Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Renault Laguna IV: Takhle by mohl vypadat

29 komentářů

Balsam
Doufám, že je to blbost, to jenom nějaký "takyumělec" přemaloval staršího pašíka na Renaulta. Hrůza.
webpaja
...je potřeba uznat, že základní linie oproti maskovaným prototypům zase tak mimo nejsou... Světla umělec nakreslil větší, otvory v nárazníku naopak podle mě menší. Rozvor na malůvce taky vypadá divně, nicméně zase tak daleko od reality to nebude.

[odkaz]
mirastr
No jistě. Stačí to srovnat s testovacím autem:

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net…
KANKUNEN
Prostě něčí malůvka.
jurajos
Skôr aktuálnu Impalu.
wakantanka
Mne to skôr príde ako len mierne preštylizovaný Samsung, teda pardón Renault Latitude. Osobne neverím, že vzhľadom k tomu čo v poslednej dobe Renault s designom predvádza, že vypustí do sveta niečo také chladné, neosobné, také nijaké.
Ada je zase tady
Taky si myslím, že je to blbost, rendlík rybník se nikdy ke kráse staršího Passata ani nepřiblíží.

Další blbost je ten současný krám něčím nahrazovat. Ať tu nekvalitní hrůzu raději odstřelí kompletně a začnou v té fabrice vyrábět v licenci nějaké slušné auto.
XTad
Nikdy nerikej nikdy. Design poslednich modelu (Clio, Espace) je hodne povedeny.
Faldicek
Současný krám? Náhodou Laguna III je výborný a spolehlivý vůz, ale to prostě některý znalci pro které je Deutchland über alles nepochopí... ;-)
GeekStar
Souhlas, me se soucasna Laguna libi hodne. Nakonec pro me ale byl dealbreaker nedostatel mista vzadu.
vlada75
je to jak kus passatu,citroenu a buhvičeho , ale mit takový logo, tak ho na ty auta dělám menší a menší, Renault jde přesně opačným směrem
del42sa
Doufejme že ne >:D
Emel
Souhlas, takhle nic moc.
Nicco
Nosorozec
Faldicek
"jako by se jednalo o model, jehož cílem je spíše nahradit typ Latitude" Možná to bude tím, že Laguna jako taková končí a nástupce bude kombinací Laguny a Latitude...
Michal Fokt
Možná, spíš to ale vypadá, že nástupcem Laguny bude pouze podle jména. ;-)
pogo26
Jméno bude taky jiné.
VáclavI
Jméno bude stejné, v Evropě zůstane Laguna (i když ofiko se říká "nástupce" Laguny). Navíc se bude jednat čistě o sedan, který bude velikostí připomínat Mondeo - v Americe se pak tento model bude prodávat pod značkou Nissan.

Zde jsou nejnovější snímky: [odkaz]
zlysoused
V Evropě nebude kombi?
pogo26
Proč by nemělo být? bude o 6 měsíců později v Ženevě.
Faldicek
No já jsem slyšel, tak model Laguna končí, že nástupce má dostat nové jméno. No uvidíme, zatím jsou to všechno jen dohady...
Balsam
Každý model příchodem nové generace končí. Pouze jméno obvykle zůstává, aby se pak některé značky chlubily tím, kolik exemplářů toho a toho modelu už prodali - přitom může jít klidně o několik různých aut, které jenom naházeli do stejného pytle...
pumpkin
Sám van den Acker v Ženeve potvrdil, že meno Laguna končí a nový model nahradí Lagunu aj Latitude. Predstavený bude ešte v lete, premiéra potom vo Frankfurte spoločne s novým Méganom.
Arese
No tak tato malůvka je opravdu nic moc - vypadá to jako audina s asijskou příchutí a implantovanou přídí z Renaultu.
P.S. Prozatím jediná opravdu pěkná Laguna byla I. generace, pak už to šlo s tímto autem jen z kopce... :'-( :no:
admin badge
bbaron
paradny test....
testovaciucet
reakce na bbaron
řádek
smajlík :-!
URL: https://www.auto.cz/diskuse/42367/1
admin badgeAvatar - moje-auto
moje-auto
:yes:
testovaciucet