říkal jsem si, že je to špatně. Holky si s sebou přivezly dříví. Ale ti kluci byli do jednoho ***i a pro holky zbyteční. No ruské tanečnice v kajutě to vůbec nebylo špatné! >😁
Když jsem šel poprvé v roce 1998 na námořní lóď, nebyly tam vůbec hezký holky a navíc jich bylo málo. Pak tam ale dorazila taneční skupina. Kočky a... fešáci. Říkal jsem si, že je to špatně. Holky si s sebou přivezly dříví. Ale ti kluci byli do jednoho ***i a pro holky zbyteční. No ruské tanečnice v kajutě to vůbec nebylo špatné! >😁
schválně nám to vysvětli ty stělesněná inteligenece >😁
flyboyedo, sliboval jsem ti kdysi v SZ, že na tebe nebudu útočit kvůli tomu, že se mi líbily názory na určité téma. I jsem se ti za předešlé omluvil. Takže vysvětlení: Moje.auto.cz
A to je celé.
A to je celé.
k te vete o tech odborarich bych se podepsal take. presne totiz vystihuje odborarske praktiky. a je to samozrejme nadsazka, to spis driv odborari ve jmenu lidu zacnou strilet do lidi nez naopak...
Volič TOP09?
Ne. Vedle 😄
Dobře 😉
Vůbec nevím, který maňas Ti zrovínka za tento koment dal palec dolů... V posledních parlamentních volbách jsem volil ODS. Tak nějak jsem měl pocit, že tou dobou už krysy opustili loď. V druhém kole prezidentských voleb jsem volil Karla, ale ne proto, že by mi byl nějak sympatický, byl mi prostě jenom méně nesympatický. Stejně jako jsem nechápal, jak se do Karlovi manželky obul Klaus mladší, nechápal jsem rovněž jak se supy pravdoláskovské vrhly na Dejdara, který podpořil Miloše. Respekt druhých a jejich názoru - to je to, co nám chybí.
Dylan, neni to tak davno, ked v humoristickych relaciach v CR a SK bolo najvacsie ha, ha, ha, ..., ked si robili srandu z dusevne chorych, hluchonemych,zajakavych, ... a z ludi s inymi chorobami. Nepamatam si, ze by nejakeho "humoristu", pripadne produkciu vyhodili na ulicu. 😢
Presne, zlata Ceska Soda...
kulovy. takhle mluvi svobodny clovek, ktereho sejri, ze se mu ostatni michaji socialnim inzenyrstvim do jeho svobod (viz. odborari). zaroven humorista s nadsazkou - nevychovane deti na palubu mezi ostatni cestujici nepatri, apod.
Ono to moc vtipný nebylo, možná pro Troškovic diváky, často se drželi těsně nad hranicí trapnosti, jo a taky mi vadily ty "vtipné" kecy z chudších zemí, ať už z Rumunska apod..., kdyby natáčeli v ČR, bylo by to stejné ... ať jde do *, každý je nahraditelný.
. . . radový zamestnanec BBC vcelku nečakane (spolu)stvoril kolos menom Top Gear s mega diváckou základňou a obratom. Top Gear = Clarkson. Som veľmi zvedavý ako to dopadne. Aj keď Clarkson je v určitom zmysle neandrtálec, bez neho by to nemalo význam.
;-\
...ale bez BBC by TopGear mohlo byt. Je to tak popularna show, ze si ju Clarkson moze spustit aj v inej televizii. Neviem ako maju osetrene autorske prava, ale tusim som kdesi cital ze JC ma na TG zaregistrovanu ochrannu znamku...
TOP GEAR KONČÍ!
A to jen proto, že tam říkali to co si myslí většina lidí, ale je to politicky nekorektní.
A to jen proto, že tam říkali to co si myslí většina lidí, ale je to politicky nekorektní.
Přesně tak. Jako pořad je Top Gear především show a zábava. Clarkson prostě (ale s nadhledem) vypouští z pusy to, na co se člověk dnes bojí jenom pomyslet, aby ho někdo neudal, že jde proti proudu. Myslím, že ten nadhled je z toho jasně patrný a nikdo snad nemůže nařknout pořad z něčeho jako je rasismus a podobný nesmysly.
Uvidíme jaký bude pravý důvod. Pokud to tedy není kachna.
Uvidíme jaký bude pravý důvod. Pokud to tedy není kachna.
top gear byl nudný pořad, to Jeremy dokázal z tohoto pořadu udělat značku Top Gear, bez něj to končí
snad je to fake, nemůžu tomu uvěřit, jestli je to pravda je to smutné
snad je to fake, nemůžu tomu uvěřit, jestli je to pravda je to smutné
Chceš si o tom promluvit? >😁
Právě díky humoru, který si nebral servítky před nikým a ničím, ten pořad tolik miluju. Nebýt Top Gearu, nevím pomalu ani, že nějaká BBC existuje... >😒] Každopádně myslím, že pokud je to pravda, tak na tom ve finále bude nejvíce škodná BBC. Top Gear byl pro ní slepice snášející zlaté vejce v podobě sledovanosti a bez Jeremyho půjde sledovanost rychle dolů. Naopak by toho mohla využít nějaká konkurence a udělat s Clarksonem nový pořad. Věřím, že by se pak k němu připojili i oba kolegové. BBC má sice ochranou známku na název Top Gear, ale ne na jejich nápady a nenapodobitelný styl humoru.
Gilgit
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hele, ale já to měl úplně stejně... Než se mi narodili děti - to jsem objevil BBC ještě z kreslených sérií pro děti...
Gilgit
Nevím, jak se bez něj Top Gear obejde. Bez něj už to totiž nebude prostě Top Gear, adekvátní náhradu asi těžko najdou... ;-\
podla vyjadrenia BBC je suspendovany, resp dalo by sa to chapat ako na nutenom volne. Stale pracuje pre BBC (zatial)
Dobrý večer,
vycházíme z květnového stanoviska producentů – ještě jednou a letíš. O odchodu z BBC se nepíše, v tom máte pravdu.
vycházíme z květnového stanoviska producentů – ještě jednou a letíš. O odchodu z BBC se nepíše, v tom máte pravdu.
Origo vyjádření BBC zde: [odkaz]
Ano, suspendování chápu jako zastavení činnosti.
Tak podle toho taky pište ty titulky, a ne jak poslední bulvární plátek.
No, ale z TopGearu padáka dostal, ne? Takže titulek je cajk :-!
Dostal padáka, dokud se všechno neprošetří. V BBC nadále figuruje, po určitou dobu se však Top Gear vysílat nebude.
Trapné, jak u nás za socíku, když se natočený film v lepším případě až po premiéře zakázal...
Gilgit
Tobě nepřijde trapné, že pozastaví vysílání, protože to napřed chtějí cenzurovat?
Gilgit
Stale si stojim za tym, ze nedostal padaka. Top Gear je len znacka BBC, BBC je zamestnavatel, ktory suspendoval (pozastavil cinnost) Clarksona. V stanovisku sa dalej vylucne spomina len nadchadzajuca nedela v suvislosti s neodvysielanim TG.
Co si tak pamatuju tak Top Gear neni znacka BBC ale prave Jezzy.
Mal podiel ale BBC ho vyplatila rok alebo dva dozadu. Jeho aj Wilmana (producenta) a moemntalne je relacia produkovana pod BBC. To sa tyka ale len spolocnosti ktora produkovala TG.
Original TG ako znacka vzdy patrila BBC. To sa ale netyka formatov ako top gear live a podobne.
Original TG ako znacka vzdy patrila BBC. To sa ale netyka formatov ako top gear live a podobne.
Gilgit
Již to byla jen show a i to málo informační co bylo dříve v poslední době naprsto ustupovalo tomu "show" aspektu. OK, je to Top Gear, patřilo to k tomu, ale někdy mi to přišlo již příliš. Něco roztrhal totálně po pár minutách a např jinde mluvili výrazně jinak. Vtipné to bylo většinou, někdy na muj vkus moc drsné a ostré (např. to jak "rozesr.l" Lexus RC-F mne zejmena mrzi, ze ho neotestovali na Top Gear trati, chci vedet preci jaky je rozdil oproti dalsim, zaroven RC-F je takovy tezky cruiser a v GT charakteristice a jizde je urcite solidni, na Runway samo tezka potvora 😄 ).
Mozna i ataky na politiky drsne a mohlo mit vliv - viz dil 7 jak je tepal i slovy *** a tak s konretni osobou. Je to vse prilis do extremu hnane v dnesni dobe honby za extremy se ale nelze divit. Lidi to chteji, dostanou to a Clarkson by v tomto samo leader 😉
Alespoň, že neroztrhal MX-5 novou, že nemá koně (ona je nemá, ale jinak myslím, že je zajímavá...).
Uvidíme co bude dál, třeba to jen přitáhne další lidi ten povyk okolo toho >😒] A PAK SE SAMO VRÁTÍ
Mozna i ataky na politiky drsne a mohlo mit vliv - viz dil 7 jak je tepal i slovy *** a tak s konretni osobou. Je to vse prilis do extremu hnane v dnesni dobe honby za extremy se ale nelze divit. Lidi to chteji, dostanou to a Clarkson by v tomto samo leader 😉
Alespoň, že neroztrhal MX-5 novou, že nemá koně (ona je nemá, ale jinak myslím, že je zajímavá...).
Uvidíme co bude dál, třeba to jen přitáhne další lidi ten povyk okolo toho >😒] A PAK SE SAMO VRÁTÍ
Top Gear je nesledovanější motoristický pořad na světě a právě Jeremy na tom má obrovskej podíl. Myslím že když ho nahradí kýmkoliv tak to bude stát za *, protože James, Richard a Jeremy prostě patří k sobě. Jeremy má těch narážek na všechny hodně a kdyby se každá měla brát vážně tak ten pořad dávno není. Ty jeho připomínky se musí brát s nadhledem a když to ti zasraní moralisti začnou chápat, tak pochopí proč je Top Gear nej mezi pořady o autech. Já si osobně nedokážu představit Top Gear bez Jeremyho. A je to vlastně oficiální prohlášení?
Hele osobně si myslím, že ho vyhazovat nemuseli. Nejjednodušší a nejlepší řešení tohodle problému by bylo kdyby mu ji ten dotyčný křápnul zpátky, aby se milýmu Jeremymu v tý jeho nadutý palici trochu rozsvítilo. Sednul by si na zadek přepočítal zuby. Uznal by, že asi trochu přestřelil vzájemně by se omluvili a jelo by se dál. Takhle to vypadá, když se dělá z komára velbloud.
Mam top gear strašne rad ale niekedy sa to neda počuvat a aj tak už dost sa navysielali 😄 všetko čo sa deje sa nedeje bez pričiny a všetko ma svoj zmysel.
Pro mě byla až ikonická doba okolo 17. série.
Závod o to, kdo nejlíp zamachruje s ojetým italským supersportem v ceně Mondea mi přijde vtipná do dneška.
Poslední roky už to bohužel ztrácí kouzlo inteligentního štiplavého humoru a čím dál tím víc mi přijde, že je to určené pro lidi....mno.... mluvící cockney.
Závod o to, kdo nejlíp zamachruje s ojetým italským supersportem v ceně Mondea mi přijde vtipná do dneška.
Poslední roky už to bohužel ztrácí kouzlo inteligentního štiplavého humoru a čím dál tím víc mi přijde, že je to určené pro lidi....mno.... mluvící cockney.
humor, nadsazka a nazyvani veci pravymi jmeny... to se dneska nenosi, skoda...
nečekej na BBC svobodu slova 😉
BBC se snaží být nábožensky korektní. Toť asi problém současné Británie. :no:
... A je nábožensky korektní, že muslim si může pálit naše vlajky jak se mu zachce, nadávat nám do psů a bezvěrců, sr@t na evropském záchodě vestoje a my ani nemůžeme říci, že se nám to nelíbí a že kultura naší země je odlišná? Že jídlo je prase a kráva a mazlíček je pes a ne naopak??? Že ženská se v létě svleče do šatečků, aby se tolik nepotila a bylo se na co dívat, že je plnoprávným člověkem a není otrokem nějakého fousatého nemytého samce v poloposr@né dlouhé sukni? Že děti jsou vychováváni k úctě k demokracii a našemu způsobu života? Že se u nás mluví česky a na Vánoce baští kapr? Jestli korektnost spočívá v tom, že budeme všem ustupovat, pak to není korektnost, ale nebetyčná tupost...
Jo byly doby kdy Britanistán byl ještě Velkou Británií, kde byla svoboda slova a lidé měli smysl pro humor a nadsázku. Jeremy pochází z té doby a do té dnešní se už prostě nehodí.
Smujtné je, že se: "Jeremy nehodí do dnešní doby", protože skutečnost je zcela opačná: "Dnešní doba se nehodí na svobodné a svobodomyslné lidi".
Gilgit
Já si myslím, že když se nadsázka, škodolibost a jistá ironie týká v první řadě Tvé osoby, v druhé řadě Tvých kolegů v třetí řadě Tvé země a národa a ve čtvrté řadě všech ostatních, pak je vše v naprostém pořádku, protože jdeš příkladem. Mně to tedy neuráží ani trochu, naopak se mi to velmi líbí a svobodu spatřuju v tom, že se na to můžeš a nebo nemusíš dívat.
Bol si v poslednej dobe v Britanii? Vsade kamery, zakazy prikazy, ked ta niekto nacape s deckom v parku na strome alebo s rozbitym kolenom tak ti ho socialka zabavi... Toto je dnesna Britania. Jeremy je dinosaurus. Sloboda je nieco o com sa tam uz len rozprava.Takato perzekucia sa schovava za rasovu a geo politicku korektnost a bezpecnost.
Pro tebe je svoboda co? Práskání, vedení šanonu na každého a vzteklounké okopávání kotníků nebo jak to myslíš, Gugu? Podle mě, trpíš nějakou poruchou rozdvojené osobnosti. Občas jsi schopný se normálně bavit, občas jsi vtipný, ale po většinu času je to zoufalé. V reále bys za takovou komunikaci měl oliskané líčka zřejmě. Ale je to tvoje věc. Jak říkám, věcně s tebou v něčem souhlasím, ale jinak bída. Asi platí, že Ho.no zabalené do kašmíru je stále obsah kašmíru.
...a politicka korektnost je problemem dnesni doby. "Kauza" JC budiz toho zarnym prikladem. Pokud ho vyhodi, bude to zacatek konce TG. Netvrdim, ze jeho humor mi sedel vzdycky, ale k TG tento humor proste patri.
zvláš´t ten skreček Hamond - odborník na všechno :no:
Hele, chápu, že se Ti to třeba nelíbí, ale určitě neschvaluješ, že nám, co máme tuto neškodnou zábavu rádi, rozpustili těžko nahraditelné komické trio, že? ... Myslím si totiž, že každý, komu se Top Gear nelíbí má právo se na to nedívat, ale neměl by mít právo na to nám ostatním ten pořad rušit, že?
:yes: Jojo, drtivá většina negativních komentářů je od lidí, kteří: "se na to nedívám, ale nesnáším ho"... 😄 Ovšem vytlačování kritických názorů nebo chcete-li kontroverze se stává principem EU, nastal čas pochcat rybu... Zónu volného obchodu s US tak vidím jako jednu z cest k mírné korekci zákazopříkazosměrnicové EU do normálu. 😉
napadol režiséra tak ho suspendovali
"Podnětem k suspendaci byla údajně moderátorova roztržka s !producentem! pořadu. Informoval o tom zpravodajský server BBC."
Co, si o tom myslím vyjadřuje dokonale můj avatar...
Ale on si práci najde, na jiné třeba komerční stanici, ten se vyplatí každému... však podobné to bylo i s naším Krausem, např.
Ale on si práci najde, na jiné třeba komerční stanici, ten se vyplatí každému... však podobné to bylo i s naším Krausem, např.
máš padáka. No, nevybodnem se tu na to? ACZ už taky není co bejvalo 😒
Nejsem si jistý, jestli nám budou platit stejně dobře i jinde... Takový GTI je dost slavný, ten si mohl dovolit odchod >😒] >😁
Co se s GTI vlastně stalo? Jaktože už tu není?
...jestli je na vině jen pár výroků o kamioňácích a indické kolice.
Problém bude spíš na straně výrobců aut.
Osobně být panem Oplem, vzal bych TG útokem už dávno, teď, když bojují o každý prodaný kus, se jim jistě nehodí slyšet o své značce ty ponižující řeči.
To samé BMW v nedávné epizodě, kdy o M135i prohlásil, že "ho chtělo zabít". Ale jestli měl zapnutou stabilizaci, v jakém stavu byly pneumatiky a o tom, že jet na plný kotel v třistapadesátikoňové zadokolce na trati, smáčené prudkým lijákem je hovadismus, nepadlo ani slovo.
Těžko se dá ale pustit do světa zpráva, že si výrobci aut, konkrétně ten a onen, nepřejí, aby si je Jeremy bral do pořadu a do huby a dělal jim špatnou reputaci.
Skousnutelnější je pustit do světa zástupné problémy.
Problém bude spíš na straně výrobců aut.
Osobně být panem Oplem, vzal bych TG útokem už dávno, teď, když bojují o každý prodaný kus, se jim jistě nehodí slyšet o své značce ty ponižující řeči.
To samé BMW v nedávné epizodě, kdy o M135i prohlásil, že "ho chtělo zabít". Ale jestli měl zapnutou stabilizaci, v jakém stavu byly pneumatiky a o tom, že jet na plný kotel v třistapadesátikoňové zadokolce na trati, smáčené prudkým lijákem je hovadismus, nepadlo ani slovo.
Těžko se dá ale pustit do světa zpráva, že si výrobci aut, konkrétně ten a onen, nepřejí, aby si je Jeremy bral do pořadu a do huby a dělal jim špatnou reputaci.
Skousnutelnější je pustit do světa zástupné problémy.
Ty jsi taky dobrý jantar 8-s
To mi chceš jako říct, že celou dobu bereš TG jako zdroj objektivních a nezaujatých informací a posudků? Jejich soudy jako bernou minci? Jak já říkám, rozpoznat nadsázku a probudit v sobě nadhled umí jen inteligentní člověk, když tak čtu tuhle diskuzi, tak je tu spousta primitivních moralistů, kteří jsou zvyklí ze sebe dělat ty umravňující čecháčky z obliga (rozuměj ovečky ze stáda), přitom oni sami jsou paradoxně na úrovni orangutanů, ke kterému ironicky Clarksona Richard a James přirovnávají. O tom, jak to funguje v Jeremyho hlavě dokonale svědčí jeho knihy, které jsou literárním zlatem, které v podstatě nemá obdoby a takto vybroušenou, vtipnou a pichlavou, efektně podanou glosu a fejetony neumí stvořit ani samozvaní erudovaní autoři.
TG byl vždycky postaven na předsudcích a stereotypech, stejně jako proslul tím, že kdokoliv z trojice auto umí odstřelit na základě naprosto nepodstatného detailu. Stejně ovšem, jako umí najít na propadáku světlé stránky a udělat z něho ''hrdinu''. Na těchto principech je TG postaven a pokud se někdo škube a stěžuje si, je to ubohý chudák.
Když chci seriózní, komplexní, objektivní a přesto nadšenecké zhodnocení od pravých petrolheadů, perfektně podáná srovnání a testy, koukám vždy a pouze na kanály jako je Evo, Autocar, Chrise Harrise, Marchettina, Auto E😜ress nebo OmniAuto, Quattroruote. Z časáků je i magazín Top Gear, který je složen ze seriózních (a opravdu znalých) redaktorů skvělým zdrojem.
A když chci odpočinkovou a originální show, ve které jde v prvé řadě o ryzí a přesně cílený humor a akci, nikoliv o automobilové orgie a jejich přesný popis bez skrupulí, volím Top Gear, u kterého se s mírou subjektivity, faktoru přístupné show pro komerční, většinové publikum prostě počítá. TG je ztělesnění britskosti, klenot na poli dnešních strnulých, přízemních, předvídatelných a křečovitě politicky korektních televizních produkcí. Bez Clarksona, který má bezesporu v pořadu hlavní roli a prodchnul pořadu svůj nezaměnitelný charakter, to může celá show rovnou zabalit.
To mi chceš jako říct, že celou dobu bereš TG jako zdroj objektivních a nezaujatých informací a posudků? Jejich soudy jako bernou minci? Jak já říkám, rozpoznat nadsázku a probudit v sobě nadhled umí jen inteligentní člověk, když tak čtu tuhle diskuzi, tak je tu spousta primitivních moralistů, kteří jsou zvyklí ze sebe dělat ty umravňující čecháčky z obliga (rozuměj ovečky ze stáda), přitom oni sami jsou paradoxně na úrovni orangutanů, ke kterému ironicky Clarksona Richard a James přirovnávají. O tom, jak to funguje v Jeremyho hlavě dokonale svědčí jeho knihy, které jsou literárním zlatem, které v podstatě nemá obdoby a takto vybroušenou, vtipnou a pichlavou, efektně podanou glosu a fejetony neumí stvořit ani samozvaní erudovaní autoři.
TG byl vždycky postaven na předsudcích a stereotypech, stejně jako proslul tím, že kdokoliv z trojice auto umí odstřelit na základě naprosto nepodstatného detailu. Stejně ovšem, jako umí najít na propadáku světlé stránky a udělat z něho ''hrdinu''. Na těchto principech je TG postaven a pokud se někdo škube a stěžuje si, je to ubohý chudák.
Když chci seriózní, komplexní, objektivní a přesto nadšenecké zhodnocení od pravých petrolheadů, perfektně podáná srovnání a testy, koukám vždy a pouze na kanály jako je Evo, Autocar, Chrise Harrise, Marchettina, Auto E😜ress nebo OmniAuto, Quattroruote. Z časáků je i magazín Top Gear, který je složen ze seriózních (a opravdu znalých) redaktorů skvělým zdrojem.
A když chci odpočinkovou a originální show, ve které jde v prvé řadě o ryzí a přesně cílený humor a akci, nikoliv o automobilové orgie a jejich přesný popis bez skrupulí, volím Top Gear, u kterého se s mírou subjektivity, faktoru přístupné show pro komerční, většinové publikum prostě počítá. TG je ztělesnění britskosti, klenot na poli dnešních strnulých, přízemních, předvídatelných a křečovitě politicky korektních televizních produkcí. Bez Clarksona, který má bezesporu v pořadu hlavní roli a prodchnul pořadu svůj nezaměnitelný charakter, to může celá show rovnou zabalit.
Gilgit
Potom kdo je tu jantar.
S tim tvym jednoduchym myslenim si priste neber moje jmeno do huby.
Jako vzdy jsi tady nenapsal nic k veci, jen hromadyu blbosti, ktere svedci o tom, ze nejsi schopny pochopit ani jednoduse napsany text.
A jestli nechapes psany text, tak zkus davat ve skole vice pozor, misto vypisovani si vlastniho ega na netu.
Ja jsem nikde nepsal o tom, jestli beru TG jako zdroj objektivnich informaci, nikde jsem ho nesoudil a ani neodsoudil a nikde jsem v tom svem komentu nahore nepopisoval svuj vztah k TG ani k jednotlivym protagonistum.
Pisu o tom, ze pro 80% lidi je to sice show, ale taky je treba brat v uvahu, ze tato show je znacne sledovana, denne se na TG divaji statisice a miliony lidi a pokud tam hlavni protagonista o aute, na kterem makal vyvojovy team dlouhe mesice, prohlasi, ze je pitome a dobre tak akorat pro socky, nebo pro blbecky, tak je to pro automobilku impulsem k protiutoku, ktery ale nemuze byt veden oficialne, nebo jakkoliv hlasite, zato vsak velmi cilevedome.
Zkus si najit neco o Paretove pravidle a pokud jej uplatnis na divaky TG, tak ti (mozna) dojde, ze klidne 75% z techto statisicu lidi je dost jednoduchych na to, aby jej bralo jako ultimatni automobilovou bibli. A pokud podle teto bible je nejlepsim autem Ceed, protoze umi sam parkovat, da se do nej zapojit kytara a vyrabi se na Slovensku, zatimco BMW neni schopne vyjet ani dvanactiprocentni stoupani na mokre louce, tak tezko muzes cekat, ze se proti takovymto rychlym soudum nekdo neohradi, a pokud je tech ohrazujicich se moc, je treba jednat - potichu, ale presne a efektivne.
Mimochodem, co znamena slovni spojeni "...prodchnul pořadu svůj nezaměnitelný charakter..."? To byt jantarsky?
S tim tvym jednoduchym myslenim si priste neber moje jmeno do huby.
Jako vzdy jsi tady nenapsal nic k veci, jen hromadyu blbosti, ktere svedci o tom, ze nejsi schopny pochopit ani jednoduse napsany text.
A jestli nechapes psany text, tak zkus davat ve skole vice pozor, misto vypisovani si vlastniho ega na netu.
Ja jsem nikde nepsal o tom, jestli beru TG jako zdroj objektivnich informaci, nikde jsem ho nesoudil a ani neodsoudil a nikde jsem v tom svem komentu nahore nepopisoval svuj vztah k TG ani k jednotlivym protagonistum.
Pisu o tom, ze pro 80% lidi je to sice show, ale taky je treba brat v uvahu, ze tato show je znacne sledovana, denne se na TG divaji statisice a miliony lidi a pokud tam hlavni protagonista o aute, na kterem makal vyvojovy team dlouhe mesice, prohlasi, ze je pitome a dobre tak akorat pro socky, nebo pro blbecky, tak je to pro automobilku impulsem k protiutoku, ktery ale nemuze byt veden oficialne, nebo jakkoliv hlasite, zato vsak velmi cilevedome.
Zkus si najit neco o Paretove pravidle a pokud jej uplatnis na divaky TG, tak ti (mozna) dojde, ze klidne 75% z techto statisicu lidi je dost jednoduchych na to, aby jej bralo jako ultimatni automobilovou bibli. A pokud podle teto bible je nejlepsim autem Ceed, protoze umi sam parkovat, da se do nej zapojit kytara a vyrabi se na Slovensku, zatimco BMW neni schopne vyjet ani dvanactiprocentni stoupani na mokre louce, tak tezko muzes cekat, ze se proti takovymto rychlym soudum nekdo neohradi, a pokud je tech ohrazujicich se moc, je treba jednat - potichu, ale presne a efektivne.
Mimochodem, co znamena slovni spojeni "...prodchnul pořadu svůj nezaměnitelný charakter..."? To byt jantarsky?
Gilgit
Jaké tvoje jméno? >😁 Jsi pro mě bezvýznamná internetová figurka, která jen potřebovala trochu otevřít oči tím, že poukážu na tvou vlastní hloupost a neschopnost pochopit banální jádro problému, který existuje jen v tvých očích díky tomu, že totálně nechápeš princip a poslání TG, teď jsi to znovu zopakoval a já ti to tu nebudu psát dokola, je jen na tobě, jestli si chceš něčemu přiučit nebo kolem sebe kopat a repetitivně tu drmolit cosi o stížnostech ohledně hanění aut a automobilek. Top Gear má obrovský vliv na povědomí o automobilkách a dost ovlivňuje podvědomí lidí, ale myslíš, že nezainteresované osoby a řadoví diváci/možní zákazníci to, co pohaní kdokoliv z trojice jednoduše zavrhnou a po nedávné reportáži o Peugeotu celou značku zaškatulkují mezi žumpu? Každý svéprávný člověk je schopný svého vlastního úsudku a zvážení svých vlastních potřeb a tužeb. Pokud člověk reálně přemýšlí nad koupí vozu, tak rozhodně neusedá k TG s tím, že mu Jeremy, James nebo Richard dnes poradí s tím, co je reálně lepším vozem, který splňuje jeho nároky. Je to tzv. sešupová show, žádné komplexní testování se tu nekoná, jen základní čísla pro ohromení stáda, pár driftů, efektních záběrů, velkolepá prezentace, ale obsahově je snad každému jasné, že hlavní filosofie pořadu je v zábavných prvcích. Tak sem přestaň pořád motat ten vzlyk okolo neobjektivních verdiktů, je to naprosto hloupé.
A ty bys mě vracel do školy? Člověk, který nedokáže pochytit význam spojení ''prodchnout pořadu jeho charakter''? Cha! >😁
A ty bys mě vracel do školy? Člověk, který nedokáže pochytit význam spojení ''prodchnout pořadu jeho charakter''? Cha! >😁
Charakter můžeš pořadu vetknout. Pořad můžeš prodchnout svým charakterem, ale tak jak jsi to napsal ty to podle mě napsat nejde.
Já si myslím, že co se objektvity výsledků týče, tak Top Gear za Auto.cz vlastně nikterak nezaostává. Jestliže je Auto.cz seriózní periodikum, pak logicky za seriozní periodikum můžeme považovat klidně i Top Gear. Pak už se nedivím, že na něj např. Gilgit nebo mariachi klade stejné nároky jako na Auto.cz >😒]
Požádám tě slušně, stejně jako Petrolheada, abysis můj nick nebral do svojí nevymáchané huby, když nejsi schopný pochopit psaný text a vidíš v textu něco, co tam není a nikdy nebylo.
Jestli se Ti nelibi, ze na Tebe nekdo reaguje, tak nelez na diskuze, ok? Tvoje pripitomela zadost nebyla slusna ani trochu, blbecku.
Gilgit
TG je ZÁBAVNÝ POŘAD, kde humor vzniká na téma automobily. Každý máme přirozeně jiný typ humoru a pochopím, když někdo TG nebude mít rád.
Ale když někdo řekne vtip na téma ckgán, tak to přeci neznamená, že je rasista... Jestli někdo bere TG vážně, měl by začít se zamyšlením na vlastní straně :-! :-!
Ale když někdo řekne vtip na téma ckgán, tak to přeci neznamená, že je rasista... Jestli někdo bere TG vážně, měl by začít se zamyšlením na vlastní straně :-! :-!
Můžeš mi vysvětlit, z čeho v mém textu jsi vydedukoval, že TG nemám rád (mimochodem pár měsíců zpět jsi mě tu označoval za TG fanatika, kde se stala ta změna?), nebo že jsem si nějak nevšiml, že jde především o zábavu? Případně, že beru TG moc vážně?
Mám pořad co sledují miliony lidí, kteří si nestěžují na to co se v TG děje, ba naopak se jim to líbí, ale vedení BBC se zabývá pár tisíci stížností, což je v porovnání se sledovaností naprosto zanedbatelné číslo. Být to na mě stížnosti hážu do koše a vůbec se s nimi nezabývám, dokud by mi jich nepřišlo naráz aspon 10 000. Moderátoské trio má prostě svůj svérázný styl a druh humoru, načež jde pouze říci, že komu se to nelíbí nechť ten pořad nesleduje nikdo je k tomu nenutí. Navíc pokud se nad tím člověk zamyslí říkají vlastně pravdu. Že je v Indii bordel? Ano je, evropan tam může jíst leda v hotelových restauracích a pít balenou vodu s neporušeným uzávěrem jinak skutečně může strávit dovolenou na záchodě a tak by se dalo pokračovat.
Tento sebestředný člověk,nafoukaný a téměř neomylný měl skončit již dávno,sledoval jsem několik epizod z jeho pořadů, ale vždy jsem došel k názoru, že je to jen další kašpárek předvádějící se před kamerou, ostatní lidé jsou u něj jen obtížný hmyz a divím se této televizi,že mu ty jeho extempore trpěla tak dlouho, jasně angláni jsou ve všem nejlepší a ostatní přiblblíci jsou jen povinni přihlížet jak z nich někdo dělá "voly"! >😁 :no: 😲
https😐/www.change.org/…/bbc-reinstate-j… />
Kdo chce, podepište... [https😐/www.change.org/…p/bbc-reinstate-…
Kdo chce, podepište... [https😐/www.change.org/…p/bbc-reinstate-…
Gilgit
To by bylo fajn... "stádo" je zákazník a náš zákazník, náš pán.
Gilgit
Nic proti, Jeremy si samozřejmě musí uvědomit, že BBC neřídí a nemůže si dovolit cokoli... ale lidi ho chtějí vidět a krajní řešení nebude dobré pro nikoho, zejména ne pro BBC. Osobně bych mu třeba sebral prémie a jel dál...
PS: pořád nevím přesně co se tam stalo.. tak to ber trošku s rezervou
PS: pořád nevím přesně co se tam stalo.. tak to ber trošku s rezervou
Toto stádo jsou zřejmě diváci Top Gearu, chtějí svůj pořad. Nediváci Top Gearu by měli být zcela neutrální v tomto sporu, ne? Toto stádo nechce někomu jinému ubližovat nebo někoho jiného omezovat, chce svou zábavu. Někteří jedinci ze stáda stojícího mimo si myslí, že pro toto stádo je lepší, aby svou zábavu nemělo. Proč? Je v tom nějaká škodolibost?
Je to přesně naopak, stádo chce odvolat JC, a ty jsi hlava toho stáda 😄
Gilgit
Třeba jako Několik vět nebo 2000 slov ? 😉 Byl bych opatrný s tím zobecňováním.
Gilgit
Ukrajina může být vlastně ráda, že se Putin toho Krymu ujal... co?
Gilgit
Proč Krym logicky patří k Rusku? Je to součást suverénního státu Ukrajina, s Ruskem nemá ani hranici. Pokud by i občané chtěli větší autonomii nebo snad připojení k jinému státu, je potřeba organizovat to v součinnosti s vládou a ne to nejdřív silou provést a pak řešit jak to legalizovat.
Viz třeba nedávné referendum ve Skotsku.
Viz třeba nedávné referendum ve Skotsku.
Emel podle toho co píšeš tak by měly být na Ukrajině volby a ne Majdan. Zaskočilo mě, že EU, která má plná ústa demokratických zásad něco takového podporovala.
Tisíce demonstrantů rozhodlo o osudu miliónů lidí. Dopadlo to podle očekávání.
Tisíce demonstrantů rozhodlo o osudu miliónů lidí. Dopadlo to podle očekávání.
Majdan a volby, to se přece nevylučuje... a pokud se nepletu, volby byly v říjnu. To jsou všechno vnitřní problémy Ukrajiny, ve kterých jim může EU třeba podat pomocnou ruku, ale vcelku si to Ukrajina musí vyřešit sama.
Ozbrojený konflikt a územní tahanice jsou věc jiná. Pokud by se třeba ukázalo, že v Karlových Varech žije ruská většina, tak jí to v žádném případě nedává právo organizovat odtržení od ČR a následné spočinutí v Putinově náruči.
Ozbrojený konflikt a územní tahanice jsou věc jiná. Pokud by se třeba ukázalo, že v Karlových Varech žije ruská většina, tak jí to v žádném případě nedává právo organizovat odtržení od ČR a následné spočinutí v Putinově náruči.
Je těžké diskutovat s lidmi, pro které konflikt na Ukrajině začíná anexí Krymu.
To že se těsně po majdanu demonstranti zmocňovali úřadů a policejních stanic v různých městech a téměř okamžitě došlo k omezení ruského jazyka se už nepřipomíná. Je mi to celkem blízké téma, protože znám desítky Ukrajinců a Rusů a často si o tom s nimi povídám.
Jeden názor Ukrajince k současné Ukrajině: Zloděje vystřídali vrazi.
To že se těsně po majdanu demonstranti zmocňovali úřadů a policejních stanic v různých městech a téměř okamžitě došlo k omezení ruského jazyka se už nepřipomíná. Je mi to celkem blízké téma, protože znám desítky Ukrajinců a Rusů a často si o tom s nimi povídám.
Jeden názor Ukrajince k současné Ukrajině: Zloděje vystřídali vrazi.
Historický exkurs viz příspěvek pro Gilgita. Já historický nárok Ruska na Krym neuznávám a tamním obyvatelům bych doporučil využití tradičního práva odejít, ale budiž, o tom můžeme klidně diskutovat. Kolem celého dění je dost silná mediální kouřová clona, nicméně základ je podle mě evidentní - Ukrajina silou a využitím práva silnějšího přichází o části svého území... a to by v dnešní době nemělo být přípustné. Za jediný správný postup bych považoval vrácení všech oblastí pod křídla Ukrajiny... a pak se může klidně pod dohledem mezinárodního společenství dbát na to, aby nebyla občanům upírána jejich práva.
Gilgit
Ano, pokud nejsou spokojeni jako Ukrajinci, doporučil bych jim odchod do Ruska, stejně jako bych ho doporučil třeba Maďarům na Slovensku nebo muslimům v Německu, pokud nebudou spokojeni s možnostmi seberealizace v cizí zemi.
Rozpad Československa proběhl po vzájemné dohodě. Jestli tehdy politické elity opravdu hájili zájem většiny občanů je jiná (zajímavá) otázka.
Jiné řešení než dohoda je podle mě možné jen ve výjimečných situacích jako je válka nebo genocida, z toho co vím se ale Rusům na Ukrajině nedělo nic tak dramatického aby to omluvilo silové řešení zvenku.
Tomu že proti ukrajinské armádě bojují jen skupinky povstalců nevěříš, ne?
Rozpad Československa proběhl po vzájemné dohodě. Jestli tehdy politické elity opravdu hájili zájem většiny občanů je jiná (zajímavá) otázka.
Jiné řešení než dohoda je podle mě možné jen ve výjimečných situacích jako je válka nebo genocida, z toho co vím se ale Rusům na Ukrajině nedělo nic tak dramatického aby to omluvilo silové řešení zvenku.
Tomu že proti ukrajinské armádě bojují jen skupinky povstalců nevěříš, ne?
Gilgit
Teď mícháš dvě věci, které podle mě míchat nejdou.
Sudetští Němci byly k odchodu donucení a mělo to nějaký kontext. Ale já přece neříkám, že by se měli Rusové z Krymu vyhnat. Ať tam klidně zůstanou - jako obyvatelé Ukrajiny dbalí ukrajinských zákonů. A totéž bych chtěl po každé menšině, třeba po Vietnamcích - pokud tu budou pracovat, platit daně a respektovat pravidla, jsou vítáni. Pokud se jim pravidla nelíbí, mohou třeba i usilovat o jejich změnu (samozřejmě nikoliv silou) a nebo se vrátit domů. Totéž Maďaři na Slovensku nebo Turci v Německu. Pokud by se tehdy Sudeťákům povolilo zůstat... asi by to bylo za stejných podmínek, ne?
Sudetští Němci byly k odchodu donucení a mělo to nějaký kontext. Ale já přece neříkám, že by se měli Rusové z Krymu vyhnat. Ať tam klidně zůstanou - jako obyvatelé Ukrajiny dbalí ukrajinských zákonů. A totéž bych chtěl po každé menšině, třeba po Vietnamcích - pokud tu budou pracovat, platit daně a respektovat pravidla, jsou vítáni. Pokud se jim pravidla nelíbí, mohou třeba i usilovat o jejich změnu (samozřejmě nikoliv silou) a nebo se vrátit domů. Totéž Maďaři na Slovensku nebo Turci v Německu. Pokud by se tehdy Sudeťákům povolilo zůstat... asi by to bylo za stejných podmínek, ne?
Gilgit
Promiň, ale s Němci v Čechách jsi začal ty. Maďaři na Slovensku jsou ale pokud vím dost podobný případ, jistě se najdou oblasti na jihu Slovenska, kde Maďaři tvoří většinu.
Právo na snahu o změnu nikomu neupírám, ať se snaží. Ale sorry, ne se zbraní v ruce. Nebýt vojenské podpory Ruska, byli by separatisté na Krymu a v dalších oblastech ve podobné situaci jako třeba separatisté v Baskicku. A vojenskou podporu považuju za nepřípustnou.
Jasně, Ukrajina také neexistuje nějak zvlášť dlouho. Jenže pokud nejsou závažné důvody pro změnu, tak by mělo platit status quo... tenhle princip je jedním z pilířů stability v (minimálně) Evropě.
Právo na snahu o změnu nikomu neupírám, ať se snaží. Ale sorry, ne se zbraní v ruce. Nebýt vojenské podpory Ruska, byli by separatisté na Krymu a v dalších oblastech ve podobné situaci jako třeba separatisté v Baskicku. A vojenskou podporu považuju za nepřípustnou.
Jasně, Ukrajina také neexistuje nějak zvlášť dlouho. Jenže pokud nejsou závažné důvody pro změnu, tak by mělo platit status quo... tenhle princip je jedním z pilířů stability v (minimálně) Evropě.
Gilgit
Ukrajinská vláda měla dost problémů sama se sebou a některé kroky byly nešťastné. Žádná humanitární krize tam ale podle mě nebyla, civilnímu obyvatelstvu na Krymu pokud vím nikdo neubližoval.
Z mého subjektivního pohledu jsou závažné důvody pouze vážné ohrožení civilního obyvatelstva, kterému státní moc nečinně přihlíží nebo ho dokonce podporuje. Tím ale myslím opravdu ohrožení na životě, na zdraví, drancování apod.
Z mého subjektivního pohledu jsou závažné důvody pouze vážné ohrožení civilního obyvatelstva, kterému státní moc nečinně přihlíží nebo ho dokonce podporuje. Tím ale myslím opravdu ohrožení na životě, na zdraví, drancování apod.
Gilgit
Vláda je jen vláda, když dělá blbosti, tak při troše štěstí padne, což se nakonec i na Ukrajině stalo a není to nic tak výjimečného... Belgie jen tak mimochodem pokud vím drží rekord v období bez vlády.
I pokud by belgická vláda něco takového prováděla, tak není myslitelné, aby se část země násilně oddělila a připojila se třeba k Francii, ještě k tomu s francouzskou vojenskou podporou, to si vůbec neumím představit, v civilizovaném světě...
I pokud by belgická vláda něco takového prováděla, tak není myslitelné, aby se část země násilně oddělila a připojila se třeba k Francii, ještě k tomu s francouzskou vojenskou podporou, to si vůbec neumím představit, v civilizovaném světě...
Gilgit
Ne, nechápu. Pokud zkusím prosadit blbý zákon, tak mě poženou, fajn, to beru. Ale není možné, že by vzali do ruky pušku a s podporou cizí mocnosti utrhli kus země. To je naprosto nepřiměřené a v civilizovaném světě nemyslitelné řešení. Trošku jsem doufal, že aspoň evropská část Ruska už do toho civilizovaného světa patří.
Druhá otázka je, kolik z celé akce bylo zrežírováno z Kremlu. To už je spekulace... lze se ptát klasickou otázkou "komu to prospělo"... ale ani ta nemá jasnou odpověď, tak spíš jen tak na zamyšlenou.
PS: dobře, to jsme sklouzli do politiky víc, než by se asi na auto.cz slušelo...
Druhá otázka je, kolik z celé akce bylo zrežírováno z Kremlu. To už je spekulace... lze se ptát klasickou otázkou "komu to prospělo"... ale ani ta nemá jasnou odpověď, tak spíš jen tak na zamyšlenou.
PS: dobře, to jsme sklouzli do politiky víc, než by se asi na auto.cz slušelo...
Teoreticky dobrý ale reálně srovnávat Belgii nebo Švýcarsko s Ukrajinou nebo Burundi prostě nejde
Gilgit
No právě že pro Ukrajinu platí spíš ty jako pro Burundi! >😒]
Tyhle 2 státy srovnávat se Švýcarskem nebo Belgií prostě nejde. Ukrajina bohužel do Evropy nepatří a Putinův sen na její rozdělení se spíš naplní. Když si diktátoři rozšiřujou území je to furt stejný. Sme nepoučitelný
Tyhle 2 státy srovnávat se Švýcarskem nebo Belgií prostě nejde. Ukrajina bohužel do Evropy nepatří a Putinův sen na její rozdělení se spíš naplní. Když si diktátoři rozšiřujou území je to furt stejný. Sme nepoučitelný
To je pak zřejmé, proč nemáš českou klávesnici, určitě žiješ na Ukrajině, a to o čem se tady pouze naivně diskutuje, prožíváš na vlastní kůži... 😉
Gilgit
Nech už těch fórků. Máš komicky jiný kritéria na rusy nedávno uměle přestěhovaný na Krym a na původní Krymce který tam žili osm set let. Ty co je v průběhu 20. století rusové vyhladili. To byla fakt hodně drsná forma diskriminace >😒]
I u nás se jistě pečlivě a pravidelně dohlíží na dostatek ruskojazyčných nápisů v určitých oblastech, jakými jsou KV apod. 😉
[odkaz]
[odkaz]
Gilgit
Já vim tak to prostě je >😒]
Narozdíl vod ostatních vnímám kladně většinu tvejch komentářů a názorů na auta. Bejvaj objektivní i když ne zrovna masový. Na bezprecedentní zabrání Krymu a odmítání historickejch faktů máš ale extrémně proputinovskej názor. A * z STB KGB a spol já fakt nemůžu
Narozdíl vod ostatních vnímám kladně většinu tvejch komentářů a názorů na auta. Bejvaj objektivní i když ne zrovna masový. Na bezprecedentní zabrání Krymu a odmítání historickejch faktů máš ale extrémně proputinovskej názor. A * z STB KGB a spol já fakt nemůžu
Gilgit
Nuda to možná bude až vychcípaj a nebudou vládnout u nás i v Rusku. Do tý doby STB a KGB Stasi a podobný * beru za absolutní zlo
Gilgit
Čistě teoreticky bylo: Takhle máš jistotu že když takovejhle byl celej život lepší už to nebude 😉
Ne sorry neni. Tvá tolerance pro to nejhnusnější co socialismus dal je pro mě těžko pochopitelná. Jestli tě zastřelí Pepa nebo Franta je tobě jako zastřelenýmu asi fakt jedno.. Jestli my vostatní sme tolerantní k skupinám jejichž náplní práce bylo bejt zrůda ničit jiný lidi atd. jedno neni
Ne sorry neni. Tvá tolerance pro to nejhnusnější co socialismus dal je pro mě těžko pochopitelná. Jestli tě zastřelí Pepa nebo Franta je tobě jako zastřelenýmu asi fakt jedno.. Jestli my vostatní sme tolerantní k skupinám jejichž náplní práce bylo bejt zrůda ničit jiný lidi atd. jedno neni
Tohle je zjednodušení dovedené ad absurdum. To, že žiješ dlouho v nějaké zemi a tvoříš v místě většinu obyvatel, ti nedává žádné právo snažit se tu zemi rozbít a kus si z ní urvat. Můžeš se politicky pokoušet vytvořit v místě specifické podmínky, např. dvojjazyčnost, ale nikoliv otevřeně vystupovat proti zemi, které jsi občanem. Tvým úhlem pohledu by s trochou nadsázky mohli Vietnamci žádat odtržení Hřenska nebo Prahy - Libuš. A že to není žádná sci-fi, o tom svědčí komunální volby právě v Hřensku, které se Vietnamci pokusili ovládnout účelovým hromadným přihlašováním k pobytu.
Gilgit
Jestli tím "ostatne podle osvedceného ceského receptu na "využití tradičního práva odejít" který byl ceskoslovenským Nemcum "doporucen" i proti její vuli" chceš shrnout všechno, co se především v Sudetech před válkou, během ní i po ní dělo, tak s tím raději vůbec nezačínej. To bychom zabředli do nechutných záležitostí, mezi které patří i ten následný odsun.
Gilgit
Gilgit
Gilgit
Jako člověk vzdělaný jistě víš, že historický nárok Ruska na Krym není nijak hluboce zakořeněný - do osmnáctého století byl Krym čistě tatarský, pak tam probíhaly různé třenice a současná "ruská většina" má svůj původ z velké části ve Stalinových etnických čistkách a následném vysídlení Tatarů, což byl rok 1944. Ukrajině byl Krym darován 1954, takže ono "čistě ruské období" tvoří nějakých deset let...
Gilgit
My jsme taky patřili pod Rakouskouhersko.... jsi primitiv Gugu... ale hezky si v tom rejdíš 😄
Současná situace na krymu je ze strany ruska čistá okupace. Ti lidé kteří pro rusko na místě hlasují jsou ti, které tam před pár lety uměle přesídlili, s nabídkami bytů a peněz se pro ně tehdá nešetřilo. Zbytku rusko nevadí, ale rozhodně nejsou jeho fanoušci až tak, jak se snaží ruská propaganda , kterou Gugu žere i s navijákem vylíčit.
Gilgit
Ano, jsi, Gugu, ještě větší Gilgit než jsme doufali. Ale my víme, chtěl jsi s Honzou Mičkou se potkat, ale nakonec jsi nechtěl rušit. ..... chtěl jsem si zašu..t, ale nakonec jsem se nechtíc otřel o topení.... 😉 pošli mi číslo konta, posílám 5Kč - dneska si je právem zasloužíš. 😄
Gilgit
ale ale, převzetí krymu byla dlouho dopředu připravovaná akce Moskvou. Protože věděli že pronájem základen vyprší. Tak tam rvali své lidi seč to šlo, námořníky i s rodinami do pátého kolena za abnormálně výhodných podmínek aby tam měli převahu a pak si s tím mohli dělat co chtějí. Využili majdanu a frr tradá ukořistit. Jde krásně vidět jaký si podvraťák jak nám zde zuby nehty budeš tvrdit jak jsou hodní a jiné bláboly propagandy. Tvé zaměstnání odpovídá tvé osobnosti, nádhera každým coulem. Nene na nás zareaguješ příště i přespříště, vůbec se nebojím, od toho tady totiž jsi.
Gilgit
Snad si nemusíme vykládat nic o tom, že ani v demokracii nefunguje vše tak, jak by mělo. A petice je jeden z legitimních způsobů, jak upozornit na problém, případně se domoci svých porušovaných či ignorovaných práv. Jistěže se petiční právo dá účelově zneužít, ovšem zobecňovat ho jako nátlakový prostředek "stáda" je dost přitažené za vlasy. Ostatně, jak na státní, tak snad ještě častěji na komunální úrovni se najdou případy, kdy je zásah "stáda" vůči zvoleným zastupitelům s chováním absolutních monarchů nanejvýš žádoucí.
Gilgit
Nemáš umaštěný baloňák? .... ještě dneska se řežu do kolen, když si vzpomenu jak jsi tu vykřikoval, tedy Gugušil na Honzu Mičku, že si s ním "dáš řeč" v Ženevě a pak - nechtěl jsem tě mičko rušit.... Tebe chci do TopGearu!!! Vedle tebe je JC úplný Pigi čaj >😁 >😁 >😁
Tož pouštíme se zde pravda na poněkud tenký led, není-liž pravda 😉 Petice nebývá povětšinou projevem stádnosti, anóbrž přímým demokratickým projevem svobodné vůle jedince se svým podpisem připojiti anebo nepřipojiti. Stádo vyžaduje vedení nějakým tím osvíceným diktátorem se stachanovsky makající suitou našeptávačů. Tož tak.
Gilgit
No ale jde o to kdo a na základě čeho vydefinuje ono stádo, že. Kdo má na to ten správný morální kredit?
Politicky korektní, vyvážená, multikulturní a egologická. Do takové doby se Clarkson prostě nehodí, do této doby se hodí Zbyňěk Meruňka a spol. Jsem rád, že jsem tu slavnou éru Top Gearu ještě zažil.
Díky a smekám čepici, pane Clarksone! :yes:
Díky a smekám čepici, pane Clarksone! :yes:
Sledovanost asi nebyla taková jako dřív, tak se udělala komedie. Vzniknou petice a možná i proběhnou demonstrace, obětuje se producent a JC se vrátí za pár dnů či týdnů zpět.
PS: cíl to splnilo, zpráva oběhla úplně celý svět
PS: cíl to splnilo, zpráva oběhla úplně celý svět
Nevím, co na něm kdo vidí. Kamarádka je z něj unešená, ale já nacházím na youtube mnohem lepší pořady o autech...btw. v takových pořadech neočekávám křečovitou snahu šokovat, sršení vtipem, urážet a poutat na sebe pozornost.
Je to show, jejíž cílem je pobavit a ne poskytnout objektivní hodnocení testovaných aut... tak je potřeba k tomu přistupovat.
Jenže někteří kluci tomu věří a vůbec to neberou jako show. Pak potkám někoho, kdo mi řekne, že Prius žere víc jak BMW a tak >😁
A že Yeti pojede Ferrari... ale tak přece nepřestanu dělat inteligentní humor jen proto, že mu někdo nerozumí.
Mám rád inteligntní a ironický humor...no, ale ten jako takový je vtipný, když se řekne "face to face"... a nejlépe vůči někomu, kdo je na stejné nebo vyšší úrovni jak já. Na to má ale "koule" a intelekt málokdo. Kopat a smát se druhým, kteří se nemůžou bránit, již trochu tu inteligeci i humor postrádá...dle mě.
A řeší se, že něco provedl v TV , nebo že se pohádal někde v televizi s někým mimo vysílaní a poslal do pr.... nadřízeného, nebo někoho takového?
Smát se druhým má pořád ještě dvě podoby - buď primárně urážíš a jen se tváříš že to je sranda, nebo je to vtip a jen si někoho dobíráš. Můj názor je, že TG je primárně vtipný a jen si nebere servítky, já to beru. Ale pokud to někomu vadí, tak ať na to prostě nekouká.
Trošku si pomůžu nedávnou kauzou kolem Charlie Hebdo... co jsem viděl tak tam je to mnohem víc urážlivé než vtipné a je to brak, aspoň podle mě... ale i tady, koho to nezajímá tak ať to prostě nečte.
Trošku si pomůžu nedávnou kauzou kolem Charlie Hebdo... co jsem viděl tak tam je to mnohem víc urážlivé než vtipné a je to brak, aspoň podle mě... ale i tady, koho to nezajímá tak ať to prostě nečte.
Osobně také nechápu tyhle moralisty. Jedna věc je, že se dá pochopit, pokud urazí konkrétního člověka (a taky jak urazí, pokud si ho budou dobírat, nebo opravdu zle urazí, jak to říkáš) a ten nepochopí srandu a zažaluje je, ale tyhle nesmysly, že někde řekl něco ostřeji podle mne jen hlídají lidé, co nemají co na práci a jsou uražení na celý svět a dělá jim dobře někomu uškodit. Je to všude, věční stěžovatelé, udavači, pohořšené sdružení matek, které se nudí doma a pak sepisují petice proti všemu....
Přitom je to tak jednoduché, přepnout kanál, tolerovat to, že na to jiný má odlišný názor... A to neni jen TG, ale děje se to kolem nás všude... od cenzury v médiích až po to, že si místní iniciativa vydupe retardér, nebo třicítku na naprosto nesmyslném místě, nebo že nabonzují souseda, který v neděli 1x za rok zapl sekačku na trávu...
Přitom je to tak jednoduché, přepnout kanál, tolerovat to, že na to jiný má odlišný názor... A to neni jen TG, ale děje se to kolem nás všude... od cenzury v médiích až po to, že si místní iniciativa vydupe retardér, nebo třicítku na naprosto nesmyslném místě, nebo že nabonzují souseda, který v neděli 1x za rok zapl sekačku na trávu...
Když se to řekne ve filmu nic se neděje, když to řekne Clarkson má průšvih. Nechápu v čem je problém, někteří lidé jsou fakt ..........
Moc hezký účelový desinformační titulek. To je asi jako kdybyste napsali "dávám výpověď" místo "jdu na dovolenou".
Je v ČR vůbec nějaký nebulvární web o autech s vlastními informacemi a testy?
Je v ČR vůbec nějaký nebulvární web o autech s vlastními informacemi a testy?
A o jídlo 😁😁😁 Co na to říct... snad zaplatí pokutu a neodrazí se to na vysílání... tohle snad neni taková tragédie, jako kdyby hlásil rasistické připomínky.
[odkaz]
>😁
[odkaz]
>😁
Prej to za něho veme Láďa Hruška. o konflikt zájmů by nešlo😊
No, těžko říct. Ono těch drobných průšvihů bylo docela dost a jednou se i Clarksonova kýbl na problémy naplní a přeteče (a že byl hodně velký). Dokud šlo jen o kecy, řešila to BBC jen "napomenutím" ve smyslu celé kozy a nažraného vlka. Jenže fackování produkčního kvůli manýrům nenažrané hvězdy, to už je trochu moc.
Navíc se mi zdá, že to všeobecně už pány z Top Gearu nějak nebavilo. Speciály byly horší a horší, humorné situace smrděly papírem (kdo má věřit například zabloudění na poušti, když jsou kolem desítky aut doprovodu s GPS, že...). Blbý vtípek s SPZ v Argentině ohrozil navíc celý štáb.
Jo, občas se vyskytl dobrý díl, navíc sledovanost neklesá, takže proč dál nedojit polomrtvou krávu.
Navíc se mi zdá, že to všeobecně už pány z Top Gearu nějak nebavilo. Speciály byly horší a horší, humorné situace smrděly papírem (kdo má věřit například zabloudění na poušti, když jsou kolem desítky aut doprovodu s GPS, že...). Blbý vtípek s SPZ v Argentině ohrozil navíc celý štáb.
Jo, občas se vyskytl dobrý díl, navíc sledovanost neklesá, takže proč dál nedojit polomrtvou krávu.
Manýry nenažrané hvězdy souhlas, nevím přesně co se stalo, ale jsou nějaké hranice slušného chování a ty platí pro všechny.
Vtípek s SPZ v Argentině je ale přesně v duchu TG, nevím přesně co se mohlo stát štábu, ale tohle chci v TG vidět 😄 .
Vtípek s SPZ v Argentině je ale přesně v duchu TG, nevím přesně co se mohlo stát štábu, ale tohle chci v TG vidět 😄 .
No, jestli jsi ten speciál viděl a nebylo to celé nahrané (což ostatně nevylučuji), šlo jim tam vcelku opravdu už o hubu, kameny do oken počínaje a zapalováním aut konče. Někde prostě nechápou anglický humor 😉
Já si myslím, že toto už nahrané nebylo..... ale s tím slavným úprkem z Alabamy v US speciálu už si tak jistý nejsem...
Jo, vzpomínám si. Těžko říct, nějaký konflikt tam klidně mohl být a zbytek už dohráli a setříhali, aby to vypadalo dobře. Dříve mi ty speciály tak nesmrděly papírem jako teď, některé byly prostě skvělé (Vietnam nebo Bolívie). Indie byla trapná a mizerná, Patagonie snad ještě horší.
Fakt je, že jsem na pány z TopGearu ještě trochu naštvaný kvůli ceně lupenů na jejich show v Praze. Pravda, nevím, nakolik je to jejich vina.
Fakt je, že jsem na pány z TopGearu ještě trochu naštvaný kvůli ceně lupenů na jejich show v Praze. Pravda, nevím, nakolik je to jejich vina.
Ale o to neide, či to bolo hrané alebo naživo. Sadnem k telke pustím si TopGear a bavím sa, autenticitu vôbec neriešim. Trošku mi vadia niektoré omyly (úmyselné či nie) ako napríklad v tom dieli čo skúšali kto dôjde v Petrohrade ako prvý na konkrétne miesto - Jeremy šiel vznášadlom, James elektromobilom a Hammond bicyklom. A Hammond tvrdil, že ten bicykel má len 860gramov - čo je blud. 860 gramov má len jeho rám, nie celý bajk. Ale to sú len také detaily, pokrútim hlavou a viac sa tým nezaoberám. Niekedy neviem, či to je vlastne relácia o autách alebo o vtipných glosách troch týpkov, čo sa potrebujú vykecať a autá sú ako taký vďačný prostriedok. Čítali ste Clarksonove knihy? Čo ten (a ako!) dokáže okomentovať cez autá je neuveriteľné...
No mne teda nepříjde, že by to upadalo, kvalitu si celkem drží.... a to, že zabludí atd.... takovéty věci jim snad nežral nikdo ani dříve. Od začátku to měli vždy dobře naplánované a jezdí s nimi celá kavalérie. Je to Show, ne realityshow, takže je potřeba se na to dívat, jako na zábavný pořad.
A že Clarkson bude mít větší EGO než půlka Hollywoodských celebrit dohromady, je nad slunce jasné, ale nevíme co předcházelo a zdali ten kolega, jídlonosič, nebo kdo to byl, také neprocedil něco mezi zuby... Dovolit by si to neměl, ale vyhodit ho z obrazovky mi přijde přemrštěné.... za interní věc, která se nestala veřejně by si zasloužil akorát tučnou pokutu.
A že Clarkson bude mít větší EGO než půlka Hollywoodských celebrit dohromady, je nad slunce jasné, ale nevíme co předcházelo a zdali ten kolega, jídlonosič, nebo kdo to byl, také neprocedil něco mezi zuby... Dovolit by si to neměl, ale vyhodit ho z obrazovky mi přijde přemrštěné.... za interní věc, která se nestala veřejně by si zasloužil akorát tučnou pokutu.
Jeho vtipy boli vždy aj na zamyslenie,neboli to len posmešky a nadávky.Keby bolo Česko alebo Slovensko dostatočne lukratívne na nakrúcanie,tak by určite použil množstvo nadávok a posmeškov,a to by sme sa za to na neho hnevali?
...zakažme Clarksony, říkejme a chovejme se tak, jak chtejí lidé, kteří ač zvoleni námi okamžitě po uchopení jakýkoliv politický funkce přestávají mluvit a chovat se jako dříve. Jen, aby byli korektní...
Pokud JC udělal průšvih, pak od bych od BBC očekával jasný vyjádření. Pakliže někoho bezdůvodně napadl, zaslouží si trest bez jakýkoliv diskuze. Tohle mlžení vypadá všelijak, nejvíc však jako podlehnutí nátlaku ze strany, který někdo šlápnul na kuří oko.
A ano, sleduju tuto bohapustou hodinovou nezřízenou benzínovou oslavu. Stále se v ní ještě dokážou věci nazývat pravými jmény.
Pokud JC udělal průšvih, pak od bych od BBC očekával jasný vyjádření. Pakliže někoho bezdůvodně napadl, zaslouží si trest bez jakýkoliv diskuze. Tohle mlžení vypadá všelijak, nejvíc však jako podlehnutí nátlaku ze strany, který někdo šlápnul na kuří oko.
A ano, sleduju tuto bohapustou hodinovou nezřízenou benzínovou oslavu. Stále se v ní ještě dokážou věci nazývat pravými jmény.
Pochybuju, že by ten producent dostal "po držce" od Clarksona jen tak z rozmaru.
Určitě v tom bylo něco jiného. Každopádně "dát si po hubě" nepokládám za zavrženíhodný akt. Přišli s tím politici a jiní vlivní lidé, kteří mají známosti na soudech atd. Prostě obyčejný člověk nemá šanci. Naopak, politik spíše nemá šanci, kdyby se to všechno řešilo po staru, tedy ručně. Proto prosazují soudy, jakožto "humánní řešení sporů". Zbytečně komplikované ....
Určitě v tom bylo něco jiného. Každopádně "dát si po hubě" nepokládám za zavrženíhodný akt. Přišli s tím politici a jiní vlivní lidé, kteří mají známosti na soudech atd. Prostě obyčejný člověk nemá šanci. Naopak, politik spíše nemá šanci, kdyby se to všechno řešilo po staru, tedy ručně. Proto prosazují soudy, jakožto "humánní řešení sporů". Zbytečně komplikované ....
No to promiň, když mě podřízený naštve (a že se to někdy stane), například urazí mojí leštěnku na holubí h... výkaly, taky mu nedám po hubě.
Ale jak už jsem psal, Jeremy měl v poslední řadě spoustu vroubků a rozhodně nešlo o řízné komentáře.
Ale jak už jsem psal, Jeremy měl v poslední řadě spoustu vroubků a rozhodně nešlo o řízné komentáře.
Myslím, že nikdo z nás do toho nevidí, už kvůli chybějícímu vyjádření obou stran. Pokud dojde k opravdovému stop pro Jezzu, domnívám se, že se vysvětlení dočkáme velmi brzy.
Souhlas. BBC si bezdůvodně nezamorduje svou slepici snášející zlaté vejce. Ona BBC o tom nechce mluvit, dokud vše neuzavře (což je správné). Nevím, proč klidně neodvysílala ty natočené epizody a vše s Jeremym mezitím neprojednala. Ano, mohlo by to skončit klidně i vyhazovem, ale teď se jen trousí podivné kusé zákulisní informace...
Však dočkej času kdo bude další Agent 007 po Craigovi .......
A v této sovislosti si dovolím citovati z jednoho slavného českého filmu, jehož název je pro zdejší P.T. čtenářskou obec takový malý quiz, výherce obdrží hodnotnou cenu. Zde tedy onen cítát😒br />
" ... my nesmíme ani naznačovat ... "
Bohužel je ta doba zas tak nějak nebezpečně blízko.
A v této sovislosti si dovolím citovati z jednoho slavného českého filmu, jehož název je pro zdejší P.T. čtenářskou obec takový malý quiz, výherce obdrží hodnotnou cenu. Zde tedy onen cítát😒br />
" ... my nesmíme ani naznačovat ... "
Bohužel je ta doba zas tak nějak nebezpečně blízko.
To bude Cimrmanovo 😉
:yes: přihořívá ...
Říká to postava Smrtky v Cimrmanově hře Vizionář...
Ale jako film? Že by divadelní záznam:
"Posel z Liptákova".
Ale jako film? Že by divadelní záznam:
"Posel z Liptákova".
Nejistá sezóna...
A nebo také Vizionář jakožto součást Posla z Liptákova...
Ale Posel z Liptákova jen divadelní záznam, kdežto Nejistá sezóna je film (komedie).
Zadání znělo takto😒br /> "...z jednoho slavného českého filmu, jehož název..."
Zadání znělo takto😒br /> "...z jednoho slavného českého filmu, jehož název..."
Jj, tam jsou i ukázky z Vizionáře... :yes:
Ano, správně je to Nejistá sezóna. Byť i vše výše zmíněné je samosebou také v pořádku. Šlo mi o to, v rámci této diskuse, připomenouti boj autorů s rudým cenzorem, ale mí čtenáři mi jistě rozumí 😉 Vítězem quizu je tedy woody-alien, který tímto získává čestnou pochvalu před rozvinoutou bojovou zástavou za tónů fanfáry hranou orchestrem atmosférických benzínových šesti a více válců 😄
ten produkční vys....al jako googlit, tak dostal málo. :-!
Gilgit
co to je googlit? to je ten traged jak obhajuje ty auta co jsou korejským debaklem roku? >😁
paní Mulerová... Jen čekám kdy se dočtu nějaké to "Mým národům..." případně o rozsudku smrti nad zlovolným moderátorem.
V reálu tu máme konflikt na pracovišti, ať to bylo z jakéhokoliv důvodu a zaměstnavatel se k tomu postaví jakkoliv, třeba konečným vyhazovem, nechápu, proč jsou media plná článků, které melou o Clarksonových urážkách jiných národností jeho provokačních komentářích, a jak pohár přetekl a podobné bulvární všemíchající guláše. Co to s tím má společného?
A pokud jde o TG a Clarksona jako takového, bylo to napsáno v x diskusích xkrát, Clarkson je TG a TG je Clarkson, a proč má pořad takový úspěch v tomto zglajchšaltovaném světě je jistě k zamyšlení. Buď jsou všichni jeho (Top Gearu) fanoušci primitivové nebo jsou šrouby utaženy už příliš a tento ostrůvek nekorektní zábavy a humoru navíc na ryze individualistické téma, motorismus, je prostě radostí pro mnohé. Mám za to, že jde mnohem více o tu druhou možnost a jak vidím i ze zdejší diskuse, osudky Clarksona jdou vesměs od "sušných lidí" a jedinců s nízkým sebevědomím.
V reálu tu máme konflikt na pracovišti, ať to bylo z jakéhokoliv důvodu a zaměstnavatel se k tomu postaví jakkoliv, třeba konečným vyhazovem, nechápu, proč jsou media plná článků, které melou o Clarksonových urážkách jiných národností jeho provokačních komentářích, a jak pohár přetekl a podobné bulvární všemíchající guláše. Co to s tím má společného?
A pokud jde o TG a Clarksona jako takového, bylo to napsáno v x diskusích xkrát, Clarkson je TG a TG je Clarkson, a proč má pořad takový úspěch v tomto zglajchšaltovaném světě je jistě k zamyšlení. Buď jsou všichni jeho (Top Gearu) fanoušci primitivové nebo jsou šrouby utaženy už příliš a tento ostrůvek nekorektní zábavy a humoru navíc na ryze individualistické téma, motorismus, je prostě radostí pro mnohé. Mám za to, že jde mnohem více o tu druhou možnost a jak vidím i ze zdejší diskuse, osudky Clarksona jdou vesměs od "sušných lidí" a jedinců s nízkým sebevědomím.
Kolik je podobných pořadů? Je náhoda, že nazývání pravými jmény je zrovna v motoristickým pořadu?
Jedna z mála věcí, která mě dokáže přimět na hodinu vypnout a sledovat televizi. A že TG je JC a naopak? Stačí si vzpomenout na pár pokusů napodobit britskej originál a každýmu musí dojít, že tady ty střípky naprosto zapadly do sebe. Se vším všudy.
Jedna z mála věcí, která mě dokáže přimět na hodinu vypnout a sledovat televizi. A že TG je JC a naopak? Stačí si vzpomenout na pár pokusů napodobit britskej originál a každýmu musí dojít, že tady ty střípky naprosto zapadly do sebe. Se vším všudy.
Jojo, staci si pustit TG USA, ta banda tragedu by vykolejila i afektovanyho Pepu z Primy.
Pepu z Primy,
co rád rýmy,
kolikrát si chudák myslí,
že divák bere je jako šprýmy.
Cuká přitom s volantem,
jako by jel Trabantem,
blažeností hýká a ještě si medí,
jak každá kára bezvadně sedí.
co rád rýmy,
kolikrát si chudák myslí,
že divák bere je jako šprýmy.
Cuká přitom s volantem,
jako by jel Trabantem,
blažeností hýká a ještě si medí,
jak každá kára bezvadně sedí.
Hele, já mám náhodou Pepu docela rád. 😉 Furt lepší než ten rádoby TopGear, co předvádí ČT s Automoto revue.
To jsem se odvážil sledovat jen jednou a můlžu říct, že tragédie dostala s AMR novej rozměr. U pepy mi vadí klišé. Způsob jak trhá volantem a hýká u toho (takhle by snad nedokázal rozhodit ani Thalii). vše je u něj sportovní a perfektně sedí. prostě strašně málo kritiky a hrozně chvály.
Způsob jakým se rozplýval nad novým Caddy se zcela novým interiérem a exteriérem (ještě jsem si nedokázal vzít tři dny volna, abych našel pět rozdílů!) byl už pak naprost směšnej. Pravdou je, že mezi zbytkem je jako poloslepej, jednookej král mezi zcela slepými.
Způsob jakým se rozplýval nad novým Caddy se zcela novým interiérem a exteriérem (ještě jsem si nedokázal vzít tři dny volna, abych našel pět rozdílů!) byl už pak naprost směšnej. Pravdou je, že mezi zbytkem je jako poloslepej, jednookej král mezi zcela slepými.
Palce dolů, koukám, se našly ve tvém přípisivu. Každé slovo tesat. :yes: Ono jde o to, že velká část těch "papežů" a mravokárců přijde domů posilněn jednou desítkou a své JAAAAA si dokáže křikem na ženu a děti.... případně psa, kočku, morče............ křečka. Je fajn, že se dnešní "unlikers" našli. :yes: 😄
Pánové musím se taky trochu zastat těhle dvou borců, protože to tady skoro vypadá, že TG stojí jen na Jeremym. Soushlasím s tím, že bez Clarksona by TG nebyl TG, ale bez těhle dvou taky ne. Ten pořad stojí na chemii, která mezi těmi třemi dokonale funguje. Ale jinak ano, JC je leader. A doufám, že natočí ještě spoustu dalších epizod.
Mimochodem, co může být v dnešní době větší čest, než stát se obětí vtipů JC? Možná stát se obětí Homera Simpsona.
Mimochodem, co může být v dnešní době větší čest, než stát se obětí vtipů JC? Možná stát se obětí Homera Simpsona.
Mnohi tu pišete o slobode slova ale niektore veci čo tam Clarkson trepal su dristy arogantneho blbca a nie sloboda slova. Dovoloval si až moc.
Jo byly doby kdy Britanistán byl ještě Velkou Británií, kde byla svoboda slova a lidé měli smysl pro humor a nadsázku. Jeremy pochází z té doby a do té dnešní se už prostě nehodí....
Redakce opět (naposled v nedávno zveřejněném článku o Superbu Combi ,který byl po upozornění přepsán) klame své čtenáře. Na každém seriozním webu se hned v titulku dozvíte že o žádný padák nejde. Opět sami na sobě ukazujete svou uroveň a do které kategorie se řadíte :yes:
No kdyby to náhodou nevyšlo, věděl bych o náhradě. Sice autům rozumí asi jako antilopa zpracování titanu, ale taky si rád přisadí. [odkaz]
TEN CHLAP STEJNAK NEBYL PŘÍJEMNÝ, NAMACHROVANÝ ANGLICKÝ Ó ... 😉 Populistický pořad pro civilizací zdrogovaný a unuděný a nezaměstnaný anglány >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 + €jrosocialistický lowend >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁
Byl to nepřítel emobilů [odkaz] !! >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D >:D >:D
Vždyť to byl a bude nejlepší z toho serialu ty *** bez něho by to byla nuda