Novinky
V zásadě výborný počin, jen přemýšlím, koho může napadnout udělat perfektní kopii 50let starého auta a nacpat tam naprosto kýčové led žárovky. Ty přední mlhovky mám doma v koupelně nad zrcadlem 8-s
Nemenší obavy mám o cirkus jaký připravili v interiéru.
Moderní technika POD KABÁTEM mi nevadí :yes:
Nemenší obavy mám o cirkus jaký připravili v interiéru.
Moderní technika POD KABÁTEM mi nevadí :yes:
Pětilitr a 195 kW? Koukam, že asi chtěli zachovat i efektivitu původního motoru.
Něco podobnýho dělá v Německu Mechatronik...do starejch Pagod dělá nový interiéry a motory CDI...ale interiér je přesně v duchu klasiky,tam jde spíš o motor a nízký emise.
Jasně,chápu veteránisty,ale proč si nekoupit fungl novej stroj v retro kabátě? Karoserie je totožná,tužší a míň rezne,většina starejch aut je stejně vyvařená tak co? A že tam je jinej motor? Mustangy se taky upravovali třeba přeplňováním,takže tohle není argument.
Je to fajn nápad
Jasně,chápu veteránisty,ale proč si nekoupit fungl novej stroj v retro kabátě? Karoserie je totožná,tužší a míň rezne,většina starejch aut je stejně vyvařená tak co? A že tam je jinej motor? Mustangy se taky upravovali třeba přeplňováním,takže tohle není argument.
Je to fajn nápad
kolik znate treba v CR lidi co maj stareho VW brouka? a schvalne si typnete kolik z tech lidi (prevazne zen) to auto ma v puvodnim stavu a maj to jako veterana? proste se jim to auto libi a tak v nem jezdi, a to jestli to ma puvodni originalni dily je jim suma-fuk 😄
Porsche od singeru [odkaz] , jaguar e-type od eaglu [odkaz] a teď i mustang ...
Vsadím se, že kdyby tyhle auta stála stejně jako moderní produkce daných značek, prodávala by se dokonce i lépe. T