Novinky
Svetla, tvar - to je normalne Ch. Volt s evropskym faceliftem. To znamena, ze uz pristi rok by se mohl prodavat.
No já jsem někde čet,že technický vývoj Voltu měli na starosti v Rüsselsheimu,tudíž v Opelu.Opel vyvinul a různý značky GM budou mít každá svuj design.To by se taky mohlo stát,že Ampera se bude vyrábět dřív než Volt.Ale každopádně jsou to obě auta zajímavý a hezký.Mě osobně se spíš líbí Volt.
Vítané zostření tvarů. Netvrdím, že Insignia je nepovedená, ale podle mě jsou tyto dynamičtější tvary pro Opel příznivější.
má v tomto smere vlastne tak trochu vyhraté a bude napokon profitovať z toho, že je súčasťou koncernu GM...uvidíme ako trend v "očisťovaní" áut na americký spôsob bude fungovať v praxi, ale hoc som nebol fandom americkej produkcie, tak toto riešenie sa mi páči veľmi, oveľa viac ako to, ktoré prišlo z japonských ostrovov :yes:
vzhledem k tomu, ze ropa je na nejmene 200 let, tak si svoji "Personalni-Kraft-Tramvaj" v nejblizsi dobe, nejlepe do sve smrti kupovat pravdepodobne nebudu (aspon doufam😉 a dal si budu uzivat tu opojnou silu benzinovych a dieselovych motoru...a "nad hrobem" pak budu vypravet vnoucatum, jaky to byl zivot😉)
PS. samozrejme nadsazka😉 kazdy ma a asi bude mit svoje, ale na te elektrine me osobne nic nelaka;-/ nehlede na dalsim zavazku vuci CEZu ;-/
jasan, benzín má svoje čaro a niekto vôňu benzínu jednoducho miluje, ale elektromotor poskytujúci najvyšší krútiaci moment v celom rozsahu otáčok, tak to je jeho dosť silný argument a úspora paliva ďalší...práve preto sa mne zase páči US spojenie elektromotora s konvenčným spaľovacím motorom ako výrobcom energie 😄
AK by aj dizajn niektorých štúdií preniesli do reálu, bola by to bomba. Stávajúci, ani nový nastolený Insigniou fakt nemusím. Svetlá v motíve bumerangu vyzerajú veľmi zaujímavo. Opel už tento prvok v jednej štúdii použil, kde to vyzeralo ešte lepšie - Opel Flextreme. Opel na nej prezentoval aj niektoré štylistické markanty, ktoré prebrala aj Insignia, na štúdii ale vyzerajú oveľa lepšie😒br /> [odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]